Helsingin poliisi menetti tänään hallintansa kurdimielenosoituksessa

0
12.3.2018

Helsingin poliisi menetti tänään iltapäivällä hallinnantasa kun kolmansista maista tulleet henkilöt osoittelivat mieltään Helsingin keskustassa ruuhka-aikaan.

Seppo Trahagenin live-streamilta voi katsoa, kuinka kurdit kirjaimellisesti kävelivät poliisin yli eivätkä totelleet millään tavalla poliisin käskyjä. Poliisi yritti pysäyttää kulkueen, mutta se yksinkertaisesti käveli poliisin yli. Niin ikään mielenosoittajajoukkio pysäytti liikenteen muutamaan otteeseen eikä mellakkapoliisi uskaltanut enää puuttua tilanteeseen.

Jos joku muu taho olisi pitänyt samanlaista mellakkaa, olisi poliisi ampunut napalmia joukkoon, mutta nyt tässä tilanteessa poliisit menettivät otteensa kokonaan ja tyytyivät lopulta kävelemään kulkueen rinnalla aisurina.

Todella säälittävää katsottavaa. Kannattaa katsoa esim 1.20 kohdilta, jonne filmi on ajoitettu.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

26 thoughts on “Helsingin poliisi menetti tänään hallintansa kurdimielenosoituksessa

 1. Suomen posliinit -kantaväestön vihollinen. Täysin kyvyttömiä hoitamaan tehtäviään -palkanmaksu lopetettava välittömästi!

 2. Oho, pojilta on navigaattorit kadoksissa vai? Turkin suurlähetystö on Puistokadulla ja Venäjän Tehtaankadulla, ja juuri näiden kahden maan politiikkaa vastustava miekkari ei sielläpäinkään. Eikö rohkeus riittänyt mennä eliittialueella kiljumaan?

  Kun kurdit vaativat omaa maata, en oikein ymmärrä miten asiaa edistää näiden kurdialueilta lipettiin lähteneiden sotakuntoisten miesten rääkyminen Suomessa.

  1. Samaa yritän itekin ymmärtää. Kaikille kalashnikov ja lentolippu kouraan, jos asia on noin tärkeä, niin kai sitä voisi muutakin tehdä kuin vittuilla toiselta puolelta maailmaa. Vapauttakaa kiinalaiset! Kiina otti juuri ison askeleen takaisin Maon aikaan, ja historiasta jotain oppineena sama tulee toistumaan ennenpitkää. Tää homma on mennyt absurdimmaksi kuin Willimam S Burroughs tai RAW ikinä osasi kuvitellakaan. Hetken päästä varmaan nähdään aseistettuja muumeja kaduilla. Ja aamukahvin juominen muumimukista ei enää ikinä tunnu samalta…

 3. Jos suomalaiset miehet olisivat 1930- ja 1940-luvuilla marssineet Espanjaan mieltään osoittamaan, niin eiköhän Neuvostoliitto – siitä huolimatta – olisi marssinut yli aina Ruotsiin saakka.
  Eli mitä nämä tekevät Suomessa mieltä osoittamassa – eikö oikea paikka olisi siellä unelmien Kurdistanin alueella?

  1. Nimenomaan. Ja vielä kun muistetaan, että Suomessa on runsaasti tämänkin persestanialaisen murhakierteen edustajia, on hieman liian helppoa nähdä etärintaman avautuvan. Ja kun nollahermokontrollilla varustetut alkavat taistelun, ei sivullisilla ole mitään väliä.

 4. Niin, eikö näiden pitäisi olla jossain muualla marssimassa? Millä tavoin se Suomeen kuuluu että jonkun erdoganin pitäisi häipyä jostain.
  En ole vielä kuullutkaan, että suomessa on sellainen poliitikko, kuin Erdogan.
  Ehkä se on niin uutta, etteivät ole vielä kansalle kertoneet.

 5. Herätys Suomi ?
  Suomenko nyt pitäsi lähettää sotilaita turkkiin, Kurdistanin luomaan… Ja mitä ne Rautatientorilla … Eikä lähetystö olisi ollut paikoillaan? Tai voishan Suomi aseistaa nuo ja lähettää taisteluun, täällä Pohjolassa on hyvä huudella, kun ei oo ketään joka pistäisi vastaan.

 6. Jospa Polliisit vaan kokeilee Tähtien Sota-elokuvista tuttua Jedi-sotureitten VOIMAA… jota ei voi saavuttaa ilman mielen tyyneyttä.

 7. Asiallinen meininki, kuinka noihin liitytään? Mukava olla vaiheeksi voittajan puolella. LVI-liikkeestä pätkä letkua ja poliisi on täysin voimaton.

 8. Tämä on loistoesimerkki joukkovoimasta!

  Onhan sen huomannut mm. De Witin ja
  porukoiden miekkareissa, että kun paikalla
  ollaan pikkujengillä, poliisi uskaltaa ahdistella
  lainvastaisesti ja näyttää voimaansa.

  Sitten kun paikalla onkin sellainen porukka
  joka pelkällä massallaan voi kävellä heidän
  ylitseen, juostaan karkuun kuin pikkutytöt!

  Ja juuri massaa esimerkiksi antifa ymmärtää
  näissä tilanteissa käyttää.

  Voiko jostain selvittää, oliko noista marsseista
  tehty asianmukaisia ennakkoilmoituksia?

  Jos ei, olkoon kurdien toimintatapa esimerkkinä
  myös kansallismielisille!

 9. Aikaindeksin 1:18-1:26 perusteella näyttää siltä, että poliisilla ei ollut riittävää määrää henkilöstöä tuon protestikulkueen hallintaan. Että ei ihme jos ei pysy paketti kasassa, varsinkin kun ottaa huomioon että kyse ei ole suomalaisista. Joten kun kurdit eivät halua huomioida poliisin partioautojen ryhmittymisellä antamaa varsin selkeää vihjettä pysyä poissa ajoradalta, niin ei siinä poliisi voi tuollaisella miesvahvuudella oikein tehdä mitään. Siispä tuon 1:18-1:26 aikaindeksin materiaalin perusteella poliisi teki nähdäkseni parhaansa. Jos tuossa olis ryhdytty voimakkaampiin toimenpiteisiin niin jo henkilöiden lukumäärän suhde poliisien määrään kielii siitä että tulos olisi ollut paljon huonompi verrattuna siihen miten se nyt hoidettiin.

  Onhan tuo kieltämättä perseestä mutta jos maailmalla käynnissä olevien konfliktien osapuolia päästetään maahan niin he tuovat väistämättä konfliktin mukanaan. Ymmärrän että nämä kurdit ovat huolissaan Afrinin tilanteesta, mutta heidän pitäisi palata Kurdistaniin ja auttaa kansaansa siellä parhaansa mukaan, täällä asiasta protestoiminen ei kurdien tilannetta paranna.

  Ja mitä tulee Suomen toimiin, niin Suomen Puolustusvoimat tukee kurdeja 100 sotilaan miesvahvuudella kriisinhallintehtävissä Irakin pohjoisosassa, tämä käy ilmi PV:n kriisinhallintasivuilta: http://puolustusvoimat.fi/web/kansainvalinen-kriisinhallinta/irak-oir- Joten siltä osalta Suomi tekee jo nähdäkseni parhaansa.

 10. Näin maalaisjärjellä varustettuna ensimmäiseksi nousee mieleen että miksi ne kurdit Suomessa osoittaa mieltään Turkkia vastaan? Eikös niiden pitäisi osoittaa mieltään Turkissa?

  Toinen asia joka tulee mieleen on se että jos kurdit on pahoittaneet mielensä turkkilaisten kohtelusta, niin miksi ne riehuu Suomessa, aiheuttaa anarkiaa täälä ja rikkovat suomalasiten yhteistä omaisuutta? Mielenosoitus ja mellakka ovat täysin kaksi eri asiaa.

  Kolmanneksi tulee mieleen kysymys että mikseivät kurdit mene kotimaahansa ja rakenna sitä paremmaksi. Miksi ne mieluummin viettää toimettomana aikaansa Suomessa kun ne voisivat elää omaa elämäänsä Kurdistanissa. Ja rakentaa siitä juuri sellaisen yhteiskunnan kuin haluavat.

 11. Poliisin twiitti kertoi ettei miekkaria oltu ilmoitettu poliisille. Poliiseja oli ehkä siitä johtuen melko vähäisesti. Simolinin mulkku punikkien kaaderipäällikkönä agitoi viel miekkarin alkuun antifanttien päiväkoti-osaston mutta se häipyi kotia kun marssi alkoi. Äidit soitti lapsosille että kotia syömään.

 12. Ruotsissa oli myös kurditoimintaa.

  Kurdit mellakoi rautatiekiskoilla Örebrossa – Demonstranter tog sig ut på tågspåren i Örebro
  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/demonstranter-tog-sig-ut-pa-tagsparen ja
  http://www.na.se/orebro-lan/orebro/demonstranter-pa-sparen-vid-centralstationen-polisen-stoppade-tagtrafiken

  Kurdit mellakoi venäjään konsulaatin ulkopuolella Göteborgissa – Protester vid ryska generalkonsulatet – 100 deltagare
  https://www.expressen.se/gt/demonstration-vid-ryska-generalkonsulatet-50-deltagare/
  http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/protester-vid-ryska-konsulatet-i-g%C3%B6teborg-1.5366008

 13. Kurdit alkavat olla ISO ongelma Euroopassa. Poliisit ovat vielä helisemässä monessa maassa, noo jaa tuskin itä-euroopan maissa.

 14. Monesti poliisi täysin munaton mielenosoittajien kanssa. Vesi tykki kehiin, niin aika nopeasti mellakoitsijat hyytyy näillä lämpötiloilla. Ja ympäri eurooppaa sitä pamppua säästetään ihan liikaa.
  Vaan kaipa se on sitä poliittista korektiutta, sitten jos tai kun suomalaiset lähtee kunnon porukalla vaatimaan elintasopakolaisia poistumaan, niin sitten löytyy kaasua ja

 15. Ensinnäkin, ”kurdit” tarkoittaa tiettyä löyhästi määriteltyä muslimi-ryhmää, ”kurdit” eivät ole kansa eikä rotu, ei ole olemassa kurdi-kieltä eikä -kullttuuria, niitä voi verrata ”Palestiinan” muslimeihin ja ”Rohingua” muslimeihein. ”Kurdit” yrittävät vallata maa-aluetta joka on osa Irakia, Irannia, Turkkia ja Syyriaa. ”Palestiinalaiset” muslimit yrittävät vallata niin sanottua ”palestiinaa” ja ”Rohingua” muslimit yrittävät vallata maakuntaa Myanmarista (Burma).

  Toiseksi, tuon videon julkaisija on joko jostain syystä päätäänyt tai häntä on suostuteltu postamaan video (tai ainakin tube niin väittää, kyseessä voi toki olla sensuurikin).

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.