Malmön poliisi otti neljä nuorukaista kiinni helmikuisesta joukkoraiskauksesta

0
7.3.2018

Malmön poliisi otti eilen kiinni neljä nuorukaista epäiltynä joukkoraiskauksesta Malmössa 4. helmikuuta. Miehet pidätettiin tänään.

Malmön poliisin lehdistötiedotteessa kerrotaan, että poliisi noukki nuorukaiset kopille ilman välikohtauksia ja heidät otettiin kiinni epäiltynä törkeästä raiskauksesta. Nuorukaiset ovat iältään 15-16 vuotiaita.

Nuori nainen ilmoitti sunnuntaina 4.2, että oli joutunut raiskatuksi. Poliisi ei ole kertonut tapahtumien yksityiskohdista toistaiseksi juuri mitään. Tällä hetkellä DNA:ta ja muita teknisiä todisteita kasataan yhteen, Nils Norling poliisista kertoo tiedotteessaan.

Advertisements
, ,

10 thoughts on “Malmön poliisi otti neljä nuorukaista kiinni helmikuisesta joukkoraiskauksesta

 1. Eihän nuo joukkoraiskaukset lopu ruotsissa, jos ruotsalaiset ei ala karkottamaan maasta nuita kehitysmaalaisi juippeja.

  1. Eihän satoja tuhansia oikein karkoitettua saa. Etenkin jos kantiksia menee molemmille puolille. Selvää on, että kadut tullaan pesemän verellä. Auki on, että kenen verellä.

 2. On se ihme ettei vanhemmilla ole minkäänlaista kontrollia kakaroistaan edelleenkään. Tai sitten tekijät ovat sitä löysää katupoikasakkia jota palloilee joka kaupungissa ja joitten taustoista ja tekemisistä ei kukaan tiedä oikein mitään. Voi tietenkin myös hyvin olla että 15-16- vuotiaat ovat itseasiassa 30- kymppisiä kiimaisia jihadisteja.

 3. Suvakki voisi tähän ja moneen muuhunkin tapaukseen todeta että raiskaa ne ruotsalaisetkin.

  1. Joo! Olle ja Åke on kauheita joukkoraiskaajia olleet iän kaiken.Se kuulluu oikei Ollen ja Åken kulttuuriin*** Heh he heh heeeeeeeeeeeeeee***

 4. Ruotsin rakentamiseen tarvittiin vuosisatoja, kymmeniä sukupolvia, huikeita tiedemiehiä ja yrityksiä, keksijöitä ja kuninkaita.

  Tuhoamiseen riittää jokunen vuosikymmen, diskuteeraileva ylikorrekti kansa ja pari pilvilinnoissa asuvaa pääministeriä.

  Kyllä maailma realiteetit opettaa, mutta valitettavasti ne ovat tässä tapauksessa myös lopun merkkejä.

  1. Kyllä se on vaikeaa palauttaminen,olkoonpa minkälaisesta roistosta hyvänsä kysymys.
   Tuhotkoon ruotsalaiset maansa,jos kerran niin välttämättä tehä haluavat.Mutta silloin on kyllä islamistinen maa turhan lähellä Suomea.

 5. Tuttua kauraa jo Ruotsissa.Kumma ettei näistä vouhkata samaan malliin kuin muusta femisnisti roskasta. Kuten aiemmin olen sanonut, Ruotsin naisten kannataisi hommata pieni käsiase ja myös opetella käyttämään sitä. Lyhyistä itsepuolustus kurssesita ei ole mitään hyötyä muuta kuin järjestäjille, rahallisesti. Esim se valkoinen karate-Gi voi antaa salilla voimaannuttavan tunteen joka ei tositilanteessa auta paskan vertaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.