Tampereen poliisi otti kiinni väkivaltaisen mielenosoituksen katsojia – ei mielenosoittajia

0
Kuvakaappaus 2018-03-14 23-06-58
14.3.2018
Tampereen poliisi otti tänään illalla kiinni Marco De witin ja Olli Heikkilän heidän joutuessa kurdien väkivallan kohteeksi.

Videolta voi nähdä kuinka kurdijoukkiosta alettiin heittämään kiviä tai jääkokkareita De Wittiä ja Heikkilää kohti. Sen jälkeen tilanne ajautui hieman sekavaksi, mutta mellakkapoliisi päätti kuitenkin ottaa kiinni De Witin ja Heikkilän.

Toisin sanoen poliisi ei puuttunut millään tavalla laittomaan mielenosoitukseen eikä pyrkinyt sitä lopettamaan, mutta otti kiinni sitä rauhanomaisesti kuvanneet henkilöt.

Video on ajastettu kiinniottotilanteeseen.

Pyrimme saamaan Heikkilältä tai De Witiltä lausunnot aamutuimaan.

Korjaus: Helsinki muutettu oikeaksi eli Tampereeksi.

Advertisements

19 thoughts on “Tampereen poliisi otti kiinni väkivaltaisen mielenosoituksen katsojia – ei mielenosoittajia

  1. Varsin inhimillistä toimintaa poliisilta.Onhan se nyt pirun paljon helpompaa ottaa kiinni muutama normi suomalainen ,kun kymmeniä vasemmistoanarkistejä ja islamistisiä räyhääviä kurdeja.Jotaki on silloin tehty kuitenki,poliisi pystyy selittelemään ,että töissä on oltu.

   Välikö sille,että ei sillä oikeuden ja laillisuuden kanssa mitään tekoa ole.

 1. Mitäh? Onko Suomessakin Dialogipoliiseja(Poliisineuvottelija)?! Minä luulin että se oli vain ruotsalainen keksintö, tämä diskuteeraaminen (maailman tappiin).

  1. Tarjonnevat vielä pullaa ja kahvia, jos kurdit sellaisista tarjoomuksista tykkäävät.

 2. Poliisi noudattaa vain perinteitä. Eipä ollut ensimmäinen kerta. Puhdasta laittomuutta, jopa mielenosoituksia, voivat vapaasti harrastaa vain kultamunat, lemmikit, Suomen uudet, aateloidut rikastuttajat. Mistäs näiden meriitit ovat peräisin? Millä oikeudella tämä kaikki?
  Millä oikeudella?
  #right to know#finnish VIHAPUHE

 3. Jotain pitää tehdä, niin otetaan se helpoin kohde. Kurdit voi vaikka suuttua , jos heitä koetettaisiin pidättää.
  Kyllä joka kerta arvostus poliisia kohtaan putoaa, kun näitä lukee ja näkee. Nyt mennään jo jossain routarajan alapuolella ja reilusti.

 4. Mitä se partajeesus teki sielä mielenosoittajien ”junassa”? Eikö kukaan nähnyt että se heittäjä pakeni sinne vasemmalle? Tämäkin vassari olisi jäänyt kiinni jos porukka olisi uhrannut sen 800e puhelimen sijaan 5-akselisella kuvanvakaajalla ja 32-kertaisella zoomilla olevaan FHD- tai 4K kameraan. Silloin kuvasta olisi voinut zoomata kaverin naaman kun rätti putosi alas. Toi älämölö polisiille oli ihan turhaa. Pahempaa kirkumista kun Mogadishun naistenmessuilla.

  Sori vaan, mutta ensin vehket kuntoon.

  1. ”Silloin kuvasta olisi voinut zoomata kaverin naaman kun rätti putosi alas. ”

   Milloin rätti putosi alas? Anarkistit eivät koskaan poista naamioitaan silloin kun mielenosoitus on vielä päällä, vaan vasta silloin kun ovat syrjemmässä eikä kukaan ulkopuolinen ole näkemässä.

   ”Älämölö poliisille turhaa”

   Olet varmaan senverta tyhmä ettet tajua kokonaisuutta joten väännetään se sinulle: Tarkoitus on kuvaamalla osoittaa kaikille se kuinka puolueellisesti Suomen poliittinen poliisi käyttäytyy. Anarkistit saavat heittää kasvot peitettyinä kiviä/jäälohkareita ilman pelkoa kiinniotosta, samalla kun suomalainen pidätetään pelkästä kuvaamisesta.

   Näillä videoilla on tarkoitus todistaa kaikille niille typerille lampaille (tavalliset työtätekevät suomalaiset veronmaksajat) jotka vielä uskovat ja luottavat poliisiin sekä valtamedian valheisiin, ettei poliisiin voi enää luottaa niinkuin ennen, ja kuinka se on puolensa valinnut selkeästi. Mitä suurempi osa kansalaisista tajuaa sen karun todellisuuden missä ollaan menossa, sitä suurempi paine kohdistuu näitä kaikkia suomalaisvastaisia toimijoita kohtaan ja se taas vaikeuttaa niiden suomalaisvastaista toimintaa.

 5. Paperityö on varmaan paljon vähäisempää kun ottaa kiinni ihmisiä paikallaolosta eikä lain rikkomisesta. Samalla kirjautuu vähemmän rikoksiakin.

 6. Näin viime yönä unta, että olin uudestisyntynyt Aadof II ja Suomen valtakunnan kanslerina. Pistin kurdimielenosoittajat jumbojettiin ja lennätin koko revohkan Turkkiin. Lentokoneen lakeuduttua sanoin Turkin viranomaisille, että näillä tyypeillä olisi jotain asiaa teille. Palasin tyhjän koneen kanssa takaisin Suomeen keskittymään entistä pontevammin talouspolitiikkaan. Heräsin unesta virkeänä, eikä koskaan aamukahvi ole maistunut näin hyvältä hyvien yöunien jälkeen.

 7. Olen aikanani uskonut Suomen poliisin olevan rehellinen, lain ja järjestyksen puolustaja, nykyinen poliisin toiminta on syönyt luottamuksen lähes kokonaan. Nämä saatanan raukat poliittiset poliisina itseään pitävät eivät edes uskalla toimia niin kuin laki heiltä edellyttää, puolustaa Suomen lakia ja järjestystä PUOLUEETTOMASTI! Taustalla on poliittinen ohjaus (vihervasemmisto), pelko rasismista ja pahimpana pelkona joutuminen islamistien kohteeksi, surullista mutta totta.
  Nyt pitäisi viedä näiden poliisien toiminta oikeudellisen prosessin kautta tutkintaan, niin johdon kuin kenttäväen tulee vastata tekemisistään Suomen lain mukaisesti, ei poliittisen korrektiuden.
  Tällä menolla vastakkainasettelun mittakaava kasvaa, räjähdyspiste ei voi olla kaukana ja siitä kiitos näille kusipäisille poliiseille ja politiikoille. Toisaalta toivon tilannetta, että näiden tapahtumien valossa ihmisten pinna palaa ja meillä alkaa uusi aikakausi jolloin poliisin on valittava puolensa, onko se laki ja järjestys vaiko kaikenlaisten mielenosoitusten puolustaminen laittomuuksiin asti? Suomalaiset herätkää!

 8. Miksi suomalaiset yleensä menevät lähellekkään noita hulluja marssijoita ja riehujia sekä kavereitaan poliiseja. Suomalaisten kannattaa kiertää aina nuo tilaisuudet kaukaa, ja jos joku haluaa kuvata, kuvatkoon tarpeeksi kaukaa, eli kannattaa marcon ja kumppaneiden hommata tehokkaat zoomaavat kamerat.
  Ei ääntä tarvi kuvaan tulla, emme me niitä kaipaa.
  Mutta helpommalla pääsevät kun pysyvät kaukana poliiseistakin. Ne eivät nimittäin auta suomalaisia, käsky on semmoinen.

 9. ”Tillsammans för Sverige” mielenosoitus 5. toukokuuta 2018 kl. 13-14 Tukholma, Malmö, Göteborg:

  Plats Sthlm : Medborgarplatsen gå till –> Kungsträdgården
  Plats Malmö: Stortorget gå till –> Möllevångstorget
  Plats Göteborg: (centralt, uppdateras inom kort)
  **********************************************************
  Det enda extrema med det här är att vi står enade tillsammans för de utsatta i vårt samhälle, verklig extremism står andra för.

  DET HÄR ÄR TILL ALLA I SVERIGE SOM FÅTT NOG !

  Partipolitiskt obundet, ALLA är välkomna!
  Nu gäller det att vi går samman och stöttar varandra, pensionärerna, de som drabbas av indragen LSS, offren för gruppvåldtäkter, hedersvåld, m.m.
  Det finns så mycket som är bristfälligt och misskött.
  Vi måste visa att vi ser och vet, trots alla försök till att censurera i media och försök att tysta de som yttrar sig. Ställ dig själv frågan, vad beror alla olika NOG UTAV här nedan i texten på.

  DET ÄR DAGS NU ATT FOLKET GÅR SAMMAN
  TILLSAMMANS OAVSETT POLITISK HÅLLNING, ETNICITET, RELIGION OCH STÅR UPP, GÅR UT OCH VISAR OMVÄRLDEN ATT DET ÄR NOG NU, TILLSAMMANS !!
  DU KOMMER MED ANLEDNING AV DIN HJÄRTEFRÅGA, VI STÖTTAR VARANDRA.

  NOG UTAV CENSUR OCH TÄNKTA ÄNDRINGAR I
  TRYCKFRIHETSFÖRORDNINGEN & YTTRANDEFRIHETSGRUNDLAGEN

  NOG UTAV CENSUR OCH TÄNKTA ÄNDRINGAR I
  TRYCKFRIHETSFÖRORDNINGEN & YTTRANDEFRIHETSGRUNDLAGEN

  NOG UTAV FATTIGPENSIONÄRER
  NOG UTAV INDRAGEN ASSISTANS
  NOG UTAV ALLA GROVA GRUPPVÅLDTÄKER
  NOG UTAV ALLT VÅLD
  NOG UTAV KRIMINALITET
  NOG UTAV BILBRÄNDER
  NOG UTAV STENKASTNING
  NOG UTAV FÖRTRYCK
  NOG UTAV BARNÄKTENSKAP
  NOG UTAV HEDERSVÅLD
  NOG UTAV VERKLIGHETSFRÅNVÄNDA POLITIKER
  NOG UTAV DIKTATURFASONER
  NOG UTAV ATT POLISEN INTE KAN/FÅR GÖRA SITT JOBB
  NOG UTAV UTEBLIVNA DOMAR/STRAFF
  NOG UTAV ANTISEMITISM
  NOG UTAV BIDRAG SOM BETALAS UT UTAN FÖRBEHÅLL OCH KRAV

  NOG UTAV ATT MISSKÖTA/NONCHALERA DEN SVENSKA BEFOLKNINGEN

  https://www.facebook.com/events/148980755786524/

 10. Kurdi,irakit,siirit ,turkit,Somali neegeri,eritrit ,albanit ,pakistanit====== SPERMA PITSA ja sama paska ,paska,paska,paska,paska ,PARAZIITIT.

 11. Kurdit nöyryyttävät poliisia tuon tuostakin, pitäähän se jollekin kostaa. Poliisi vie Ollin, koska hän tottelee. Poliisi vie Marcon, koska hän on kevyt kantaa. Poliisin vaimolle tietää hyvää, ei tartte taas hankeen lähteä lasten kera, kun herra konstaapeli toi humalassa töitä kotiin. Monta paikkaa turvakodeissa vapaana musliminaisille, saavutus on loistava.

 12. Lopuksi tämäkin asia päättyy siten, että poliisi ottanut kiinni pari häiritsevää henkilöä. Muuten valtakunnassa on kaikki hyvin.

 13. En fanita de Witiä, hän veti ohi Rautatientorin Maidanin rahat, laittoi ja maalitti ihmisiä kohteiksi, lupasi maksaa sakot ja kaikki kulut, ei maksanut latiakaan.

  Mutta tässä tapauksessa on ihan selkeästi poliisi valinnut sen linjan, että ei nyt toki ”parempiin ihmisiin” , eli maassa laittomisti oleviin ja virhevassaritukijoihinsa, kohdisteta MITÄÄN toimenpiteitä.

  Kurdien johtaja Özalan on ollut 18 vuotta linnassa terrorismirikoksista. Paljon ruumiita jättänyt jälkeensä. Tätä kannattaa niille hokea. Se on fakta. Ja sitten uhkailijoista (= kaikki) rikosilmoitus!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.