Vårby gårdin tammikuinen kranaattitapaus edelleen avoin

m75
M-75
15.3.2018

Vuoden alussa Tukholmassa Vårby gårdin käsikranaattitapaus on edelleen avoin. Aiemmin yksi henkilö oli pidätetty, mutta hänet päästettiin pian vapaalle eikä tutkintaa pidätetyn osalta enää jatketa.

Kranaattiräjähdys sai suurta maailmanlaajuista huomiota. 7. tammikuuta räjähti käsikranaatti Vårby gårdin metroaseman kupeessa. Mies ja nainen olivat olleet kävelemässä ja mies oli noukkinut maasta kranaatin, joka räjähti miehen käsissä. Mies menehtyi sairaalassa ja nainen sai vakavia vammoja.

Poliisi otti helmikuussa kiini 18-vuotiaan nuorukaisen, mutta mitään näyttöä ei löytynyt ja mies päästettiin vapaaksi. Tapausta tutkitaan kuoleman tuottamuksena ja törkeänä ruumiinvamman tuottamisena. Aiemmin tapausta tutkittiin murhana, mutta poliisi ei usko, että mies varsinaisesti oli kohde vaan hän oli vain väärässä paikassa väärään aikaan.-7

Kranaatti, joka räjähti oli mallia M-75, jota käytettiin entisen Jugoslavian hajoamissodassa yleisesti.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

3 thoughts on “Vårby gårdin tammikuinen kranaattitapaus edelleen avoin

  1. Se oli sitten sen pituinen se. Kansa on toivottavasti taas oppinut uuden asian mikä pitää lisätä muistilistaan eli älä poimi maasta mitään esineitä. Muistilista tulee päivä päivältä yhä pitemmäksi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.