Kougappi: Yle kertoo muuneltua totuutta Ilja Kapustinin tapaukessa

0
10.3.2018

Kansalaisjournalisti Arre Arre Kougappi kirjoittaa Ylen artikkelista venäläisestä Suomeen tulleesta turvapaikanhakija Ilja Kapustinista. Kannattaa muuten huomata, että Kougappi on erityinen Venäjä-asiantuntija.

Kuvakaappaus 2018-03-10 14-28-29

Yleisradion feikkiuutiset: “Toivoin, että he tappaisivat minut, koska se tuntui ulospääsyltä”

Eilen ja tänään Yleisradio ja suomalainen media alkoivat innolla kertomaan Venäjältä Suomeen tulleesta nuoresta miehestä, nimeltä Ilja Kapustin, joka hakee Suomesta turvapaikkaa.

Uutiset ja miehen tarina on levitetty tietoisesti ja virheellisesti siten, että mies olisi jotenkin hallinnon nuori kiva vastustaja jota Venäjän hallinto ja erityisesti turvallisuusviranomaiset olisivat vainoamassa.

Kyse on kuitenkin miehestä joka omissa piireissä Venäjällä on radikaaliryhmittymän ”Setj” jäsen ja hänen toverit kutsuvat häntä avoimesti ja ylpeästi antifasistiksi. Ryhmä joka on tiiviisti tekemisissä myös anarkistien kanssa, ja ratkaisuna ongelmiin ryhmän jäsenet näkevät väkivaltaisen toiminnan. Viranomaiset alkoivat tutkimaan juuri tätä ja oikeutetusti ovat ottaneet muutaman ryhmän jäsenen kiinni.

Tämän hetken tilanne on se, että viranomaiset tutkivat joitakin ryhmän jäseniä joita epäillään terroristiryhmän kuulumisesta ja väkivaltatekojen suunnittelusta. Ilja Kapustin on ollut kiinniotettu muutaman tunnin ja päästetty vapaaksi. Hän teki kiinniotostaan valituksen tutkintakomitealle, ja hetken miettimisen jälkeen hän lähti Suomeen koska pelkää joutua vastuuseen omista tekemisistä.

Suomen mediassa esitetyt kuvat, missä hänen vartalossa näkyy pieniä sähkölamauttimen jälkiä ja väittää, että häntä on kidutettu, voivat ja ovat todennäköisesti, feikkejä tuntien väkivaltaisten ryhmittymien ajatusmaailman. Ja joka tapauksessa mies oli päästetty vapaaksi sen ainoan kerran jälkeen kun hän oli kiinniotettuna.

Yleisradion ja muun suomalaisen median harvat ja valitut toimittajat  tietävät tämä, mutta tarkoituksella höynäyttävät suomalaisia koska kaikki aikaisemmatkin keksityt jutut turvapaikanhakijoista ovat menneet läpi helposti. Samalla toimittajat painostavat jutuillaan viranomaisia antamaa tulijoille perusteettomia turvapaikkoja.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Kougappi: Yle kertoo muuneltua totuutta Ilja Kapustinin tapaukessa

 1. Siitä vaan eduskunnan rappusille puukottamaan itseään mahaan niin eiköhän asia ole sillä selvä.

  1. ”elin kuolemanpelossa vuosikaudet, söin kiviä ja join kusta, en ole nukkunut sitten vuoden 1989. Suomessa vihdoin sain kaiken ilmaiseksi, kunhan lihon sohvalla katsellen Netflixiä ilmaista pizzaa syöden ja ostan uuden auton niin matkustan heti kotiin kertomaan traagisen tarinani”

 2. Ja koska Ilja Kapustin kuuluu ns. oikeaan viiteryhmään. Äärikommunisti ja antifasisti on aina tervetullut Suomeen ja turvapaikka napsahtaa täys ylöspidolla niin että heilahtaa. Puuttuu vain että väittäisi olevansa homo ja feministi niin saisivat nämäkin viiteryhmät huutaa turpa vaahdossa turvapaikan puolesta. Käännytys johtaisi varmaan kuolemaan jne.

  1. Eikös kaikki homot ole feministejä? Kunnon miesvihaajia jotka salaa toivovat että riski putkimies tulisi rassaamaan röörit väkivaltaisesti niin että olisi niiiin avuton ja naisellinen olo. Oi eeeeei Mister Proper, ei pikku kakkareikääni eiiiii uuuuh mister properrrrrrr

 3. Kyllä Suomen vihervassarisuvakkilahnat mielellään suukottelevat Kapustininkin nuoren ja ihanan vartalon kuntoon.

 4. Miksi Venäjä on Afrikan tasolla korruptiossa ja
  Poliisivaltio, joka vainoa omia kansalaisiaan?

 5. Epäilemättä Venäjällä on iso joukko ihmisiä, joista hallinto ei pidä tai jotka eivät pidä hallinnosta.
  En paljon anna arvoa Venäjän oikeuslaitoksellekaan, enkä valitusmenettelyihin.
  Tässä nyt vaan on miina: Jos Suomi millä tahansa syyllä antaa venäläiselle oleskeluluvan, niin samasta syystä alkaa anomuksia tulvia.
  Jos yksi prosentti venäläisistä haluaisi muuttaa Suomeen, niin se olisi puolitoista miljoonaa ryssää. Arvaan että siinä määrässä olisi aika monta gangsteria.
  Mainitsemani yksi prosentti voi olla varovainen arvio…

  1. Miksei Puuttini laita kaikkia AIDS-veijareita, AIDS-orpoja, rampautettuja, köyhiä, juoppoja, kodittomia, rikollisia jne asyylinvonkuuseen? 8 000 000 tulisi yksintein ilmaisen kaiken piiriin. Miksei se tee sitä, ei se tyhmä kuitenkaan ole.

  2. ”Jos yksi prosentti venäläisistä haluaisi muuttaa Suomeen, niin se olisi puolitoista miljoonaa ryssää. Arvaan että siinä määrässä olisi aika monta gangsteria.”

   Ihan yks lysti jos ei yhtään saatanan muslimia!

 6. Venatkaa vielä vähän kun kaikki Venäjän homot ja HIV potilaat huomaavat, että naapurista löytyy hölmölä. Kaikki hoidot ilmaisia, kunhan määkii asylum rajalla. Onneksi olkoon Helsinki. Minne meinaavat mummot potkia jonoista? Olenkin tässä pistämässä pystyyn bisnestä. Ei juustoa vaan ikuinen ilmainen hoito.

 7. Kodittomien kissojen ja koirien ohella itäinen Eurooppa on pullollaan ihmisuhreja’ Kelpaa niistä kirjoittaa, koska selkääntaputtelu tuntuu niin hyvältä ja ihmiskunta siinä ohessa pelastuu. Vitun toimittajaplantut!

 8. Venäjän valloittamilla alueilla (Krim + Itä-Ukraina) oli ennen kähäkkää lähes 80 % venäjänkielisiä (ei venäjän propaganda-sivuilla vaan wikipedian ja googlen tietojen mukaan) ja ehkä siten myös venäjänmielisiä (?). Tästä ei paljoakaan saa lukea valtamediasta.

 9. Pitää muistaa, että tässä ryssä syyttää ryssää. Ei ole syyttäjissä rehellisyyttä sen enempää kuin syytetyssä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.