Tukholmassa sotalasten asumisyksikössä tuhopoltto, 30-vuotias yksintullut kiinniotettuna epäiltynä teosta

0
brandbild-jpg.jpeg
11.3.2018

Aikaisin sunnuntaiaamuna sytytettiin Tukholman Bromstenissa sijaitsevassa sotalasten asumisyksikössä tulipalo, jossa useita henkilöitä loukkaantui lievästi. Kaksi vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Palokunta sai hälytyksen ennen klo 08.00, jolloin palo oli levinnyt jo laajalti. Palokunta sai kuitenkin palon nopeasti hallintaan ja mitään muuta suurempaa kuin kärähtänyt sotalasten asumisyksikkö ei sattunut. Rakennus paloi osittain purkukuntoon.

Palo oli sytytetty sisältäpäin ja poliisi ottikin pian kiinni noin 30-vuotiaan yksintulleen epäiltynä murhapoltosta. Asunnossa asui 13 sotalasta tai aikuisempaa yksintullutta.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Tukholmassa sotalasten asumisyksikössä tuhopoltto, 30-vuotias yksintullut kiinniotettuna epäiltynä teosta

 1. Kaikkein mieluiten käännytys jo rajalla ”om katten själv får välja” sanoo:

  Eikö näille typerille idiooteille voi lyödä ukaasit nenän eteen jo heti tullessa: jos teet jotakin rikollista niin lennät ulos saman tien koko maasta. Piste.

  1. Totta kai voisi. Se vain edellyttäisi Sverigedemokraternalle unkarilaisjytkyä, eli yli 67 % parlamenttisouutta. Se oli mahdollista Unkarissa, koska unkarilaiset äänestivät niin, ja siksi siellä ei mitään tällaista nähdäkään. Se olisi yhtä mahdollista Ruotsissa ja Suomessakin, jos täälläkin äänestettäisiin niin.

   Mutta jos ja kun niin ei tehdä, täytyy siis vain tyytyä tilanteseen?

  2. 30 vuotias yksin tullut ”(sotalapsi)” sytytti asunnon palamaan.Halle lujaa !!!!!!!!!!!!!!

   Oliskohan syytä pikkusen tarkistella lakeja joita ”viisaat politikot” on säätäneet?????

 2. Ratkaisu voisi löytyä arvoylennyksestä. Nostaisivat tämän murhapolttajan vokkitiiminsä tiimivetäläksi. Moniosaajana hän voisi aloittaa vokin restaurointiprojektin managerina ja toimia samalla työsuojeluvaltuutettuna. Palkka olisi sama mitä tähänkin asti on maksettu mutta tulijoillehan palkka ei ole ensisijainen asia vaan se että pääsee toteuttamaan huippuosaamistaan. Tiimiläiset epäilemättä toimisivat tehokkaasti ilman auktoriteettiongelmia kun projektijohdon huippupätevyyttä vastaavaksi mielikuvaksi piirtyisi valkoisen miehen sijasta gebardihattu- ja shariapartakuvioista tutumpi humaani ylväs prinssi. Työmaa-alue tulisi tietysti projektin koko ajaksi varustaa ylellisillä teltta-asumuksilla ja eristää kulku täysin korkealla teräsaidalla mahdollisen kantaväestön yritysvakoilun ja lahjakkuuksia kohtaan yleiseti koetusta kateudesta johtuvan, todennäköisen ilkivallan johdosta. Projektia ja sen etenemistä voisi seurata valtamedian julkaisuista reaaliajassa ja näin myös pakanallinen jälkeenjäänyt kantaväestöstä muodostunut roskasakki pääsisi seuraamaan kuinka asiat isossa maailmassa huipputasolla hoidetaan.

 3. Ei 30 vuotiaalle lapselle kuulu luovuttaa tulitikkuja. Krematorionatsi vastuuseen teostaan ja telkien taa, lapselle pesämuna tilille ja uusi lelu.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.