Tukholman pohjoispuolella Märstassa ammuttiin kahta henkilöä

0
Kuvakaappaus 2018-03-12 23-50-12
12.3.2018

Tukholman pohjoispuolella Märstassa on vietetty hikisenpuoleinen ilta. Kaksi miestä löydettiin hangesta makaamasta vakavasti loukkaantuneena ampumavammoista.

Poliisi sai useita soittoja klo 20.45 aikaan Valstan kaupunginosasta, joissa ilmoittajien mukaan oli kuulunut ammuntaa. Poliisi alkoi haravoimaan aluetta ja pian löydettiinkin kaksi miestä erään tien kääntöpaikan läheisyydestä metsälämpäreestä.

Molempia oli ammuttu päähän ja käsiin. Käsivammat luultavasti tulevat siitä, että kädet on jollain tapaa laitettu pään suojaksi ennen ampumista. Poliisin tiedotteen mukaan miehet oliva ajaneet autolla erään tien kääntöpaikalle, jossa ampuminen oli alkanut. Uhrit olivat ehtineet ottaa autolta joitakin juoksuaskelia metsikköön ennenkuin jäivät lumeen makaamaan. Myös autosta löytyi luodinreikiä.

Poliisin mukaan molemmat miehet olivat löydettäessä tajuissaan ja heidät vietiin sairaalaan. Tämän hetkistä tilaa ei kuitenkaan tiedetä.

Poliisi aloitti heti tapahtuman jälkeen alueen haravoinnin helikopterilla ja koirilla. Ketään ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Asia on kirjattu murhan yrityksenä.

Valsta on rauhallista pientaloaluetta ja koska ampuminen tapahtui erään lenkkipolun tien kääntöpaikalla niin luultavasti kyseessä on pieleen mennyt huumekauppa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

2 thoughts on “Tukholman pohjoispuolella Märstassa ammuttiin kahta henkilöä

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.