Oslossa Holmenkollenilla useita loukkaantui kun urheilukisojen jälkeen väkijoukossa syntyi paniikki

0
11.3.2018

Oslossa syntyi iltapäivällä kaaos kun Holmenkollenilla pidettyjen hiihtokisojen jälkeen suuri väkimäärä alkoi poistua mäeltä alaspäin. Holmenkollenin läheiselle Voksenlian metroaseman laiturille oli pakkaantunut satoja ihmisiä kun väkijoukko alkoi liikehtiä.

Tässä yhteydessä useita ihmisiä tippui laiturilta kiskoille ja loukkaantui. Useat ihmiset saivat sähköiskuja kiskojen vierestä menevästä virtajohdosta. Yksi loukkaantui hyvin vakavasti ja kuusi henkilöä lievemmin. Myös seuraavalla Besserudin asemalla syntyi samanlainen kaaos, mutta ei niin suuresa mittakaavassa.

Poliisilla ja ambulansseilla oli suuria vaikeuksia saapua onnettomuuspaikalle, sillä autoliikenne Holmenkollenille menee kapeaa kiemuraista tietä ja liikenne oli pysähdyksissä suuren automäärän takia.

Holmenkollenin hiihtofestivaaleille odotettiin koko viikonlopuksi 100 000 vierailijaa, mutta se väkimäärä saapui jo lauantaina. Poliisin mukaan tapahtuman organisointi oli hoidettu surkeasti ja asemalla oli liian suuri väkimäärä sen kantokykyyn laskettuna.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Oslossa Holmenkollenilla useita loukkaantui kun urheilukisojen jälkeen väkijoukossa syntyi paniikki

 1. Norjassa ei liene ollut matut asialla kuten Kistassa (kahta ammuttu) ja Göteborgissa (kolmea puukotettu)?

  1. https://www.dagbladet.no/nyheter/173-prosent-i-norge-har-innvandrerbakgrunn/69576505

   Norjassa on 17,3% väestöstä maahanmuuttajia, ja melkein puolet persläpimaista. Mamuja yhteensä 916 625 ja näistä kehitysmaalaisia 407 500. Norja alkaa olla menetetty maa siinä missä Ruotsikin.

   Oslon asukkaista on jo kolmannes mamuja. Nämä kun sikiävät sossutukien varassa ja karkoittavat kantikset pois, niin kohta on koko kaupunki yhtä basaaria.

  1. Eikä olisi välttämättä tarvinnut edes oikeaa pommia.

   Ilotulitteiden paukuttelu olisi saanut aikaan riittävän paniikin.

 2. Norjalaiset on sen verran fanaatiisia hiihdon suhteen että ne näköjään saavat jo itse aikaan paniikin. Se fanaattisuus on konreettista. Menkääpä vaikka sanoamaan että norjalaiset näyttävät doping:ia niin maasta joutuu lähtemään välittömästi jos ei halua köniinsä. Joka ei ole ollut paikalla ei sitä ymmärrä. Saksalaisten jalkapallo on pientä siihen verrattuna.

  Siksipä kaikki kynnelle kynenevät ovat aina ilman eri ilmoitusta velvoitettuja tulemaan hiihtokisoihin ja tukemaan niitä taloudellisesti. Ja tässä oli tulos tällä kertaa.

  1. Mahtaako tämä köniinsaamisoptio koskea vain pottunokkia? Jos ei, tässähän on Norjan kansallismielisille mahdollisuus, josta ABB ei kyennyt edes fantasioimaan:

   norjalaisten kansallismielisten on alettava salaa kannustaa maahantunkeutuja-arabeja, -afroja ja -afgaaneja suoltamaan norjalaisten silmille syytöksiä hiihtodopingista. Esiin on nostettava erityisesti nimiä, kuten Therese, Marit, Heidi, Vegard ja niin monet muut heitä erityisesti halveksien; senhän kehitysmaalaiset osaavat!

   Mikäli köniinsaamisoptio toimii maahantunkeutujienkin kohdalla, katoavat he maasta pikapuoliin! Problem solved?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.