Tukholman eteläpuolella Tumbassa hiekkalaatikosta löytyi kuollut ammuttu mies

0
Kuvakaappaus 2018-03-13 00-08-00
13.2.2018

Tukholman eteläpuolella Botkyrkan Tumbassa ammuttiin myös ja siellä saatiin hengiltä yksi henkilö. Poliisi sai maanantaina iltapäivällä omakotitaloalueelta ilmoituksia, että oli kuulunut laukauksia.

Hälytyksiä alkoi tippumaan klo 17.20 aikaan ja lopulta yksi soittaja kertoi, että yhden rivitalon pihalla makaa kuollut mies. Kuollut mies makasi lasten leikkikentällä hiekkalaatikossa. Kuolleella oli kehossa reikiä. Ja lasten leikkipaikka veressä.

Poliisi ei kerro tiedotteessa paljon asioita, mutta heti tapahtumien jälkeen aluetta alettiin haravoimaan koirien avulla. Kuollut mies oli kuollut luodinreikiin ja ampumisella on yhteys viereiseen taloon. Talon huoneiston ovi oli murrettu auki ja sen keittiössä oli tehty sekametelisoppaa. Korvinkuulijoiden mukaan alueelta oli kuulunut älämölöä ja sen jälkeen ammuntaa.

Poliisi on kirjannut tapahtuman murhana, mutta toistaiseksi sinikantisen epäiltyjen kohta on avoin, kuten kohtaan ”kiinniotettu” ei ole laitettu vielä rastia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Tukholman eteläpuolella Tumbassa hiekkalaatikosta löytyi kuollut ammuttu mies

 1. Kun ruotsalainen lapsi leikkii kaivurilla hiekkalaatikolla, on se jännittävää kuin joulupuuron syönti. Koskaan ei tiedä millä kauhaisulla osuu ”manteliin” (= ruumiiseen)

 2. Jokapäiväisiä löytöjä nämä nykyään. Jos ei hiekkalaatikolla ole euromanne kakalla niin sitten siellä pötköttää kylmäkuljetuksen asiakas.

 3. Jaa, oisko ilmoituskynnys laskenut tai tilastointi muuttunut? Reinfeldt lentokoneeseen katsomaan paljonko Ruotsissa on tilaa ja hiekkalaatikoita. Ihmeellistä miten nämä oman aikamme Otto-Willet saavat avoimesti toimia Suomen ja Ruotsin (vrt. Terijoen) pääministereinä.

 4. Ruotsin matut tekevät sitä mitä parhaiten osaavat, eli tappavat toisiaan.Ei tullut surullinen mieli tätä lukiessa vaan pieni ilon pilkahdus, taas yksi vähemmän. Saisivat hommata konetuliaseita ja kranaatinheittimiä ym. raskasta aseisitusta että homma nopeutuisi. Täysi ralli päälle vaan ja antaisivat soittaa niin perkeleesti.

 5. No nyt oli tuloksellista toimintaa. Mutta vieläkin tulee mieleen että mistä näillä on aina näitä mutkia taskussa? Eivätkö poliisit ratsaa näitä kavereita kskaan ja tutki niiden taskuja? Veikkaan että jos aina vastaantullessa taskut tutkittaisiin niin haaviin jäisi melkoinen kasa pyssyjä sekä useampi kansainvälisesti etsintäkuulutettu. Ja kun poliisin tapa tulisi yleiseen tietoon, niin niitä pyssyjä ei kanniskeltaisi jokapäiväisesti mukana. Ja silloin yleisillä paikoilla ammuskelutkin vähenisivät.

 6. ”Korvinkuulijoiden mukaan alueelta oli kuulunut älämölöä ja sen jälkeen ammuntaa.”

  Aijaijaijai, etteikö vaan olisi razzzzzzistinen kaikupohja????

  Kiilusilmäkiihottujat HUOMIO!!!!

  Tuliko jo orgastinen olotila?

 7. Hyvin kuvaavaa:

  ”Korvinkuulijoiden mukaan alueelta oli kuulunut älämölöä”

  Juuri tuo ”älämölö” on tietyn porukan tapa ”keskustella”, kuulostaa niin tutulta itä-helsingissä asuneen korvaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.