Jönköpingissä alkoi hyvin tavallinen kiihotusoikeudenkäynti

0
Kuvakaappaus 2018-03-15 22-12-41.png
15.3.2018

Jönköpingin käräjäoikeudessa alkoi eilen hyvin tavallinen oikeudenkäynti. Syyttäjä vaatii keski-ikäiselle naiselle eräänlaista ”mielipidetuomiota” ja rangaistukseksi pientä vankeutta.

Nainen on Sverigedemokraattien varavaltuutettu Jönköpingin kaupunginvaltuustossa ja häntä syytetään kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Tapahtuman tausta on se, että nainen kirjoitti Facebookiin – syyttäjän mielestä maahanmuuttajista parasiitteina ja homekorvina– mutta nainen kiistää.

Nainen kirjoitti Facebookiin mm, että yhteiskunnassa riehuu raiskaajia. Tarkastiottaen lausuma meni:

– Yhteiskunnassamme riehuu raiskaajia, jotka raiskaavat ruotsalaisia naisia, he polttavat autoja ja muuta sellaista. Miksi ette (emme) tee asialle mitään, nainen kysyy filmillä.

Syyttäjän mukaan lausumat ovat menneet ”rajan yli”. Lausumat ovat rasistisia ja vihamielisiä. Nainen kertoo esitutkinnassa, että ei ole lausumissaan missään vaiheessa maininnut sanallakaan ihonväriä tai taustaisuutta. Niin ikään oikeudessa mainittiin naisen lausuma:

– Kyse on henkilöistä, joilla ei ole mitään laillista oikeutta oleskella Ruotsissa.

Näistä lähtökohdista oikeus siis alkaa harkitsemaan naisen syyllisyyttä kiihottamiseen kansanryhmää vastaan.

Seurataan tuomiota.

Advertisements

14 thoughts on “Jönköpingissä alkoi hyvin tavallinen kiihotusoikeudenkäynti

 1. Raiskaajien moittiminen on erittäin tuomittavaa, jos raiskaustapahtuma on suoritettu monikulttuurisessa mielessä.

  1. Näinhän se on asia.Suurempi rikollinen on tämä ruotsidemokraatti nainen, kun (raiskaajat/tuhotyöntekijät) todetessaan totuudenmukaisesti sen, mitä ruotsissa tällähetkellä tapahtuu.Jos tuomosestaki totuuden julki tuonnista tulee syyte ihmiselle,niin kyllä Ruotsi kulkee pohjamutia myöten.
   Ei tarvitse ihmetellä, että joukkoraiskaukset jatkuvat ja raiskaajat voivat hyvin maassa nimeltä Ruotsi,missä omaa kansaa nöyryytetään.
   Kuinka kauan ruotsalaiset tämän sietävät?

 2. Ihmekään että se Palmen murhakin on vielä selvittämättä, kun on aika lailla tärkeämpää laittaa isänmaallisia mummoja vankilaan.

 3. Totuudenpuhujat yritetään vaientaa, näinhän se on ollut läpi koko maailmanhistorian.Totuus sattuu joskus kuin potku munille.

 4. ajatella , että ”1984” fiktiota vaan ennuste tulevasta ja hyvää vauhtia menossa vielä pahempaan…..

 5. Niin, Optulan tilastossa viitatut ryhmät olivat raiskaustilastossa lähes 20-kertaisesti yliedustettuna. Mitenhän sen oikein kivapuheella ilmaisisi?

  1. Se pitäisi ilmaista siten, ettei enää julkaista eikä edes laadita yhtään tilastoa. Unohdetaan kokonaan, että on sellainen sanakaan olemassa.

 6. Huvittava piirre tässä syytteessä. Vaaditaan rangaistusta rikoksessa jossa ei ole uhria eika asianomistajaa. Kannetta ei ole tehnyt yksilö eikä ihmisryhmä. Syyttäjä eli yhteiskunta on kantajana pientä ihmistä vastaan joka on väärää puoluetta, sanonut jonkun mielipiteen mukaan väärin. Tuskin lakikaan näin laveasti on kirjoitettu. Mutta voitte olla varmoja että kun syyte on nostettu ja koneisto käynnissä niin tuomio tulee vaikka lieväkin. Tätä on nykyfasismi vaikka hyvät ihmiset™ eivät sitä tunnista näin toimiessaan.

  1. Olen samaa mieltä että syyte on järjetön mutta puutun silti yhteen seikkaan. On sellaisia rikoksia joissa ei ole uhria tai asianomistajaa. Esimerkkinä tästä vaikkapa ylinopeus tai rattijuopumus josta ei aiheudu onnettomuutta

 7. Mielenöyhötyksiä ei olisi jos ei roskaväkeä olisi päästetty maahan sanoo:

  Toinen kiihotusoikeudenkäynti koskee 23- vuotiasta nuortamiestä joka viime kesäkuussa suivaantui Migrin edessä mieltään oyhöttäviin irakilaisiin ja ajeli heidän kylttejään rikki. Tilanne päättyi kun irakilaiset kävivät auton kimppuun ja löivät sen ikkunat pirstaleiksi. Nyt ollaan nuorta miestä tuomitsemassa useasta eri rikoksesta ja varsinkin viharikoksesta:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/atalas-for-hatbrott-efter-bilattack

  1. Ainoastaan nuorissa on tulevaisuus tässäkin tapauksessa. Esimerkillistä toimintaa ja hatun nosto rohkealle miehelle.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.