Malmön helmikuisessa joukkoraiskauksessa seitsemän epäiltyä

0
Kuvakaappaus 2018-03-13 14-46-58.png
13.3.2018

Helmikuun alussa Malmössä suoritettu joukkoraiskaus alkaa selviämään ja kyse ei olekaan mistään ihan pienestä kepposesta. Poliisilla on kaiken kaikkiaan seitsemän epäiltyä tai jollain tavalla teossa mukana olleita henkilöitä.

Törkeästä raiskauksesta tai osallisuudesta siihen epäillään seitsemää henkilöä, joista kaksi on vangittuna. Loppuja ei voida vangita, koska he ovat alle 15-vuotiaita ja eivät siten rikoslain piirissä vaan asiaa hoidetaan sosiaalitoimen kautta.

Malmön Lindängenissä raiskattiin helmikuun 4. päivän yönä 18-vuotias nainen. Tapahtumien kulku meni suurinpiirtein siten, että lauma uusruotsalaisia kohtasi kadulla naisen. Nainen raahattiin useiden nuorukaisten toimesta aivan vieressä sijaitsevaan jonkinlaiseen nuoriso- tms tilaan, jossa nainen sitten raiskattiin. Paikanpäällä tapahtumassa oli kymmenkunta henkilöä, joista seitsemän on tunnistettu. Kaksi 15 vuotta täyttänyttä on vangittu, yksi on vapaalta vastaamassa ja loput ovat alle 15-vuotiaita, joten heidän osalta juttu ei ole enää poliisin piirissä.

Martin Facks Malmön sosiaalitoimen nuorisojohtaja kertoo SVT:n Skånen paikallisuutisille, että tapahtuma on sinänsä hyvin harvinainen, että näin nuoret äityvät raiskaamaan. Facks näkee nuorukaiset itsekin uhrina, joita pitää auttaa.

SVT play

 

Advertisements
, ,

10 thoughts on “Malmön helmikuisessa joukkoraiskauksessa seitsemän epäiltyä

 1. IQ 60+ ei onnistu kasvattajana kehittyneessä länsimaassa. Se hanke on tuomittu epäonnistumaan. sanoo:

  Nuoret ovat uhreja, nimittäin oman itsensä uhreja. Heikkolahjaisten vanhempien ei pitäisi hankkia lapsia koska eivät pysty lapsia kasvattamaan muualla kuin jossakin takapajulassa. Alkutilanne on jo kehno. Tässä on lopputulos.

 2. 7/10 uhria tunnistettu ja onneksi 1 syyllinenkin. Fäcks antaa pojille tissiä ja Ruotsi pelastuu. On ne tietysti raiskaajatkin islamin ja islamilaisen kulttuurin uhreja. En nimittäin usko lähi-idän kristittyjen harrastavan moista. Kristityn kuuluu painia nakkijonossa ja näin hänkin on uhri. Puhuinpa itteni ristiin.

 3. No tämän nyt sai arvata ,että ruotsalisista lässyn lässyn viranhaltijoista löytyy ymmärrystä ”monikulttuurisille” joukkoraiskaajille.

  Kunhan nyt ei vain kävis niin,että 18 vuotias jaukkoraiskattu nainen onki loppupeleissä ainoa syyllinen tapahtuneeseen.

 4. Oishan se helvetin siistii olla muutaman varhaisteinin burka-äiti, saa olla ghetossa ylpee ku omat pojat ovat vihdoin suorittaneet ekan ryhmäraiskauksen. Kysyyköhän äippä aamiaispyödässä ett kai te äitsin pikku mussulit muistitte kunnolla BUKKAKE ruiskauttaa vitun huoran kans? ”kyllä äiti, huora sai mällit naamaan ja kullit pyllyyn ja sit me hakattiin se! Mohammed kusi sen päälle ennenku puukotti sitä naamaan kans!” Hyvä pojat! Allah on iloinen.

 5. Oliko tämä ”löyhäkavariporukka” vai maahan tulleita alaikäisiä, jotka tosiasiassa olivat 20-30 ikävuoden väliltä. Hillittömästä raiskaamisesta huolimatta tämä ”vapaus” tuo Ruotsin yhä lähemmäs maailman tasa-arvoisinta maata. Tällä logiikallahan suvakit ja feministit menee.

 6. Upeaa että matut ensin majoitetaan ja kaikki kulut maksetaan, sitten palkkioksi joukko raiskaa ruotsalaisia naisia. Voiko tätä edelläkävijä porukka tukea esim.rahallisesti että jatkavat ruotsalaisten islamisointia ja pysyvät ruotsissa. Kerrankin antaisin keräykseen rahaa, hyvän asian puolesta.
  Vituttaa vieläkin suomalaisten aivopesu raamatun ja miekan avulla, tosin 500 vuotta sitten.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.