Wienin puukottaja 23-vuotias afgaani tunnusti teon

0
11820a64-23d7-4c70-9bdf-95a175d79eaa
10.3.2018

23-vuotias nuorukainen on tunnustanut eillisen Wienin keskustassa tehdyn puukkoiskun, jossa neljä henkilöä loukkaantui.

Afganistanilainen mies on ilmoittanut motiivikseen ”vihan omaa elämäntilannettaan kohtaan”. Hänellä oli kielteinen turvapaikkapäätös ja sitä myöten edessä kotiinpaluu. Se sai nuoren miehen hyökkäämään paikallisten ihmisten kimppuun.

Kaikki neljä uhria saivat vakavia vammoja. Kyseessä oli perhe, vanhemmat ja heidän aikuinen tytär. Afgaani oli iskenyt heidän kimppuunsa sattumanvaraisesti. Neljäs uhri oli afgaanin parikymppinen tuttava, joka oli afgaanin mukaan syyllinen hänen huumausaineriippuvuuteen.

Advertisements
, ,

16 thoughts on “Wienin puukottaja 23-vuotias afgaani tunnusti teon

 1. Polkekoot jalkaa ja sohikoot kotonaan, jos kohtalo kiukuttaa. Sama pätee muutamaan miljoonaan muuhunkin.

 2. Aaaah miten ihana ja kultturelli tapa osoittaa tyytymättömyys oman elämään tuumaavat Lee Andersson, Paavo ”Peräsuoli” Orhiz, Stubido, Orpo, Sipilä, Vee Niinistö ja koko Rasmus-avohoito-ryhmä.

 3. Näin pikkuhiljaa painostetaan ottamaan kaikki jota haluavat tulla. Samon kuin somali joka puukotti Ikeassa ihmisiä.

 4. Jälleen afgaani, milloin Ruotsin runsaslukuinen afgaani populaatio käy urakalla puukkohippasille paikallisten kanssa. Ehkä silloin kun suvakit kyllästyvät paappomiseen ja hylkäävät afgaani polot kadulle kuin koirat. Ei enää helliä hetkiä, ei enää ruanlaittoa eikä muuta jännää. Silloin alkaa pitkien puukkojen yö ja vaaleakutriset hyväntekijät ovat kohteita kun pettivät heidät.

 5. On ne tyhmiä. Jos kerran vihaa omaa elämäntilannettaan, sitä pitäisi muuttaa. Eli lähteä sellaiseen maahan jossa elämäntilanne paranee.

  Luuleeko tuo että sen elää paranee kun se ensin istuu vankilassa ja sitten se karkoitetaan maasta? Perässään koko EU:ta kattava rikosrekiseri. Jonka seurauksena sen sormenjäljet on kaikkien maiden poliiseilla.

  Ei kai näin tyhmää voi edes luokitella ihmiseksi?

 6. Tässähän on hyvä vinkki kaikille syrjäytyneille. Jos alkaa vituttamaan oma saamattomuus ja surkeus, puukko heilumaan ja syyttömiltä henki pois, aaah jopas helpotti. Vittu mitä luusereita noi afgaanit ja muut karvakädet ovat. Monikulttuurisuus on rikkaus, ei mulla muuta. Jos tuommoinen äpärä joskus tulee kohdalle niin jaetaan ne mitalit sitten. Hoepaa ei ole olemassakaan.

 7. Mielenkiintoinen järjestys. Puukottaa ensin sattumanvaraisesti kolmea ja juoksee sitten jonkin matkaa puukottamaan tuttavaa, jota syyttää ahdingostaan. Voisi ajatella, että tuosta motiivista käsin, ”viha omaa elämäntilannettaan kohtaan”, tekojen järjestys olisi päinvastainen.

 8. Wienissä nykyään siis voi nauttia muustakin kuin oopperasta! Jännää urbaania adrenaliini-seikkailua multikulttuuriympäristössä! Koskaan ei tiedä mikä kaikista tuhansista muslimeista jotka 50 metrin seikkailukävelymatkan aikana napsahtaa tarjoten puukkoa, kyrpää tai rekkaa! Lisää tätä! Tätä tylsä ja jämähtänyt Eurooppa tarvitsee!

 9. Pahinta on, että tämä on jo normaalia. Media mainitsee ohimennen, työpaikoilla ei kukaan. Ei enää huomata, ettei tällaista ennen ollut, eikä tarvitsisi olla nytkään.

 10. Ainoa lääke: rajat kiinni ja matut ulos. Muuten ei tämä idiotia lopu koskaan. Sen jälkeen armeija rajoja vartimaan. Siihen on kyllä varaa kunhan ne sadat miljardit kruunut (kuten Ruotsissa) minkä matutus ja sen seurannaisilmiöt maksaa voidaan käyttää oman kansan hyväksi.

 11. Kulttuureissa on suuri ero. Uutena vainottujen ryhmänä on joukolla monikulttuuriseen riemuun yhtymässä venäläiset taiteilijat. Ranskasta poliittisen turvapaikan saanut kivestensä naulaamisesta tunnettu venäläinen performanssitaiteilija Pjotr Pavlenski sytytti Ranskassa pankin palamaan, eikä sentään alkanut puukon kanssa hillumaan.

 12. Jossain Suomen iltapäivälehdessä oli kuin helpotuksen huokaus kun puukottaja ei ollut IS-mies. Vain turhautunut negan saanut elintasolottoaja. Aika surkeaa journalismia, isis-miehiä ehken 10-20 prosenttia tulijoista, negan saajia tuplaten enemmän eli tavallinen eurooppalainen valkoinen entistä enemmän vaarassa. Surkeaa touhua.

 13. Tuttava piikitti kannabiksia julmasti, kun toinen nukkui! Puukotukset annettu anteeksi ja jätkä kadulle vesurin kera vapautettava.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.