Eräs raiskaava afgaani oli kotimaassaan lammaspaimen-Ruotsissa Red Bullin suurkuluttaja

0
4576456trf
11.3.2018

Kirjoitin tammikuun lopussa muuan afganistanilaisesta Zabi Zoltanista, joka raiskasi Uppsalassa 13-vuotiaan tytön. Tyttö yritti raiskauksen jälkeen itsemurhaa ja voi tapauksen johdosta erittäin huonosti.

Jutun voi lukaista täältä: https://pt-media.org/2018/01/26/afgaanin-raiskaama-13-vuotias-tytto-yritti-itsemurhaa-laakkeilla-teon-jalkeen/

Afgaani taas tuomittiin pieneen ”nuorisohoitoon”, joka tarkoittaa jonkinlaista terapiaa tms. Raiskaavan afgaanin tausta ja elämäntilanne on pohtimisen arvoinen. Se tulee esille Uppslana kaupungin tekemässä arviossa. Arvio perustuu pitkälti Zoltanin uskotun miehen (joka itsekin on tulija) arvioon. Hyvin mielenkiintoista luettavaa.

Lausunnossa kerroaan, että Zoltan ei voi psyykkisesti hyvin. Hänen ongelmansa johtuvat siitä, että hän on suorittanut raiskauksen. Vaikka uskottu mies ja perhe, jonka luona Zoltan asuu, tietävät, että afgaani on raiskaaja, he päättävät luottaa afgaaniin.

Lausunnossa tulee esillle, että Zoltan lonnii yökaudet kylillä ja vetelee ämpärillisen Red Bullia päivässä. Koska hän on papereissa alaikäinen, hänen pitäisi käydä koulussa, mutta Zoltan ei jaksa. Ei kiinnosta. Toisaalta hän osaa puhua jotenkuten Ruotsia, mutta koulunkäynti tuottaa suuria ongelmia, koska hän ei ole ikinä käynyt kouluja ennen Ruotsiin tuloaan.

– Zoltanin perheeseen kuuluu kolme siskoa ja veli, jotka asuvat edelleen Afganistanissa pienessä kylässä. Hän oli luku- ja kirjoitustaidoton tullessaan Ruotsiin. Hän ei ollut käynyt koulua kotimaassaan vaan käynyt töissä. Hän oli paimentanut lampaita ja lehmiä.

Niin ikään tulee selville, että Zoltan ei ymmärrä ruotsalaisia käytösnormeja ja kaikenlainen sosiaalinen kanssakäyminen tuottaa ongelmia. Johtunee tietenkin siitä, että hän tulee aivan erilaisesta kulttuurista. Hän ei ymmärrä mitä hänelle sanotaan eikä oikein käsitä mitä eri asiat hänen ympärillään tarkoittavat. Tekniset asiat ovat mysteeri, mutta ennenkaikkea käytörnormit ovat suuri ongelma. Jokainen yksinkertainen käytös pitää selittää useita kertoja hänelle. Monien mielestä hän on hyvin epäkypsä ihminen.

Toisaalta hänen kerrotaan olevan hyvin kiltti, jota muut käyttävät hyväkseen.

Zoltanille tarjotaan nyt siis ”nuorisohoitoa”, jotta hän pääsisi irti raiskaustavastaa. Selvää tulevaisuuden osaajan ainesta.

Lausunto: Uppsala_TR_B4591-17_Aktbil_12

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

13 thoughts on “Eräs raiskaava afgaani oli kotimaassaan lammaspaimen-Ruotsissa Red Bullin suurkuluttaja

 1. Iltalehtikin tuossa viikonvaihteen numerossaan suorastaan ylisti Wienin afgaani-puukottajaa, koska tämä ei toiminut IS:n käskystä tai muutenkaan terroristina. Oli vain kyrpiintynyt kun oli saanut negan turvapaikka-anomukseensa…
  Vaikuttaa siis siltä, että meitä valtamedian taholta opetetaan pitämään tällaisia ”mielenilmaisuja” tämänpäivän ja tulevaisuuden normaalitilana. Ilman IS-motiivia afgaanilasten puukolla heilumiset ovat siten vain kivapuukottelua, suorastaan kulttuuririkkautta.
  Minun puolestani olisi ihan riittämiin ja ylikin oman tarpeen kun mannet ovat jo vuosikymmeniä rikastuttaneet Suomen tällä kulttuuri-ilmiöllä – en näe mitään syytä pitää Afganistanin lapsia sijoituskohteina Suomessa, en edes Ruotsissa.

  1. Kyllä tuoki afkaaniraiskaaja konkkanokka ruotsalaisille avaruusinsinööristä käy,ei ne tarvitse tuon kummenpia.
   Pirunko väli sille jos ei osaa lukea eikä kirjottaa,osaapahan kuitenki raiskata 13 vuotiaita lapsia.

 2. Ei näille sovi tuollaiset energiajuomat. Nuppi menee aivan sekaisin, kikkeli alkaa sojottaa ja housut putoavat jalasta. Hampaat varisevat mätinä lattialle.

 3. No, ehkä se ihmispimppa tuntuu paremmalle kuin lampaan. Kuka ties.

  Mutta kuka kertoisi näillä arabeille että ne eivät voi juoda Aspartaami, Nutrisweet tai muita ”makeutusaineella” terästettyjä juomia koska kyseinen makeutusaine on tehty formaldehydistä ja METANOLISTA, joka on alkoholi. Ja sitähän muslimit eivät saa juoda (virallisesti). Vaan pitää juoda esim. sokerilla ja Stevialla makeutettuja juomia. Kertaheitolla muuttuu hyllyjen välien tonkiminen aikaavievämmäksi. Ja pohjoinen yhteiskunta vaikuttaa taas paljon huonommalta paikalta asua.

 4. Koska vitutuksen pato murtuu? Ja mitä sitten tapahtuu?

  Onko se juuri Sorosmedian ja viherstalinistien tavoite? Väkivaltainen anarkia, jonka he kahdella aivosolullaan (sillä kuolleella sekä jälkeenjääneellä) luulevat johtavan uuteen uljaaseen täyskommunistiseen internationaaliin.

  Taitaa käydä kuitenkin niin että lyhtypylväissä ei lopulta roikukkaan ”meillä on unelman” mukaisia Stalinin eikä Merkelin kuvia tai punalippuja…

  Sori tästäkin ja siitä.

  1. Vastaus kysymykseesi: Juuri se on (((niiden))) tavoite. Se on AINUT syy miksi tämä saasta on rahdattu tänne pohjolaan.

 5. Kaveri pitäisi usuttaa politiikkaan. Niin niin, sinne vaan vaikka Ruotsin keskustapuolueeseen Annie Lööfin suojatiksi ja koska Ruotsalaiset ovat hirmuisessa giimassa toiseuteen. Leivottaisiin Zoltanista maahanmuuttoministeri hetkessä tai vaikka puolustusministeri. Maa- ja metsätalousministerinäkin pärjäisi varmasti koska lampaat ja lehmät.

 6. On kova kohtalo pikkupojalla. Heti heristellään sormea, kun raiskaat lapsen. Vähemmästäkin menee mieli maahan ja elämä pilalle. kuinka yhteiskunta voisi korvata tekemänsä vääryyden? Miellyttäisikö uusi BMW?

 7. Voihan v****u, miten hulluksi ihmiset voivat mennä, muslimiraiskaajasta tehdään uhri ja ilmeisesti sen vuoksi että raiskaaja on muslimi.

 8. Niin kauan kuin länsimaat tarjoavat turvapaikkoja lähi-idästä ja Afrikasta tuleville, niin tullaan näkemään jatkuvaa tulijatulvaa tänne Eurooppaan. Ne sikiää kahta kauheammin kun tiedossa on aina turvapaikkoja tänne tulijoille. Täytyisi ymmärtää,että paremman maailman saavutamme vain,että ihmiset pysyvät ja kehittävät omaa maataan. Nykyinen turvapaikkajärjestelmä on tullut tiensä päähän, Eurooppaan vaeltaa käytännössä vain nuoria miehiä kun samaan aikaan todellista apua tarvitsevat nääntyvät ja kuolevat kotimaihinsa. Esimerkiksi viro,unkari,latvia,liettua,japani,uusi-Seelanti, Australia ja yhdysvallat ja moni muu eivät ole mukana tässä laajassa islamisaatiossa joka eikä tuo mukanaan kuin ja vain laajaa kärsimystä,raiskauksia,kuolemaa ja pelkoa.

 9. Noissa on hurjia älykkyyseroja, Afghaanit eivät osaa valehdella ammateistaan, kun taas arabit veistelee oikein olan takaa että ollaan lentokapteeneita, lääkäreitä ja kovan luokan linux-koodareita. Sikäli naurettavaa kun jokainen länsimainen TIETÄÄ että arabin sanat ovat 100% skeidaa. Meidänkin pikkukylän lentokapteenilääkärikoodaajat istuvat baarissa päivät pitkät ja ainut kerta kun yrittävät saada yhteyden paikallisiin on kun kysyvät mistä voisi saada huumeita. Se on kyllä sääli että noinkin kovan luokan ammattilaiset ovat pikavauhtia rasismin vuoksi joutuneet alkoholi ja huumekoukkuun. HÄPEÄ SUOMI!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.