Skip to content
Mainokset

Tukholman pohjoispuolella Märstassa ammuttiin kahta henkilöä

Kuvakaappaus 2018-03-12 23-50-12
12.3.2018

Tukholman pohjoispuolella Märstassa on vietetty hikisenpuoleinen ilta. Kaksi miestä löydettiin hangesta makaamasta vakavasti loukkaantuneena ampumavammoista.

Poliisi sai useita soittoja klo 20.45 aikaan Valstan kaupunginosasta, joissa ilmoittajien mukaan oli kuulunut ammuntaa. Poliisi alkoi haravoimaan aluetta ja pian löydettiinkin kaksi miestä erään tien kääntöpaikan läheisyydestä metsälämpäreestä.

Molempia oli ammuttu päähän ja käsiin. Käsivammat luultavasti tulevat siitä, että kädet on jollain tapaa laitettu pään suojaksi ennen ampumista. Poliisin tiedotteen mukaan miehet oliva ajaneet autolla erään tien kääntöpaikalle, jossa ampuminen oli alkanut. Uhrit olivat ehtineet ottaa autolta joitakin juoksuaskelia metsikköön ennenkuin jäivät lumeen makaamaan. Myös autosta löytyi luodinreikiä.

Poliisin mukaan molemmat miehet olivat löydettäessä tajuissaan ja heidät vietiin sairaalaan. Tämän hetkistä tilaa ei kuitenkaan tiedetä.

Poliisi aloitti heti tapahtuman jälkeen alueen haravoinnin helikopterilla ja koirilla. Ketään ei kuitenkaan ainakaan toistaiseksi ole otettu kiinni epäiltynä teosta. Asia on kirjattu murhan yrityksenä.

Valsta on rauhallista pientaloaluetta ja koska ampuminen tapahtui erään lenkkipolun tien kääntöpaikalla niin luultavasti kyseessä on pieleen mennyt huumekauppa.

Mainokset

2 Comments »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: