Sollentunassa hupiammuttiin kerrostalon julkisivuja

0
Kuvakaappaus 2018-03-06 15-29-49
6.3.2018

Viime yönä koettiin Sollentunan Turebergissä kauhunhetkiä kun joku tai jotkut ampuivat automaattiaseilla pitkin kerrostalon seiniä.

Poliisi sai paniikkihälytyksen klo 01.00 aikaan useilta soittajilta, joiden mukaan Turebergin ongelma-alueelta Malmvägenilta kuului useita laukauksia. Jälkeenpäin huomattiin, että luoteja oli mennyt useista ikkunoista läpi ja ainakin yhden huoneiston olohuoneen takaseinään oli päätynyt ikkunan läpi luoti.

Poliisi ei aamuun mennessä ollut ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta. Teknistä tutkintaa kuitenkin ollaan jatkettu koko päivä ja kaikki alueen talot tullaan käymään läpi mahdollisten luodinreikien tai jopa uhrien takia.

Asukaat kertovat Mitti-paikallislehdelle, että ovat järkyttyneitä.

– Onhan tämä vähän pelottavaa, mutta normaalia. Tällaista tapahtuu koko ajan. Mutta ei pitäisi tapahtua, sillä me asumme Ruotsissa ja poliisin pitäisi puuttua asioihin.

Malmvägenin ympäristö on mielenkiintoinen alue Sollentunassa Tukholman kupeessa. Muutaman sadan metrin kadunpätkä isoinen kerrostaloineen sijaitsee hyvin upotettuna muuten idylliseen Sollentunaan, jota ympäröi rauhalliset omakotitaloalueet. Kun muu ympäristö on kuin vanhoista ruotsi-filmeistä on Malmvägen kuin syöpäpesäke keskellä idylliä.

Malmvägenillä asuu ainoastaan uusruotsalaisia. Silti älämölö pysyy hyvin pienellä ja rajatulla alueella.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

7 thoughts on “Sollentunassa hupiammuttiin kerrostalon julkisivuja

  1. ”Onhan tämä vähän pelottavaa, mutta normaalia. Tällaista tapahtuu koko ajan. Mutta ei pitäisi tapahtua, sillä me asumme Ruotsissa ja poliisin pitäisi puuttua asioihin.”

    Tyst nu! Vi gillar olika!

    1. Joo ja metsästysaseet ja reserviläisaseet on saatava pois valtamedian mielikuvien vuoksi.Valtamedia pelaa hyvin pitkälti harhojen varassa. Jopa mustat pipot ovat vaarallisia koska ne yhdistetään mm. oodineihin.Tätä ei tosin VIELÄ ole ollut hesarissa mutta odotellaan.

  2. Esim. tämä https://mitti.se/nyheter/hjaltar/farah-racker-jarvas/?omrade=hela-stockholm sanoo:

    Paavo! Täältä löytyy monta jutunjuurta. Mokuttajasuvakit ja matut nimeävät toinen toisiaan ”Paikallissankareiksi” eli mitä parempi mokuttaja paikkakunnalla sitä isompi sankari:

    https://mitti.se/?s=Hj%C3%A4lte

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.