Sotapakolaisten mielenilmaus jatkui puoleen yöhön Helsingissä

0
Kuvakaappaus 2018-03-10 23-43-28.png
10.3.2018

Helsingin keskustassa on juuri nyt meneillään jonkilainen antifan ja kehitysmaista tulleiden miesten mellakka-mielenosoitus. Luultavasti sotapakolaiset vaativat ilmaista ylläpitoa.

Poikonen on paikanpäällä live-striimaamassa. Arvion mukaan noin 200 mielenosoittajaa huutaa iskulauseita. Paikalla on myös paljon poliiseja. Lähetyksen aikana muutamia sotapakolaisia on noukittu poliisin kyytiin ja aiemmin illalla poliisi otti jollain tavalla yhteen heidän kanssa.

Advertisements
, ,

11 thoughts on “Sotapakolaisten mielenilmaus jatkui puoleen yöhön Helsingissä

 1. Ottavat mallia ”senegalilaiset Firenzessä”-kaaoksesta.
  Onko suvakkeja mukana taas yllyttämässä rähinään? Antifan pehmenneitä kaaleja? RHC:n tättähääriä? Pappeja?
  Tulkaa pian paikalle puolustamaan s u o j a t t e j a n n e! Hei, Sunniva Drake? Sinua tarvitaan nyt! Heti!!

 2. Kellekkähän nuo mellakoivat kun ketään ei kiinnosta matujen vinkumiset enää. Myös ”lehdistö” pitää onneksi matalaa profiilia jo näistä performansseista. Olisko poliisihallitukselta tullut hieman ohjetta.Vielä kun nuo vihreät ja vasemmistokommunistit saatasiin ruotuun. Seuraavaksi kait alkaa puukot taas heilua.

 3. Tästä ei mitään valtamediassa, eilen hs ”uutisoi” Tukholman mielen osoituksesta.
  UUSNATSIT ja vasta mielen osoittajat tappeli KYMMENIÄ PUTKAAN.

  En ole kansallis sosialisti, mutta tuo uutisointi tyyli ärsyttää. Vastarinta ei ole tehnyt juuri mitään verratuna nuorkommareihin (antifa/ RF) silti uutisissa aina NATSI saksa jos maininta toisenmailman sodan ajan Saksasta. Antifasta ei koskaan mitään uutisointia, ainakaan samasta lauseesta ei löydy rikos, rähinä, tuhotyö + antifa.

 4. Kannattaa kaikkien aitojen suomalaisten pysyä pois tuollaisten hulinoitsijoiden läheisyydestä. Kunhan ne tarpeeksi monta kertaa hilluvat kaupungilla ilman mitään tulosta, niin ehkä lopettavat turhan pelleilynsä.
  Ketään ei tosiaan kiinnosta vaikka huutavat kuinka.
  Jos sinne menee vastalausetta esittämään, se vaan lisää heidän näyttävyyttään ja monien sunnivoiden vouhotusta.
  Antaa heidän rähinöidä, se mielenilmaus kuolee itsekseen omaan mahdottomuuteensa.

 5. Mikäs siinä on lauantai iltana osoittaa mieltään ravintoloiden edessä. Siitä sitten poimii mukaansa mahdollisesti suopean neidon.

 6. huugo: ”Seuraavaksi kait alkaa puukot taas heilua”.

  Keväthän se tulee seuraavaksi jolloin alkaa tyttöjen hameenhelmat heilumaan niin luultavasti taas alkaa moninkertaistumaan Muslimi”nuorukaisten” suorittamat (joukko)raiskaukset. Paitsi jos jäät ehtii sulamaan ensin jossa tapauksessa seuraavaksi alkaakin Muslimi”nuorukaisten” uhriksi joutuneiden ihmisten ruumiita taas löytymään vesistöistä kasapäin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.