Muhis Azizi haluaa nostaa kissan pöydälle kikkelien silpomisessa

0
Muhis-2
9.2.2018

Turkulainen-lehdessä uuspaikallinen kaupunginvaltuutettu Muhis Azizi kertoo, että halal-lihan ja poikien ympärileikkauksen ympärillä pyörivässä keskustelussa on nostettava kissa pöydälle.

Azizi kertoo, että yksin Turussa asuu 9 000 muslimia ja määrä kasvaa. Muslimit haluavat halal-lihaa ja silpoa poikien kikkelit. Lainaus Turkulaisesta:

– Näistäkään asioista ei ole paljon puhuttu. Kissa pitäisi nostaa pöydälle, jotta ihmiset eivät enää vie poikalapsiaan ulkomaille ympärileikattavaksi. Siellä se on vaarallisempaa. Sama pieni operaatio voidaan tehdä esimerkiksi Turussa niin, ettei pienelle pojalle tule riskiä, Azizi sanoo.

Nostan nyt kissan pöydälle.

1. Koska tyttöjä ei Suomen lain mukaan saa silpoa, myös poikienkin silpominen pitää lopettaa. Azizi yrittää hienovaraisesti vedota siihen, että koska juutalaisetkin niin myös muslimit. Ympärileikkaus pitää yksinkertaisesti kriminalisoida uskonnollisista syistä. Eihän lapsilta saa katkoa esim sormia tai repiä korvia päästä. Miksi esinahan saa?

Jos meinaa asua länsimaassa ja harjoittaa islamia, silloin on tultava 2 000-luvulle. Jos taas haluaa lapsistaan silpokikkeleitä on muutettava vaikkapa Saudi-Arabiaan. Tai miksi Azizi ei voisi palata takaisin kotimaahansa?

2. Muslimi on samanlainen ihminen kuin ei-muslimi ja jos hala-teurastamaton ruoka ei kelpaa, silloin on oltava syömättä sitä. Vetelee kasvisruokaa jos sika tai halal-teurastamaton ruoka ei sovi arvolle.

Jos meinaa asua länsimaassa ja harjoittaa islamia, silloin on tultava 2 000-luvulle. 2 000-luvulle ei kuulu rituaaliset verellä lotraamiset. Vaikka kyseessä on vain eläin, nykyaikaan ei kuulu eläinten kidutus. Jos haluaa lotrata verellä on muutettava vaikkapa Saudi-Arabiaan. Tai miksi Azizi ei voisi palata takaisin kotimaahansa?

Muhis Azizi, lue huuliltani: Uskonnollisia erikoisoikeuksia ei tulla hyväksymään, vaikka niin haluat.

Kissa on nyt pöydällä.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

16 thoughts on “Muhis Azizi haluaa nostaa kissan pöydälle kikkelien silpomisessa

 1. Se, joka haluaa lapsensa kikkelin leikattavaksi, muuttakoon kikkelinleikkausmaahan. Ei tarvitse Suomeen tulla kikkeleitä leikkaamaan.

  1. Jos yhtään tunnen suomalaisia politikkoja,ei siinä kauan mene kun tulee laki ,että ihmisen silpominen on sallittua,jopa suotavaa.
   On ne semmosta perkeleen perseennuolija porukkaa joilta selkäranka puuttuu.

   Juri sama tilanne kun tämä halalliha! Eihän tässä maassa eläimiäkään sais tappaa piinaamalla lakien mukaan,mutta kokoajan sitä tapahtuu julkisesti muslimien toimesta.Politikot sen hyvin tietävät,mutta ei ne siihen puutu,ei edes KETTUTYTÖT

 2. No, näiden lääketieteelliset sankariteot tiedetään. Ne luulee että AIDS:ista paranee kuin rakastele neitsyen kanssa. Ja että ympärileikkaus olisi parannus seksiin tai terveyteen. Samaan kategoriaan kuuluvat nämä ja muut heidän lääkinnälliset uskomuksensa. Jos poppamies sanoo että raiskaa tyttäresi, niin sehän pitää tehdä. Koska poppamies on niin sanonut.

  On muuten melko yllättävää ettei Amerikan alkuperäisväestön poppamiehet koskaan kehoita moiseen. Eikä Kiinalainen lääketeidekkään. Mikähän aivosoluja tappava tauti on juuri tuossa päiväntasaajan korkeudella? Ainakin kansat ovat niillä nurkillä eri värisiä.

 3. Kertoo jotain uskonnon harjoittajista ja suhteesta jumalaan. Jumala oli niin surkea, että teki epätäydellistä jälkeä. Nyt jälkikäteen pitää sukuelimet silpoa ja syödä mitä sattuu.
  Suon kyllä sukuelinten silpomisen heille, jos siinä poistetaan myös kivekset ja se tehdään aikuisillekin.

  1. ..etenkin niille aikuisille, jotka näihin tuhannen ja yhden yön tarinoihin vieläkin uskovat.

 4. Hieno, napakka teksti. Muslimeille on annettu aivan liikaa erioikeuksia, ei yhtään enää. Jos naiset eivät voi uida miesten kanssa, sitten ollaan uimatta. Jos ei voi käyttää normaalia uimapukua, ollaan uimatta. Jos ei kyetä alatomuuteen saunassa ja suihkussa, ollaan uimatta.

 5. Eikös Jammu Siltavuori joutunut aikanaa poseen, kun tunsi liiallista mielenkiintoa lasten sukuelimiä kohtaan. Ihmetyttää, että nämä kulttuurikastuttajat saa liikkua vapaana vaatimuksiensa kanssa haluta toteouttaa omia pervessioita… ja vieläpä veitsen kanssa.

  1. Jos Jammu-Setä olisi ollut muslimi, niin tekonsa olisi ollut hyväksyttävä. Uhriparkojen vanhemmat olisivat saaneet vihapuhe ja rasismisyytteet niskaansa. Meillä on maassa tällä hetkellä yli 100.000 ruskeata Jammu-Setää.

 6. Ihmeellistä että tällä juutalais-islamilaisella saturnus-kultilla on tällainen kummallinen tarve antaa vanhojen miesten kosketella pikkulasten sukuelimiä.

 7. Ja huom. Muhis: Pöydällä olevan kissan kikkeliä ei saa silpoa eikä kissaa saa halal-teurastaa ja syödä. Ihan vaan selvennykseksi, sivistymätön apina.

 8. Kuva kertoo paljon. Suomeen pakolaisuuden varjolla tullut Irakin kurdi poseeraa Irakissa takanaan liikennemerkki, jonka mukaan kurdien asuttamaan Kirkukiin on 40 kilometriä. Kun tuolta kotoisin oleva rohkenee vierailla kotinurkillaan, niin pakolaisuuden perusteella myönnetty oleskeluoikeus Suomeen ja mahdollisesti jopa saatu kansalaisuus tulisi peruuttaa.

 9. Mikäs tällanen nimetön toimittaja on?
  Meneen nyt artikkelin epäselkoisuuden takia Muhis ja toimittaja sekasin… Kumpi nyt sanoi mitä jne… Voisi vähän selkeyttää kun aluksi luulin, että koko juttu on Muhiksen haastattelu. Toimittajan nimi näkyviin. 🙂

 10. Miksei siellä pedarikirjassa lue, että vehje pitää repiä juurineen irti, siis miehiltä? Raiskauslupa siellä on. Itse olisin kirjoittanut toisinpäin.

 11. Hyvin kirjoitettu. Laajennettuna, aivan kaikki alaikäiseen kohdistuva ”body modification” eli kehon minkä tahansa osan/elimen tärveleminen/muuntelu pitäisi olla lailla kiellettyä muussa kuin terveydenhoito-tilanteissa.

  Kunhan Afrikan sekä Eteläisen Ameriikan pimeimmiltä alueilta alkaa rynnimään Suomeen paholaisia niin ne tuovat mukanaan ihan omat ”uskontoonsa” ja ”kulttuuriinsa” ja niihin liittyvät Gilette -operaatiot joita voi vähintäänkin verrata peniksen silpomiseen.

  Sana ”ympärileikkaus” pitäisi mielestäni poistaa kokonaan, se on vain sievistelevä/peittelevä ilmaisu joka tarkoittaa peniksen silpomista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.