Uppsalassa rikottiin ainakin 50 autoa yön aikana

0
Kuvakaappaus 2018-03-09 16-24-49.png
9.2.2018

Uppsalan Knivstassa harjoitettiin viime yön aikana hurjanpuoleista ilkivaltaa. Ainakin 50 autoa vandalisoitiin. Osasta puhkottiin vain renkaat ja osasta revittiin peilejä ja tuulilasinpyyhkimiä.

Lähijuna-aseman parkkipaikalla Häradsvägenillä oli kymmeniä autoja ja yön aikana kaikkiin autoihin oli tehty remonttia. Poliisin tiedotteessa kerrotaan, että ainakin 50 autoa joutui enempi tai vähempi ilkivallan kohteeksi.

Poliisi kävi aamulla paikalla toteamassa tilanteen ja nyt sisään virtaa rikosilmoituksia. Ketään ei ole otettu teosta kiinni epäiltynä. Häradsvägenin lähistöllä sijaitsee kaksi yksintulleiden sotalasten asumisyksikköä.

Advertisements
,

10 thoughts on “Uppsalassa rikottiin ainakin 50 autoa yön aikana

  1. Luulisi, että ruotsalaisilla alkaa pinna kiristyä jo. Kun keskustelevat keskenään, rohkenevatko sanoa, että nyt alkaa riittämään.

    Ruotsin pelastus olisi, jos ruotsalaiset saisivat kollektiivisen primitiivireaktion. Silloin poistuisivat kaikki estot ja ratkaisua haluttaisiin heti ilman diskuteerausta.

  2. Suomen valtamedia vaikee näistä tyysti,ketä he luulevat tällä pimittämisellä palvelevan ???.

    1. On tosiaan uskomatonta miten vähän suomalainen media kertoo yhtikäs mistään muusta kuin jostakin julkkiksia koskevasta höppönpöppöstä. Olen tehnyt pistokokeita ja verrannut ruotsalainen media kontra suomalainen. Tulos on uskomaton. Suomimedia vaikenee niin kauan kuin se vain suinkin pystyy ja kun jotakin kertoo niin hyvin pinnallisesti.

  3. Grillikauden avajaiset on varmaan pian, Orpon ja Sipilän sekä Stupidon kannattaa varata liput ajoissa jotta pääsevät mukaan grillaamaan saman arvopohjan saavuttaneiden vandaalien ja matu-ukkojen kanssa.

  4. Suomessa joku sotaorpo kirkui ”mäki haluun turvapaika”. Tuolla turvatyynyntarpeeseen päästelty höyryjä? Kaikille mieslapsipakolaisille uusi musta Volvo, niin voivat törmäytellä keskenään ajan kuluksi, eikä sabotaasille jää aikaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.