Skip to content
Mainokset

Päivän monikulttuurisuusannoksen jälkiruokapaketti

11.3.2018

Video on kuvattu jossain päin Lähi-itää. Vaikea sanoa mitä videolla tarkastiottaen tapahtuu, mutta jotain hyvin jännittävää ja monikuluttuurista se ainakin on.

Mainokset

20 Comments »

  • Eipä ole ihme että nuo äklämijätkät kuvittelevat eurooppaanki rantautuessaan jokainen olevansa PEDUIINIEN KEISAREITA, kun kasvatus on ollu tuomosta.Laumoissa läpsytellään jalkakäytävien leveydeltä ja jokainen viisas ihminen väistää niitä laumoja.Nuo ei tule eurooppaan palvelijoiksi,vaan palveltaviksi,turha on muuta kuvitella.

   Tykkää

 1. Ensimmäinen tunne on kyllä hämmästynyt tyrmistys. Juhlaväki taputtaa iloisena kun ählämisankari lataa morsianta tauluun. Miten tällaista porukkaa voi olla?

  Tykkää

 2. Uiiih miten ihanan kultturellia! Oikein feminatsien unelmaa! Siiderimursufemakot kastaa juuri nyt pöksynsä ja ehkä kakkaavat bussissa ilosta housuunsa kun näkevät tuon korkeakulttuurin videoperformanssin. Kyllähän monikulttuurin nimissä kuuluu tehdä juuri noin vai kuinka?

  Tykkää

 3. Tämä on Transnistrialainen tuhatvuotinen perinne ja täysin luonnollista sielläpäin. Niin luonnollista ettei sen luonnollisempaa tuolla olekaan. Meidän pitää kunnioittaa vieraita kulttuureita koska kaikki kulttuurit ovat yhtähyviä jollei parempia kuin omamme. Transnistrialaiset miehet ovat oikeasti todellisia herrasmiehiä ja keittelevät maailman parasta riisiäkin. Sellaiseen ei pottunokat pysty. Mieluusti moni suomineito alkaisi parisuhteeseen ja perheenkin perustamiseen jos näitä harvinaisuuksia vain olisi täällä vierainamme.

  Tykkää

 4. Ehkei kyse ole perinteestä, vaan sulho ojentaa morsianta.

  Tässä toinen tapaus. Morsian erehtyy kiusoittelemaan sulhoa antaessaan tälle kakunpalaa. Sulholta palaa päreet. Onnea vaan heillekin.
  Groom Hits Bride At Wedding

  Turkissa näyttää olevan tapana, että vastavihityt puolisot yrittävät astua toistensa
  jaloille näyttääkseen, kuka liitossa dominoi. Tämä on kuulemma hauskaa.
  http://www.weddedwonderland.com/5-turkish-wedding-traditions-you-didnt-know/

  Tykkää

 5. Video, tai mitään linkkiä ei näy.

  Käytössä Firefox.

  Voitko laittaa noihin mukaan linkin tekstinä?
  Ongelma on ollut aikaisemminkin.

  Tykkää

 6. Ainakin tiedän nyt, miksei noille saa antaa viinaa. Tappaisivat kaikki naiset päissään ja pitäisi vedellä toisiaan pyrstöön, Semmoinen kulttuuri ei kauaa kukoista.

  Tykkää

  • Olet oikeilla jäljillä. Nuo Lähi-idän asujat ovat selväpäisinäkin todella arvaamatonta ja kuumaveristä porukkaa, joten ei ihme että sielläpäin maailmaa on nuiva suhtautuminen alkoholiin. Varsinkin somalit ovat todella ärsyttävää äbäläväbälä-porukkaa, se vielä puuttuisi jos niille annettaisiin alkoholia.

   Tykkää

   • Paskastanialaisten kulttuuri jyrää länsimaat. Impulssikontrolli nolla, ÄO alhainen ja silti menestyvät pystyen orjuttamaan länsimaalaiset elättäjikseen.

    See Why This Woman Killed Herself Right After Wedding

    (osoite ilman pisteitä) www youtube com/watch?v=CkgzGgVvNvw

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: