Muuan afgaanibluffi: tuli 16-vuotiaana, edes Ruotsin maahanmuuttovirasto ei uskonut

0
Kuvakaappaus 2018-03-08 22-43-39.png
8.3.2018

Yaser Rahmanis tuli Ruotsiin esittäen 16-vuotiasta. Tästä seuraa se, että koska henkilö on alaikäinen hänelle määrättiin uskottu mies, eli ikäänkuin huoltaja. Lisäksi hänet asutettii lasten orpokotiin ja määrättiin oma erityinen sosiaalihoitaja.

Toimi kuuluu Ruotsin lakiin. Jokaisella alaikäisellä on oltava huoltaja ja uskottu mies toimii sellaisena, jos huoltajaa ei ole. Normaalikäytännössä tällainen tulee esiin ruotsalaisen elämässä nyt vaikkapa silloin, kun lapsi onnettomuuden seurauksena menettää vanhempansa ja jostain syystä muusta suvusta ei löydy huoltajaa. Käytäntö on vastaavanlaisena kaikkialla ainakin Pohjolassa.

Rahmani tuli Ruotsiin siis lapsena. Hän sai kaikki sellaiset etuudet ja instituution takaamat toimet, jolla taataan, että kukaan lapsi ei jäisi katulapseksi tai orvoksi metsänpeikoksi. Poika haki turvapaikkaa ja pääsi lapsena orpokotiin muiden lasten kanssa asumaan.

Sattui kuitenkin niin, että tässäkään tapauksessa edes Ruotsin maahanmuuttovirasto ei uskonut Rahmanin oleva lapsi vaan veivasi miehen iän 18 vuotiaaksi. Tosiasiassa kukaan ei oikeastaan tiedä Rahmanin ikää, jos hän ei itse sitä kerro. Mutta koska ei voida olla varmoja niin mennään alakanttiin. Rahmani voi tosiasiassa olla kaikkea kolmenkympin nurkille.

Kun tällaisen valelapsen ikä veivataan ylöspäin tapahtuu välittömästi monia asioita. Ensimmäinen on se, että hän saa potkut lasten asumisyksiköstä. Aikuisten ei haluta asuvan lasten kanssa. Jostain ihmeellisestä syystä valelapsia ei laiteta rikostutkintaan epäiltynä esimerkiksi petoksesta. Maahanmuuttoviraston ”väärästä” ikäpäätöksestä voi valittaa.

Rahmanin tapauksessa tehtiin näin, kuten kaikissa muissakin tapauksissa. Iästä valitetaan. Sitten valitetaan kielteisestä oleskelulupapäätöksestä.

Tässä vaiheessa astuu esiin ruotsalaiset suomalaista RHC:ta vastaavat järjestöt, kuten ”vi står inte ut” (emme siedä). Moni tällainen ikäveivauksesta kiinni jäänyt afgaani pääsee asumaan hyvää tarkoittavien ruotsalaisten perheiden luokse.

Rahmanin tapauksessa ikätestien päätöstä hallinto-oikeudesta odotetaan ja voihan olla, että maahanmuutovirasto pyörtää päätöksen. Rahmanin uskottu mies uskoo oikeuteen ja siihen, että järki voittaa:

– Me ruotsalaiset tarvitsemme nämä nuoret miehet.

Advertisements

18 thoughts on “Muuan afgaanibluffi: tuli 16-vuotiaana, edes Ruotsin maahanmuuttovirasto ei uskonut

 1. Lieventänisperustena kaiken inhimilisyyden ninissä pitää olla usko, ulkomaalaisuus ja alentunut ÄÖ

  1. No siihen yhteen hommaanhan nuoria miehiä tarvitaan. Ruotsissakin näkyy olevan pulassa olevia valaita niin paljon, että joutuvat ”mies”raukat puurtamaan yötä päivää.

 2. Mihin tarkalleenottaen ruotsalaiset tarvitsevat valehtelevat afgaanit? Onko Ruotsissa nuoruudenlähde, josta afgaani ammentaa ja pysyy forever young? Eihän ruotsalaiset tee valehtelevilla keski-ikäisillä afgaaneilla yhtään mitään.

 3. ”Onhan Ruotsin metsissä tilaa” (metsänpeikoille) kuten Retu R. sanoi kun lentokoneesta alas pällisteli.

 4. Se joka keksii nopean halvan 100% varman ikätestin on miljonääri. Tosin RHC ei usko pitäviä todisteita vaikka maailma palaisi ympärillä.Nuo juipelot käyttävät hyväksen sitä PORSAANreikää mikä laissa on. RHC on syyllinen tähän koska eivät nuo älykääpiöt itse sitä ole keksineet tätä ”alaikäinen” taikasanaa.

  1. Yksinkertainen, halpa ja 100 % varma testi on katsoa suuhun. Jos siellä on täysin kehittyneet viisaudenhampaat, on varmaa ettei ”lapsi” ole lapsi. Mutta ei tällä miljoonia tienaa: eräs ruotsalainen suuhygienisti valitti juuri tästä asiasta jokin aika sitten ja potkuja alettiin miehelle hommata kiitosten sijaan.

    1. Joo, mutta leukaluihin jäävät silti kielivät jäljet niiden aiemmasta olemassaolosta.

 5. ”Partalapsi”, paljonkohan noita Suomessa on
  alaikäisten seassa kouluissa? Hyväuskoisia
  hölmöjä riittää.

 6. Näitä tarinoita on periaatteessa turha selostaa yksitellen, kun fakta on että 100% kuminaamaisista afghaaneista valehtelevat ikänsä. Ryppynaamaisista arabeista ainoastaan 99,999999999999999% valehtelevat ikänsä. Ainoastaan perheet joissa on ilmiselvästi 4,5 ja 8 vuotiaita eivät valehtele. Toisaalta jos olisi joku ikäraja jossa esimerkiksi alle 7 vuotiaiden lasten vanhemmat saisivat enemmän rahaa, niin yhdelläkään muslimilla ei olisi yhtään lasta joka on yli 6 vuotias. Noin, siinä tuli selvitettyä turvapaikanhakijoiden rehellisyys iän suhteen. Sitten otamme käsittelyyn turvapaikanhakijoiden rehellisyyden nimensä, kotimaansa sekä turvallisuustilanteensa suhteen: jälleen kerran 4, 5 ja 8 vuotiaat eivät valehtele. Heidän vanhempansa valehtelevat enemmän kuin ojassa asuva Kazakstanilainen pirihuora. Se nyt vaan on semmonen herttanen muslimien pikku jäynä, ei ne pahaa tarkota. Mitä muihin tulee, on jo todettu 35 vuotta sitten että 99% turvapaikanhakijoista valehtelevat tasan kaikesta ja tätä kunniakasta muslimiperinnettä on jatkettu tähän päivään asti. Mitä voimme tästä päätellä: Muslimi on lähtökohtaisesti epärehellinen, jokainen voi itse päättää haluaako olla muslimin kanssa missään tekemisissä. Se että valehteleva muslimi asuu/mölyää talossasi ilmaiseksi, shoppailee lähikaupassasi ilmaiseksi ja himoitsee alaikäistä tytärtäsi koulumatkallaan, sen ovat muut jotka asuvat isoissa taloissaan kaukana muslimeista päättäneet. Sinun ei tarvitse ajatella mitään, käy vain normaalisti työssäsi ja maksa verosi, ei tarvitse tehdä mitään eikä varsinkaan sanoa mitään. Turpa kii, lopeta se kitinä, ei sul mitää hätää oo.

 7. Vai tarvitsevat ruotsalaiset noita?
  No kysytäänpä, kuinka monta tarvitaan?
  Sen jälkeen kun syyrialaiset ja afgaanit otetaan kritiikittä vastaan, tulee tilanne, että kaikki sen näköiset, marokkolaiset, egyptiläiset, algerialaiset jne selittävät itsensä afgaaneiksi. Stefan Löfven sanoi jo pari vuotta sitten, että ruotsalaiset ovat naiiveja – lapsellisen hyväuskoisia. Eikö se havainto muuta mitään?

  Musulmaanien sujuvaan valehteluun on selitys koraanissa. Oikeauskoinen saa käyttää vääräuskoista hyväkseen, eikä se ole synti vaan jumalan armoa.
  Ruotsi on allahin lahja oikeauskoisille. Vehreä maa, jossa purot solisevat ja neitseet pitävät seuraa muslimeille. Neitseet nyt on materiaalin puutteessa monesti korvattu vanhoilla huuhkajilla, mutta runsas raha kompensoi.

 8. Kova paketti hakea afgaanina ikuista elatusta pohjoismaista: ”Olen alaikäinen, kristitty homo.”

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.