Värmlandin käräjäoikeudessa nostettiin syytteet kolmelle syriaanolle pakkoavioliitosta

0
B0sa17lCQAEK1mQ.jpg
6.3.2015

Värmlandin käräjäoikeudessa alkoi tänään käsittely pakkoavioliittotapauksessa, jossa syytettyjen penkillä istuu tekoaikaan 15-vuotiaan tytön vanhemmat ja tämän tekoaikaan 20-vuotias sulhanen.

Tapahtumat sijoittuvat talveen 2015 kun 15-vuotias tyttö karkasi kotoaan välttääkseen pakkoavioliiton. Tyttö kääntyi oma-aloitteisesti poliisin puoleen kun sai tietää, että vanhemmat olivat myyneet tämän 20-vuotiaalle sukulaismiehelle morsioksi. Avioliittosopimusta valmisteltiin jonkun paikalle kutsutun sheikin avulla.

Poliisi otti kiinni osapuolet Årjängissä sijaitsevalta leirintäalueelta, jossa perhe asui tuolloin tilapäismajoituksessa. Perhe oli tullut Syyriasta Ruotsiin vain muutamaa kuukautta aiemmin turvapaikanhakijoina. Tytön isä ja äiti vangittiin tapauksesta, mutta sukulaismies, jolle tyttö myytiin, vastaa vapaalta.

Ruotsin laissa on pykälä pakkoavioliitosta, josta voi saada neljä vuotta vankeutta.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=6899682

Advertisements
, ,

7 thoughts on “Värmlandin käräjäoikeudessa nostettiin syytteet kolmelle syriaanolle pakkoavioliitosta

  1. Rangaistus se riippuu monta on muslimia lautamiehissä, jos on enemmistö, niin tule vapauttava tuomio.

  2. Niin, eihän tästä ikiaikaisesta paimentolaisperseilystä voi ikinä mitään tulla. Parhaimmillaankin ollaan hermoheikkoja naistenpieksijöitä. Toivottavasti tyttö on hyvin piilotettu.

  3. Näillä ”sotaa ja vainoa pakenevilla” syyrialaisilla on prioriteetit kohdallaan. Kaikki kotouttamispuuhastelu on aivan hukkaan heitettyä rahaa, kun heti maahan tullessa vetäydytään omien maanmiesten seuraan ja viedään lapsilta mahdollisuudet edes tutustua ruotsalaiseen elämäntapaan. Pojista tulee kunniastaan herkkähipiäisiä ja väkivaltaisia luusereita ja tytöistä näille alistuneita synnytyskoneita. Ja sitten ei hahmoteta että näistä syistä lähtömaa on sellainen paskastania. Mutta eihän seeprakaan raidoistaan pääse.

  4. Hitonmoinen innovaatio taas! Nussit lapsivaimoasi ajoissa, niin se ehtii tekemään 25 pikkumuslimia. Ostat lisää lapsia nussittaviksi, ehtivä pakomaakari neljän vaimonsa kera saa vaikka 100 kersaa. Jos niistä puolet poikia ja kaikille saa ostettua lapsia, tulee nuppiluvuksi? Ihan **tosti kumminkin. Ylpeällä isoisälle ja tämän lapsille, lapsenlapsille, lapsenlapsivaimoille jne täytyy rakentaa suurmoskeija ja oma kaupunginosa. Lapsilisillä saa sen 400 neliöisen autotallin, jossa ajat Maybachilla paskarinkiä, kun ei muutakaan puuhaa ole iltaisin, ei kukaan koko aikaa köyri. Kannatti kerätä tietullia vääräoppisilta, että pääsi Ruotsiin.

  5. Nuitten pitäs kiiruusti muuttaa Suomeen. Täällä pakkoavioliitot eivät ole kriminalisoituja. Vink vink.

  6. Kun justiiinsa yhdessä päätettiin, että kaikki saa naida kaikkia, niin kohtapa joku ahdasmielinen nostaa ikäkysymyksen esiin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.