Molemmat muslimilautamiehet hyllytettiin virasta, kuten myös Keskustapuolueesta

0
efed354b-0b55-4614-bd29-7b7f00a1fbd1
5.3.2018

Solnan käräjäoikeuden päätöksen julkisuus on iltaa kohti paisunut ja sitä puidaan kaikissa medioissa. Esille on tullut sellaisia seikkoja, että molemmat muslimitaustaiset lautamiehet, joista toinen siis nainen, ovat joutuneet eroamaan Keskustapuolueesta. Molemmat joutuivat hyllylle lautahommista jo aamupäivällä.

Ebtisam Aldebe tuli aiemmin julkisuuteen sanomalla, että oikeustapauksessa ei ole seurattu mitään  muuta kuin Ruotsin lakia. Hän kiistää kaikki muslimisympatiat tapauksessa. Toisin sanoen, että asiaa olisi ajettu ikäänkuin musliminäkökulmasta.

Aftonbladetin lyhyessa haastattelussa Ebtisam Aldebe sanoo, että tapauksessa on seurattu vain Ruotsin lakia.

– En ole koskaan tuominnut ketään minkään muun lain perusteella kuin Ruotsin.

Toisaalta nainen on ollut julkisuudessa jo vuonna 2008 kun hän väitti SVT:ssä, että Ruotsin lakeja pitää sovittaa Ruotsissa asuvien muslimien tahtoon. Tuolloin hän kertoi, että ainakin avioero- ja perintöasioissa ruotsalaisen yhteiskunnan pitäisi sopeutua muslimien lakeihin. (Lähde)

Aftonbladetille Ebtisam Aldebe kertoo, että ei halua puhua Solnan tapauksesta enempää.

– En halua keskustella asiasta ihan kuin maailmassa olisi tapahtunut jokin iso katastrofi. Jos joku kokee, että asiassa on tehty väärä päätös, silloin asia jatkuu hovioikeuteen, joka muuttaa tuomiolauselmaa, jos siinä on tehty virhe.

Jutun tiimoilta on tullut esille myös muita mielenkiintoisia seikkoja. Ebtisam Aldebe on istunut käräjäoikeuden lisäksi maahanmuuttotuomioistuimessa, jossa hänellä on ollut selvä trendi kieltää turvapaikkoja mm. ainakin Afganistanista tulleilta kristityiltä turvapaikanhakijoilta. Ruotsalainen Världen idag (vrt. esim Kirkko ja Kaupunki) kertoi vuonna 2011 otsikolla ”Islamistirouva kielsi kolmelta kristityksi kääntyneeltä turvapaikan”. Hän on ollut mukana ainakin 40:ssä tapauksessa.

Keskustapuolueen johtaja Annie Lööf on ollut koko päivän medioiden pyörityksessä ja ennestään maahanmuuttoon myönteisesti suhtautuva Lööf on joutunut selittelemään, että Keskusta ei missään nimessä hyväksy sharia-lakeja tai mitään rinnakaisyhteiskuntien lakeja.

Itse oikeuden päätöksestä selviää seuraavaa. Pariskunta vihittiin Ruotsissa sharia-lain menoin 2011. Pahoinpitelyaikaan elokuussa 2015 pari oli eronnut ja naisella oli tyttäreen yksinhuoltajuus. Nainen oli muuttanut tyttären kanssa suoja-asuntoon. Tällainen suoja-asunto tarjotaan perheväkivallan uhreille. Mies oli kuitenkin löytänyt naisen asuinpaikan ja oli tullut tekopäivänä kylään.

Tapahtuma huipentui naisen pahoinpitelyyn, josta nainen sai mustelmia ja jonkinlaisia vammoja. Mies kiistää kaiken.

Oikeuden lausumassa kerrotaan sanatarkasti:

– MM (rouva) on antanut kertomuksensa osoittaen minkäänlaisia tunteita, ihan kuin asiaa ei olisi koettu. Hänen motiivinsa syyttää miestään voi johtua siitä, että nainen on käyttänyt miehensä rakkautta ja ”naiviutta” hyväkseen saadakseen miehen huoneiston. Ei myöskään ole epätavallista, että naiset keksivät omasta päästä pahoinpitelyn ja uhkauksen ja saavat sillä tavalla asunnon ensisuojasta. Koska mies on jopa kuskannut naista suoja-asuntoon, on tässäkin tapauksessa kyse juuri siitä.

Nainen on niin ikään yrittänyt nauhoittaa miehen lausuntoa, jossa tämä tunnustaisi pahoinpitelyn. Mies ei ole myöntänyt ja se oikeuden mukaan vähentää naisen uskottavuutta. Ja jatkuu:

– ”Näissä piireissä” on normaalia, että nainen kertoo suvulle, että häntä on pahoinpidelty, ja asia yritetään ratkaista suvun kesken. Mutta koska nainen on tehnyt asiasta rikosilmoituksen, se vähentää hänen uskottavuutta edelleenkin. Miehen perhe (suku) näyttää olevan hyvää sukua, jota naisen perhe (suku) taas ei ole.

Oikeus kertoo myös vammoista naisen kasvoilla, jotka ovat lieviä eivätkä täsmää naisen kertoman kanssa. Naisen kertomaa suuresta määrästä korvatillikoita ei pidetä uskottavina ja naisen silmien alapuolella olevien mustelmien katsotaan voivan tulla huonosta yöunesta. Oikeuden mukaan ei voida myöskään poissulkea, että nainen on itse tahallaan aiheuttanut vammansa saadakseen miehelleen tuomion.

Näillä perusteilla oikeus siis päätti olla tuomitsematta miestä pahoinpitelystä vaimoaan kohtaan.

Advertisements
, ,

32 thoughts on “Molemmat muslimilautamiehet hyllytettiin virasta, kuten myös Keskustapuolueesta

 1. No niin, nyt sitten tekemään niitä töitä, joita varten he ovat Ruotsiin tulleetkin.

  Rakettirintamalla on toisaalta uuden vuoden jälkeen hieman hiljaista, joten nyt vaan matka kohti Saab Gripen 5. sukupolven hävittäjän suunnittelupöytiä. Ruotsi peittoaa sen jälkeen F-35:et mennen tullen ja saavat hölmölään miljardidiilin.

 2. Taqiyya-sharia täti on pistänyt vuosien saatossa haisemaan! ..varmana yksittäistapaus, ihan varmana.. Noooh, 10 vuoden kuluttua kun muslimit ovat valtaosa Ruotsin väestöstä, niin sitten ei enää onnistu noitten poispotkiminen mistään tehtävästä.

  1. ”Noooh, 10 vuoden kuluttua kun muslimit ovat valtaosa Ruotsin väestöstä, niin sitten ei enää onnistu noitten poispotkiminen mistään tehtävästä.”

   Jos ruotsalaiset luopuvat demokratiasta, niin silloin he voisivat pitää valtaa maassa vaikka olisivat vähemmistönä.

   1. ”Jos ruotsalaiset luopuvat demokratiasta, niin silloin he voisivat pitää valtaa maassa vaikka olisivat vähemmistönä…”

    Tämä äärimmäisen huolestuttava tulevaisuudenkuva
    piinaa minua usein. Kestääkö länsi tätä kehitysmaalaistumista
    vai mennäänkö jossain vaiheessa täyteen valvonta- ja
    pakkoyhteiskuntaan – turvallisuuden takia, tietenkin.

    1. Se on syy miksi (((ne))) muslimit tänne rahtasivat -tarvittiin syy täydelliseen kontrollointiin. Tiedustelulaki (jota muuten perussuomalaisetkin kannattaa) on seuraava siirto kohti tavoitetta. Kaikki on täysin suunniteltua ja uppoaa ns.”kansallismielisiin” ilman pienintäkään vastarintaa. Rationaalinen ajattelu on kadonnut täysin kun jatkuvasti öyhötetään pelkästään islamista.

   2. Ei demokratiasta tarvitse luopua. Pitää vain muuttaa kansalaisuutta ja äänioikeutta koskevat lait ja ottaa annettu kansalaisuus pois niiltä jotka eivät ole sen arvoisia.

  2. Ruotsalaiset antoivat pirulle pikkusormen lahjaksi,nyt menee sitte kädet ja jalat.

 3. Siinä on feministeille vähän purtavaa.. ei kannata hotkia kaikkea kerralla ni riittää koko vuodeksi..

 4. Toi lopussa oleva oikeuden lausunto on kyllä aika,
  sanotaanko mielenkiintoista tekstiä ottaen huomioon
  minkälaisesta jutusta on kysymys.

  Tämä ja muut vastaavat esimerkit pitää ilman muuta
  nostaa mahdollisimman isoon julkisuuteen sharian
  hivuttamisesta yhteiskuntaan.

  Jos Suomesta saadaan vastaava yhtä räikeä keissi,
  siitä pitää kaikkien blogistien ja nuivamedioiden voimalla
  tehdä iso iso meteli!

  Pahoin vain pelkään, että sharian ja muiden pilipalijuttujen
  esiinmarssi lännessä jatkuu kulissien takana ilman keskeytystä.

  Erityistä huomiota on kiinnitettävä kaikkiin Muslimiveljeskuntaan
  tai wahhabiitteihin jne. liittyvistä suhmuroinneista, kuten
  moskeijahankkeista.

 5. Voin kuvitella miehen antaman lausunnon: ”Sun suku on huaraa!” Miehen suku näinollen hyvä, jopa paras. Nainen ei myöskään ole minkään arvoinen, koska myötäjäiset on aikoja sitten kannettu Lidliin.

  Onneksi tajuttu laittaa islamistit päättämään kristittyjen turvapaikoista, toisinpäin olisi kyse mitä räikeimmästä rakenteellisesta rasismista. Nekin paikat kuuluvat muslimeille, ei koirille.

 6. Siinä aika simppelisti niitetään, mitä on kylvetty. Seuraavaksi puidaan, jauhetaan ja syödään. Looginen jatkumo jonka päässä ovat isot konfliktit.

 7. Nyt pitäisi kaikki oikeusjutut joissa islamisteja on ollut lautamiehinä tarkistaa ja kontrolloida löytyykö lisää virheellisiä tuomioita. Takuulla löytyy, esim.uskomattoman lievät raiskaus- , pahoinpitely- ja ryöstötuomiot joista olemme saaneet lukea jokseenkin viikoittain.

 8. Tässä nähdään vallanhyvin miten nämä lähi-itäläiset tulokkaat pitävät omaa puoltaan. Poliisinakin taitavat ehkä kääntää pään, huumekauppaa nähdessään. Tai jonkun heikäläisen tehdessä rikoksen.

 9. 10 vuoden sisällä nuo rättipäät ujuttautuvat kyllä käärmeen lailla sinne missä lakeja säädetään, tämä oli vain pieni vastoinkäyminen suuren suunnitelman tiellä. Ja tämän mahdollistaa kommunistien (joihin luen vasemmiston ja sos.dem. puolueet) ja vihreiden suosio.Myös Suomen eduskuntaan on päässyt muslimi sympatioita tuntevia ”kansanedustajia” Heitä ei ole monta mutta sitäkin äänekäämpiä.Heidän ainut selkeä poliittinen agenda on halveksia kantaväestöä. Valheilla ja propagandalla tuoda omaa näkemystä mm. maahanmuutto politiikkaan, tuoda omaa paskakultuuria tilalle. Husu on malliesimerkki tällaisesta paskakikkareesta. Myös YLEen on ujutettu viimevuosina näitä muslimidesantteja ja joillain on jopa oma ohjelma.

 10. Ainoa hyvä tuossa ämmässä on se, että palautteli laittomia afgaaniläpsyjä takaisin kotipuoleen

 11. Jos ruotsalaiset ovat niin tyhmiä että päästävät muslimit oikeuslaitokseensa niin se on sama kuin kusisi aamukahviinsa: maistuu kitkerältä ja siitä tulee sairaaksi.

  Ei mulla muuta.

 12. Omituinen järjestely tämä lautamiessysteemi. Siis oikeutta jaetaan jonkun puolueen – tässä tapauksessa Keskustan – mandaatilla!

  Toisekseen, voiko lautamies toimia puolueettomasti jos hänet voidaan potkaista koska tahansa pellolle? Kuka muuten antaa lemput lautamiehelle?

  Ja muistetaan vielä Oulusta lautamiehenä pitkään toiminut demari Yön Timo, joka jouduttuaan syytteseen lapsen hyväksikäytöstä, tarvitsi tulkin asiansa käsittelyyn.

  1. Näi oli Oulun tapauksessa !” Timo” oli hoitamassa kärjätuomioita jotka käytiin suomeksi ?
   Ans olla kun jotu tuomiolle oman lapsen pitkäaikaisestä hyväksikäytöstä,tukkia tarvittiin..

   On vaikea ymmärtää,mikä kiihoke sosdemeilla oli laittaa ”timo” lautamieheksi ?
   Osaavatkohan sosdemit edes hävetä ,kielitaidoton matu tuomitsemaan suomalaisia?

  1. Kuvassa lautamiesmatamin aviomies, kepu-islamisti hänkin, entinen Muslimiliiton puheenjohtaja jne jne jne. Kodista näkee mistä on kysymys. Miten kepu on voinut antaa tämän pelin jatkua 12 vuotta?!? Käsittämätöntä. Koko poliittinen systeemi ja virkamieshallinto pitää siivota kunkusta alaspäin ja kuntatason pohjaan saakka.

 13. Koko valtio on islamistien saastuttama ylhäälta alas asti ja joka tasolla sanoo:

  Lautamiehet, virkamiehet ja tulkit pitää puhdistaa islamisteista tässä ja nyt.

 14. Kommenteissa mainittu ”kehitysmaalaistumista” lienee ajatusvirhe, muslimi-maat nimenomaan eivät ole kehitysmaita, ne eivät kehity eivätkä ole ikinä kehittyneet koska maantierosvo ja vale-profeeetta Muhammed vähän yli 1400 vuotta sitten siten satuili jumalanpilkka-kirjassaan Kuraani (jonka sadut ovat suurelta osin varastettu satukirjoista Torah sekä Vanha Testamentti) väittäen että sadut olisivat peräisin keksimältään mielikuvitusoliolta, epäjumala Allahilta. Kehittymistä myös estää suuresti muslimimaissa vähän yli yli 1400 vuotta vallalla ollut laajamittainen sisäsiittoisuus jonka takia nykyinen muslimipopulaatio on geneettisesti vakavasti degeneroitunut. Muslimien eettiset arvot, moraali, oikeudentaju, suhteellisuskäsitteet, taiteelliset lahjat, älykkyys, yms loistavat kaikki poissaolollaan, ne ovat lähes täysin korvautuneet primitiivi-tarpeilla kuten lisääntyminen vaikka raiskauksen voimalla, ryöstäminen ja tappamien perustarpeiden tyydyttämiseksi kuten ruuan ja päihteiden hankkimiseksi yms, jne: https://www.google.fi/search?q=islam+inbreeding

  Meilläkin on ollut ja on muslimeita sekä muita kielitaidottomia muukalaisia lautamiehina, kaupunginhallituksissa ja jopa eduskunnassa (ainakin yksi kansanedustaja jopa on rappioseksuaali). Lähes kaikille näille muukalaisille on yhteistä huono tai täysin kelvoton Suomen kielen taito, kaikille on yhteistä täydellinen tietämättömyys Suomalaisista arvoista ja kulttuurista. Mielestäni virkoihin/tehtäviin jossa on mahdollista vaikuuttaa yhteiskunnallisesti pitäisi ollla edellytyksenä se että henkilö sekä molemmat vanhemmat ovat syntyneet Suomessa ja kaikki puhuvat sujuvaa Suomen (tai Ruotsin) kieltä.

  On tämä hullua. Koko elämäni ajan olen ollut katkera siitä että minut synnytettiin monta kymmnentä vuotta liian aikaisin jonka tähden jään paitsi kaikesta sitä upeasta minkä tulevaisuus tuo tuollessaan. Mutta tulevaisuus loiskauttikin tänne retardit, geneettisesti degeneroituneet Nuslimit. Nyt, joka ilta ja jokainen aamu kiitän siitä että olen saanut elää sivistyneen ihmiskunnan huippu-ajankautta, aikaa jolloin tytöt olivat tyttöä, pojat olivat poikia ja mielisairaat olivat mielisairaita. Biiseissä oli rytmi ja lyriikka ja lyriikassa sanomaa. Ja IQ tarkoitti älykkyysosamäärää eikä ihquu.

 15. "Lautamies(nainen) on hyvin radikaali muslimi. Kerrassaan järkyttävä tuomio. Ruotsissa pätee Ruotsin laki eikä sharialaki. Piste." sanoo:

  Leif GW Persson repi kertakaikkiaan pelihousunsa luettuaan musliminaisen ja hänen uskonveljensä keksimän shariatuomion. Järkyttävän häpeällistä että tuomari allekirjoittaa mokomaa sontaa. Toivottavasti edes jotkut ihmiset nyt vihdoinkin heräävät ja alkavat ajatella omilla aivoillaan. Katso video:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/hor-leif-gw-kommentera-kritiserad-dom-i-solnatingsratt

 16. Pienenä lisämausteena mainittakoon tämän monikulttuurisuutta edustavan kepu-naisen monivuotinen paikka Solnan sosiaalilautakunnassa (!): kyllä siinä vuosien varrella on varmaan monet lapsi- ja pakkoavioliitotkin saaneet siunauksensa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.