Monokulttuurin keskiviikkolivessä vieraana Tero Vaara

0
Nimetön

 

 

14.3.2018

Monokulttuurin keskiviikkolivessä huudetaan tällä kertaa naamat punaisina ”Vielä on kesää jäljellä”! Nimittäin vieraaksi saapuu Suomirockin nuiva legenda Mambasta tunnettu pitkän linjan muusikko Tero Vaara.

Vaara kertoo mm. mitä tapahtui kun hän profiloitui hieman kriittisemmäksi kuin muusikoilta on osattu odottaa. Mielenkiintoista on kuulla myös se, että mikä sai Vaaran ajattelemaan toisin kun odotukset olisivat vastanneet.

Lähetys alkaa siis klo 19.00. Varmasti vuoden kovimpia lähetyksiä.

 

 

Alkupaloiksi Mambaa:

Advertisements

2 thoughts on “Monokulttuurin keskiviikkolivessä vieraana Tero Vaara

  1. Seuraava Vaaran keikka siis Lahdessa, mutta missä siellä? Entä seuraavat keikat? En löydä netistä sivua, jossa ne olisivat esillä. En ole mikään Mamba-fani, mutta voisin mennä paikalle ihan respectinä äijälle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.