Kurdit mellakoivat myös Ruotsissa – Örebrossa jouduttiin pysäyttämään junaliikenne

830
Örebron asemalla.
13.3.2018

Kurdit ovat mellakoineet useilla paikoilla myös Ruotsissa ja näyttää, että Suomessa yritettiin noudattaa samaa kaavaa mitä Ruotsissa. Örebrossa kurdit menivät kiskoille ja rautatieliikenne jouduttiin pysäyttämään turvallisuussyistä. Helsingin asemallahan kurdit yrittivät myös kiskoille.

Poliisi sai useita soittoja klo 17.30 aikaan, että Örebron keskusrautatieasemalla oli mielenosoittajia rautatiekiskoilla. Örebron poliisin tiedottaja Tommy Lindh kertoi SVT:n iltauutisille, että mielenosoitus oli sijoitettu raiteille.

– Paikalla oli 40-50 mielenosoittajaa, jotka liikkuivat kiskoilla heiluttane banderolleja ja kantaen lakanoita.

Poliisi ei tarkasti tiedä keitä mielenosoittaja olivat ja mikä oli mielenosoituksen tarkoitus. Kyse oli kuitenkin kurdien protestista Turkkia vastaan, joka on tehnyt iskuja Pohjois-Syyriassa kurdikaupunki Afriniin. Protesti tehtiin pysäyttämällä ruotsalainen junaliikenne.

Poliisin mukaan mitään lupaa ei kuitenkaan ollut olemassa. Junaliikenne pysäytettiin useiksi tunneiksi turvallisuussyistä, sillä mellakka raiteilla kesti pitkään ja poliisi joutui kuskaamaan yksitellen mielenosoittajia pois kiskoilta. Sen jälkeen ratapiha piti tarkistaa oliko sinne jäänyt yksinäisiä mielenosoittajia.

Osa mielenosoittajista siirtyi aseman läheisyyteen, jossa laitettiin pystyyn tappelu sivullisten ihmisten kanssa. Useita ihmisiä poistettiin alueelta ja ainakin yksi otettiin kiinni.

Myös Göteborgissa oli kurdien mellakointia. Satakunta mielenosoittajaa kerääntyi Venäjän konsulaatin ulkopuolelle huutamaan iskulauseita ja pitämään älämölöä. Göteborgin poliisin tiedottaja Stefan Gustafsson kertoi illalla, että mielenosoittajille ei ole myönnetty lupaa eikä poliisi tiedä mitä mielenosoitus käsittelee.

KOMMENTTI: Kannattaa muistaa, että kurdit ovat aivan samanlaisia muslimeja kuin kaikki muutkin kolmansien maiden muslimit. He vihaavat vääräuskoisia ihan yhtä paljon kuin muutkin. Mitään sympatiaa heitä kohtaan ei kannata tuntea vain sen takia, että he vaativat Kurdistaniaa itsenäiseksi.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Kurdit mellakoivat myös Ruotsissa – Örebrossa jouduttiin pysäyttämään junaliikenne

 1. Ehkäpä ovat kuulleet laulun ”Kiskot vievät etelään?”.Toivottavasti kuuntelivat myös laulun ”Menolippu”.

  1. Korso, Kerava ja Järvenpää, koko matkan pidän äbäwäbälää. On siellä sellaiset maahanmuuttoinlait…

 2. Kurdit ovat kaikkein kuumaverisintä kunniaporukkaa, joita ei haluaisi nähdä yhtään Suomessa. Se ei ole yksi suomalaisnainen, joka heitä on turvakotiin paennut.

  Kuitenkin kurdit olisivat voineet saada maaiman sympatiat aika helposti puolelleen, mutta valitsivat terrorismin, jonka jälkeen ainakaan minulta ei sympatiaa heru. Raikkaan islamin ikuisia konflikteja, joita voisi käydä kotikulmilla. Se on tuhannesosamillin päässä, että tuokin mielenosoitus kääntýy vähintään joukkotappeluksi turkkilaisten – tai vain jonkun – kanssa.

 3. Yrittiävät pysäyttää metron, mutta henkilökunta ehti ensin.

 4. Mikähän siinä on, että kun halutaan tapella niin tapellaan väärässä maassa? Painuisivat sinne Afriniin, siellä sitä tarvittaisiin miehiä aseisiin ja naisia kanssa. Ehkä sen estää se, että siellä voi käydä tosissaan kipeesti. Täällä ei edes polliisi pamputa näitä, niin kuin Yrjö sanoo, feikkipartisaaneja.

  1. Huomattavasti vaarattomampaa tapella ja osittaa mieltään täällä Pohjoismaissa kun kotimaissaan ja
   sen nämä vekkulit kyllä osaavat ottaa huomioon.

   Heidän kotimaissaan ei junaa pysäytetä sen takia, että radalla
   teutaroi muutama muslimi uskionveli.

 5. Kurdit alkavat olla turvallisuusriski monessa maassa.Näillä karvaranteilla on Mafiatyylistä touhua ainakin Euroopassa. Vastahan nuo mölisivät eduskunnassa helmikuussa.Mitä helvettiä esim. Turkin asiat kuuluvat Suomelle, menkää Turkkiin vaatimaan. Saksassa nuo alkavat olla todella iso riesa ja varmaan vaativat jossain vaiheessa, kunhan porukkaa on tarpeeksi, jostain Euroopan maasta omaa autonomista aluetta. Lähi-idässähän näistä ei juurikaan pidetä jostain syystä.

 6. ”Poliisi ei tarkasti tiedä keitä mielenosoittaja olivat ja mikä oli mielenosoituksen tarkoitus. ” Voi vittu, menen takaisin nukkumaan, herättäkää kun ampuminen alkaa.

 7. Hmm… Ei kai siinä sitten mitään, jos ei vaan viihdy. Ei kai junia voi seisottaa sen vuoksi että joku on kiskoilla? Ei se juna ole ihmisistä moinaaskaan kun se kestää törmäyksen hirveenkin täydestä vauhdista.

 8. ”Mitään sympatiaa heitä kohtaan ei kannata tuntea vain sen takia, että he vaativat Kurdistaniaa itsenäiseksi.”
  Samaa mieltä. Tosin sen verran sympatiaa minulla on että saisivat sen oman valtionsa ja lähtisivät pois Euroopasta mahdollisimman pian. Mitä nopeammin, sitä nopeammin.

  1. Eivät ansaitse omaa valtiota. Tästä perusteettomasta alueiden luovuttamisesta on varsin huonoja kokemuksia aivan lähihistoriasta.

   1. Tärkeintä olisi että kurdit palaisivat takaisin Lähi-itään kaltaistensa joukkoon, mutta en näe syytä miksi heillä ei voisi olla omaa valtiota. Irakissahan on jo nyt autonominen Kurdistanin alue. He voisivat tehdä siellä mitä haluaisivat. Kun kansalla on oma valtio, mahdollisuudet uhriutumisleikkeihin vähenevät.

    Myös mustalaiset tulisi lähettää takaisin Intiaan mistä ovat tulleetkin, ehkäpä heillekin oma valtionsa

 9. Hyvä pointti tässä Paavon jutussa tuo viimeinen virke. Jos esim. Euroopan joka maassa alotettaisiin massiiviset kielteisten päätöksen saaneitten palautukset, niin yleinen rähinä tulisi myös tässä tapauksessa. Siihen yhtyisi monet kehitysmaalaiset uskontosuuntauksesta riippumatta useissa sukupolvissa anarkistienkin liimautuessa tähän sekasortoon. Se on enää viitta vaille perkele, että joku kaunis päivä Euroopan joka kolkassa nämä raivopäät aloittaa yhteisen rähinän. Syyn siihen ei tartte olla kovinkaan suuri. Suomi, Ruotsi ja koko Eurooppa on totaalisessa Shakki/Matti tilanteessa katsoi asiaa miltä kantilta hyvänsä. Eurooppaan suuntaunutta muuttoliikettä on vuosi pidetty määrätietoisesti toimivana lähinnä vain näille lukutaidottomille pahvilapun kantajille. Kunhan tämä Euroopassa tapahtuva massiivinen ”Arabikevät II” alkaa näyttää sarvensa, niin paremmin ehkä silloin tajutaan, ettei kaikki ollutkaan sitä miltä sen alunperin piti näyttää. Nyt kannattaa sijoittaa kuivamuona-osakkeisiin ja sidetarpeisiin, sillä omien ennustusten mukaan niistä voi joku päivä olla isompikin pula.

 10. Miettikää nyt kiivaasti keinoja millä lakkauttaa PVL. hehän tähän syyllisiä ovat kuitenkin, niinkuin KAIKKEEN muuhunkin….

 11. Sossumuslimit mölyää ja häiriköi. Mutta matkustaminen kotikonnuilleen huutamaan ja puolustamaan aluettaan ei tule kuuloonkaan. Onko näillä jotenkin tarkoituksena että länsimaat hoitaisivat heille itsenäisen valtion, niinku silleen kätevästi ja ilmaiseksi? Kannattaa yrittää, toimiihan se mölyäminen kaikkeen muuhunkin!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.