Skip to content
Mainokset

Tukholmassa kaksi afrikkalaista gangsteria sairaalaan ampumistapauksessa

Kuvakaappaus 2018-03-11 12-23-10
11.3.2018

Tukholmassa Kistassa ammuttiin lauantaina illalla ravintolan ikkunoiden ulkopuolella kahta miestä. Poliisi sai klo 21.25 jälkeen hälytyksen kun ravintolassa syntyi paniikkikaaos ihmisten maastoutuessa ravintolan lattialle.

Tapahtumapaikka on Kista Gallerian Jan Stensbeckin puoleisella sisäänkäynnillä Max-ravintolan ulkopuolella. Paikka on lauantai-iltaan hyvin vilkas, tosin ruotsalaisia siellä ei näy.

Yhtä kaikki aivan ravintolan panoraamaikkunoiden alla kaivettiin aseet esille ja kahta miestä ammuttiin käsiaseella. Tietojen mukaan useita laukauksia ammuttiin. Poliisi saapui nopeasti paikalle ja maasta löydettiin haavoittuneena kaksi noin 25-vuotiasta uusruotsalaista. Molemmilla on somalialaistausta. Tunnettuja ja menestyviä gangstereita.

Miehet vietiin Karoliiniseen sairaalaan ja heti sen jälkeen poliisi sulki sairaalan kaikki sisäänkäynnit turvatoimenpiteenä. Vammojen vakavuudesta ei ole tietoa, mutta tietojen mukaan ampumisessa oli kyse vain ns. polvien tönkköyttämisestä.

Poliisi haravoi illalla aluetta koirien ja helikopterien kanssa, mutta aamuun mennessä ketään ei ollut otettu kiinni teosta epäiltynä. Ampujia arvellaan olleen 2-3.

Mainokset

4 Comments »

  1. Olis antanut vuotaa kuiviin siinä ikkunoiden edessä. Olis odotellut tunnin verran nurkan takana ja katsellut jokos olisi turvallista mennä ostarille. Siinä olisi pistunut kaksi pahantekijää Ruotsista.

    Tykkää

  2. Koskahan tämä paska räjähtää käsiin? Jos nämä löytävät jostain organisoimistaitoja, Tukholma vallataan päivässä. Mikä mahtaa olla Suur-Tukholman islamisoitumisprosentti?

    Tykkää

  3. Vaikka polvet menisivät ikuiseen tönkköön ja lopullinen nappi tulisi ottaan ei se mitään auta kun rajoilta valuu uutta kehitysalan yrittäjää sisään tasaiseen tahtiin, esim. tammikuussa 2018 enemmän kuin edellisvuotena. Ja perheet ja olevinaanperheet yhdistellään klaaneiksi. Göteborgin pahamaineisimmassa klaanissa on 120 jäsentä! Revi siitä sitten rakettitutkimusta ja aivokirurgiaa. Sen näkee joka tavalla että ihmisillä on pinna piukalla: Sergelintorilla tapeltiin, Boossa oli iso nuorisotappelu, Nackassa veti neljä ihmistä toisiaan turpaan bussissa.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: