Saksaa puhuttaa useat viime kuukausina tapahtuneet turvapaikanhakijoiden puukotukset, joissa uhreina saksalaisia tyttöjä

Kuvakaappaus 2018-03-15 20-43-16.png
14-vuotiaan berliiniläisen tytön muistokynttilöitä-
15.3.2018

Saksassa viime kuukausina tapahtuneet useat turvapaikanhakijoina tulleiden nuorukaisten puukotukset ovat puhuttaneet Saksaa.

Kandelissa Rheinland-Pfalzissa turvapaikanhakijana tullut afgaani puukotti joulukuussa 15-vuotiasta ex-tyttöystäväänsä apteekissa. Vangittu mies oli esiintynyt 15-vuotiaana, mutta hänen oikeaksi iäkseen arvioitiin ainakin 17 vuotta.

Lünenissä 15-vuotias tulijanuorukainen puukotti 14-vuotiasta tyttöystäväänsä. Dortmundissa 15-vuotiasta tyttöä puukotettiin parkkihallissa helmikuussa. Uhri kuoli paikanpäälle.

Viime viikolla Berliinissä kuoli 14-vuotias tyttö kun jo Saksan kansalaisuuden saanut 15-vuotias tulijanuorukainen puukotti tyttöystävänsä hengiltä berliiniläisessä asunnossa.

Viimeisin tapaus on Flensburgista, jossa nuori nainen löydettiin viikolla vakavasti haavoittuneena. Hänellä oli useita viiltohaavoja. Pelastusyrityksistä huolimatta hän menehtyi paikanpäällä. Kohta tämän jälkeen otettiin kiinni tytön 18-vuotias afganistanilainen poikaystävä epäiltynä murhasta.

Afgaani oli tullut Saksaan 2015, mutta hänen turvapaikkahakemuksensa oli hylätty. Tosin siitä oltiin valitettu. Afgaani halusi, että tyttö olisi kääntynyt islamiin ja käyttänyt huivia. Tyttö ei halunnut tätä. Tytön ystävien mukaan pariskunnalla oli pahoja riitoja, joka lopulta päätyi tytön kuolemaan.

Saksaa puhuttaa nyt, että mikä ajaa nuorukaiset tällaiseen silmittömään väkivaltaan.

Asiasta kirjoitti mm. welt.de.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Saksaa puhuttaa useat viime kuukausina tapahtuneet turvapaikanhakijoiden puukotukset, joissa uhreina saksalaisia tyttöjä

 1. Otsikosta sai semmoisen kuvan että ne sakut olisivat vihdoin viimein alkaneet puukottamaan niitä matuja mutta se olikin toisinpäin.

  1. Kummallista ` miten on mahollista se ,että näiden kehitysmaalaisten kanssa seurustelevat vain saksalaiset tytöt,miksi ei saksalaiset pojat ollenkaan
   kehitysmaalaisten tyttöjen kanssa ??????? Sama pätee kyllä jokaisessa eurooppalaisessa maassa mihinkä nämä kehitysmaalaiset on rantautuneet.

   Mitä pelkäävät kantaväestöön kuuluvat nuoret miehet,onhan nuissa tulijoissaki kauniitaki naisia seassa ???

   1. Sharia, muslimien oma laki, määrää, että ei-muslimi mies ei voi mennä naimisiin musliminaisen kanssa. Islamissa tietysti seksi avioliiton ulkopuolella on aviorikos, josta (varsinkin naista) rangaistaan kuolemantuomiolla. Kukapa musliminainen haluaisi tai voisi edes harkita seurustelua ei-muslimin kanssa.

    Sharian mukaisesti muslimille annetaan anteeksi murha, joka koskee aviorikoksentekijää, uskonluopiota tai maantierosvoa.

    Kunniamurha on shariassa sallittu, eli veli voi tappaa ”huoraavan” siskonsa ja isä ”huoraavan” tyttärensä jne. Huoraavaksi voidaan katsoa vaikkapa länsimaalaisittain pukeutuva ja ilman miessaattajaa omin lupineen kaupungilla pyörivä naispuolinen perheenjäsen.

    Mies saa tappaa vaimonsa, jos tämä jää kiinni pettämisestä mutta vaimo ei saa missään tilanteessa tappaa miestään.

    Mies saa sharian mukaan ottaa 4 vaimoa (nainen vain 1 miehen), ja lisäksi jihadissa vangiksi saatuja naisia voi käyttää seksiorjina. Sharian mukaan ei-muslimien välinen avioliitto mitätöityy tällaisissa tapauksissa. Isäntää ei rangaista, jos hän tappaa orjansa.

    Näin siis shariassa. Muslimisuvun miehet pitävät kyllä huolen, ettei länsimaalaiset miehet seurustele musliminaisten kanssa elleivät naiset itse ymmärrä tästä asiasta huolehtia.

 2. Pitää muistaa että noiden neljän nuorten Saksalaistyttöjen tapaukset ovat sellaisia jotka ovat jotenkin päässeet livahtamaan Saksan median ja poliisin tiukan sensuurin läpi. Totuus lienee monikymmenkertainen.

  Saksassahan on aivan järkyttävän paljon enemmän Nuslimeja (olisiko 50 kertainen määrä) kuin Suomessa mutta muka vai nuo 4 naispuolista uhria. Sehän taitaa olla kokolailla tasoissa Nuslimien Suomessa teurastamien nuorten tyttöjen uhriluvun kanssa, siis sen tiedon perusteella joka Suomen rappiomedian ja mädättäjäpoliisin sensuurin läpi on päässyt livahtamaan.

  Suomessahan lisäksi nykyään kuolee itse edestään paljon nuoria ja keski-ikäisiä miehiä, yleensä kuolevat sillä tavalla että löytyvät vesistöstä hengettömänä ja mädättäjäpoliisi ei epäile rikosta eikä tiedota asiasta enempää. Ilmeisesti Saksassa mädättäjäpoliisi toimii samoin kuin Suomessa koska miespuolisista uhreista ei sielläkään uutisoida vaan ne ilmeisesti pannaan sielläkin mappiin ”kuollut itse edestään”.

 3. Joooh… minua ei säälitä yhtään. Tytöt ottavat tietoisen riskin kun ryhtyvät näiden luolamiesten kanssa seurustelemaan. Varoittavia esimerkkejä on varmasti ollut tiedossa. Sitä paitsi Ko. Liha on jo pilaantunutta, joten menköön teuraaksi.

  1. Alaikäisillä ei ole tarpeeksi elämänkokemusta että tietäisivät riskit, varsinkin kun koulut ja valtamedia liputtaa yksipuolisesti monikulttuurin ihanuutta. Tietäisipä vain mitä murhattujen tyttöjen vanhempien päässä liikkuu omasta vastuusta.

   1. Juuri näin. Kun sharian säännöistä kertoo ja jopa Koraanin ja muiden islamin pyhien kirjoitusten tekstejä lainaa sanasta sanaan, moni länsimaalainen luulee kyseessä olevan joku valhe ja vääristely.

    Lisäksi jokaisessa Euroopan maassa, ja varsinkin Saksassa, tällaisten totuuksien tiedottamisesta tulee melko helposti rangaistus kiihottamisesta kansan ryhmää vastaan jne., varsinkin jos pikkusenkin värikkäämpää kieltä käyttää.

    Esim. on ihan oikeasti totta, että sharian mukaan tytön avioliitto voidaan päättää jo tytön vauvaiässä, mutta avioliiton saa toimeenpanna ”vasta” 8- tai 9-vuotiaan tytön kanssa. Tämä on meillä rangaistavaa ja tällaista pidetään pedofiliana – onhan selvää, ettei tuon ikäinen tyttö voi edes kestää normaaliyhdyntöjä. Mutta jos jossain joku suoraan nimittää islamia pedofiiliuskonnoksi, niin pilkkatuomio jollakin nimikkeellä napsahtaa välittömästi.

    Nuoret luulevat tämän vielä aikuisia helpommin tarkoittavan, ettei rangaistuksen saaneen puheissa ole mitään perää. Ei siis huolta, ja on ihan hienoa ottaa poikaystäväkseen eksoottinen kultamussu, jonka nuori neito luulee sisimmiltään olevan länsimaisen pojan kopio.

 4. Kolmikymppiset pakolaisäijät panee 15 vuotiaita ja sitten murhaa ne, monikulttuurin ihanuutta.

  Voin miljoonasta kertoa, miksi noin tehdään. Paikan päälle en kuitenkaan mene kertomaan, sillä joutuisin vankilaan.

  2
  1
 5. mikä vittu ajaa nää likat seurustelemaan näiden läpayttelijöiden kanssa… itsetuhosta hommaa

 6. Mitäs ihmeellistä tuossa nyt on? Perus-islamia. Jos on/ollut suhteessa muslimiin niin on muslimin omaisuutta jota saa raiskata, hakata ja tappaa jos huvittaa. Sitäpaitsi tytöt olivat ei-muslimeita, eli huoria. Nothing to see here, move along!

  2
  1
 7. Vinkiksi tutkimuskomitealle: Geneettinen alhainen älykkyys/vastuunkanto yhdistettynä näiden itse keksimään väkivalta-ideologiaan nimeltä ählämiys

 8. Matujen kanssa hengailu ottaa hengen ja terveyden päälle. Lähi-idän ja afrikan matujen genomissa on semmoinen tuhoamis ja tappamis DNA-pätkä joka ohjaa tällaista toimintaa.Sitä ei ”kotoutuksella” ja väkipakolla voi muuttaa. Vähän sama kuin opettaisi simpansseja puhumaan. Kovalla työllä jonkun yksilön voi saada tekemään alkeellisa käsimerkkejä, mutta siihen se jää.

 9. Mitä saksalaiset naiset ja tytöt oppivat tästä – on parempi laittaa se huntu päähän ja pysyä kotona. Kaikki muuhan olisi rasismia.

 10. Vai puhuttaa nämä teot ? Varmaan virallisessa jargonissa kukkahattu muistuttaa että myös tekijät on uhreja ja syyllisiä olemme me kaikki ja lässynlässyn loroloro. Nuorukaisia ei pidä rangaista liian kovaa ja tuhota heidän elämäänsä vaan antaa mahdollisuus ja terapiaa ym. paskaa. Nuorukaisten nuoret uhrit unohdetaan täysin kuten heidän omaisensa ja lähipiiri. Uhrijuttuja kirjoitellaan mutta ei todellisista uhreista joilla ei sitä elämää enää ole tai se ei koskaan palaa normaaliksi. Aina on poikkeus. Turun puukkoterrorin yksi uhri pääsi julkisuuteen koska hän kertoi median ja päättäjiemme mieleisesti että ymmärtää haittamaahanmuuttoa ja ns. pakolaisuutta eikä katkeroidu. Kyseessä oli joku suomalaistunut italialaisnainen. Muistatteko ? Ette Te mitään muista ellei muistuteta. Kysyttiinkö median toimesta Arto Mikkosen omaisilta mitään ja kirjoittiko tunnoista kukaan ? Juu, omaiset itse maksullisessa kuolinilmoituksessa. Ihme että media niitä vielä suostuu julkaisemaan vaikka niistäkin joku voi pahoittaa mielensä. Sen pituinen se.

 11. Kysyisivät mielummin mikä saa kansan valitsemaan Merkelen yhä uudelleen. Jos ei Merkele olisi mokuttanut maata olisivat tytöt hengissä.

 12. Tässä taas esimerkki siitä miten rasistinen Suomi on: Kaksi pientä lasta ovat ulkosalla raiskanneet kaksi syytöntä turvapaikanhakijaa, ja MTV rasistisesti väittävät poikien olevan yli 17-vuotiaita sekä rasistisesti julkaisevat poikien nimetkin!! Entä pikku rasisti-raiskaajahuorien nimet, missä ne on?????? Miten nämä pojat pääsevät työelämään ydinfysiikkalaitokselle tämän jälkeen kun rasisti-Suomi on pilannut kaiken??? https://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/pakottivat-12-ja-14-vuotiaat-suuseksiin-parikymppiset-miehet-tuomittiin-torkeasta-lapsen-seksuaalisesta-hyvaksikaytosta/6807788

  1. Liian lyhyet tuomiot noille äijille!!!! Jos joskus satun paikalle, kun tuommoista on meneillään (alaikäiset uhrit, tytöt tai pojat), niin raatelen kyseiset ählyt siihen paikkaan. En kysele enkä mieti lain kirjainta siinä kohtaa.

   Jos kyseessä sattuisi olemaan oma lapseni uhrina, niin tekijä ei todennäköisesti jäisi edes henkiin. Se on takuuvarma juttu, että siinä jysähtää meikämammalle sellainen adrenaliinipiikki, että ei ole mitään takeita, mihin kuntoon syyllinen päätyy.

   Vieraan pikkulapsen kohdalla sama äidinvaisto voi hyökätä kuvioon, mutta saattaa voimakas suojeluvaisto tulla esiin teininkin kohdalla. Teini-parat joutuvat tietämättömyyttään ja ymmärtämättömyyttään helposti vaaraan.

   Meidän kulttuurimme ei opeta omia teinejämme varomaan tällaisia vaaroja (raiskaajia, ahdistelijoita) eikä heitä suojelevasti edes vahdita kotien toimesta, kuten muslimityttöjä vaadittaisiin. Teineille ei varsinkaan kerrota, että eräissä kulttuureissa kaikki mahdolliset riskit ovat moninkertaiset.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.