Göteborgissa täysi rähinä keskiviikkoiltana- kaksi ammuttua tiputettiin sairaalan pääovelle

0
Kuvakaappaus 2018-03-07 23-47-45.png
7.3.2018

Hetki sitten tiputettiin kaksi haavoittunutta mieshenkilöä Göteborgin Sahlgrenskan sairaalan pääoven eteen. Göteborgin poliisin tiedottaja Tommy Nyman kertoo tiedotteessaan, että poliisi saapui hetki sitten sairaalaan ja yrittää saada selville mitä on tapahtunut.

Poliisi sai hälytyksen sairaalan henkilökunnalta, että pääovelle oli jätetty kaksi ammuttua henkilöä. Molemmilla oli ampumahaavoja. Kohta tämän jälkeen saatiin tietoja, että Linnén alueella oli tapahtunut ammuntaa. Poliisin mukaan ampumistapahtumalla ja sairaalaan tuoduilla oli mahdollisesti yhteyttä.

Poliisin mukaan tilanne on nyt erityisen herkkä, sillä poliisi ei toistaiseksi tiedä mistä on kyse. Ainoa mitä tiedetään on se, että ihmiset ovat ilmoitelleet hätäkeskukseen ampumisesta ja sairaalassa makaa leikkauspöydällä kaksi henkilöä.

Poliisi ei ollut puoleen yöhän mennessä ottanut ketään kiinni epäiltynä teosta, joka kirjattiin murhayrityksenä, jos uhrit eivät kuole. Tekopaikkakaan ei toistaiseksi ole tarkasti tiedossa.

Polisen

Advertisements
, ,

9 thoughts on “Göteborgissa täysi rähinä keskiviikkoiltana- kaksi ammuttua tiputettiin sairaalan pääovelle

  1. Täytyy kyllä sanoa, että Ruotsissa on poliiseilla sitten tosi hyvin homman näpeissä. Tuntuu siltä, että tahti vain kiihtyy.

    Tuolla ei enää auta tavanomainen poliisityö. Ruotsalaiset eivät kuitenkaan voi myöntää mitään ja samalla ongelma vaan pahenee. Ihan sääliksi käy noita päänpyörittäjiä: ’mikä ihmeen Ruotsin tilanne?’.

  2. Jännä miten joku vain kuskasi ammutut sairaalan eteen ottamatta poliisiin minkäänlaista yhteyttä, että edes tapahtumapaikka selviäisi. Eiköhän ollut taas uusruotsalaisista kyse molemmin puolin.

  3. Noihin rottiin ei kannataisi paljoa uhrata kalliita sairaanhoito kruunuja. Paikkaa paikan päälle kunnes tuuri loppuu ja henki pakenee. Poliisin myös kannattaisi antaa noiden saastojen ammuskella toisiaan hengiltä ihan rauhassa, syyksi voisi sano että kun on se NO GO meininki.

  4. Pitäisiköhän ruotsissakin tehdä sote-uudistus, ellei itse pääse ovesta sisään ensiapuun, jääköön lumeen.

  5. Mutta on vaan naapurin konstaapelit nokkelia. Heti osaavat epäillä, että ammuskelulla ja ampumahaavoilla saatta olla jokin yhteys.

    1. Ovat kuitenkin niin tolloja, että kun sairaalasta soitetaan ja sanotaan että on ammuttu, pitää poliisin mennä oikein paikanpäälle selvittämään, mitä on tapahtunut. Sairaalassa sitten kiihkeän tutkimustyön tuloksena selviää, että on ammuttu. Kirjoittaisi johonkin lehtiöön, että sairaalasta soitettiin ja homma olisi siinä. Sitten jäisi enemmän aikaa kahvitella kaukana ikkunoista istuen.

  6. Kantikset jonottavat kuukausia leikkausjonoissa kun uusruotsalaisia taparikollisia paikataan päivittäin. Ei kannata paikata. Tämä sama paska vain lisääntyy ja rahat loppuvat, koululaisilta otetaan pois maito (kuten kerran tehtiin) jotta voidaan hoivata gangstereita.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.