”Heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja tyttäriä, jotka hengaavat arabien kanssa”

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
16.3.2018

Kun lukee Pirkanmaan käräjäoikeuden tuomiolauselmaa Karrar Hayder Abbas Fahmin ja Omer Abdulmaged Hameedin tapauksesta, jossa nuorukaiset tuomittiin pieniin vankeuksiin törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, tulee esille muutama merkittävä asia.

Tässä rikoksessa uhrit ovat 12- ja 14-vuotiaat sisarukset. Tyttärien äiti on tiennyt jo pitkään, että lapset hengailevat aikuisten irakilaisten kanssa. Äiti oli kysynyt aiemmin 14-vuotiaalta onko tämä ollut seksuaalisessa suhteessa irakiaanojen kanssa, mutta tyttö oli kiistänyt. Irakiaanot olivat olleet useaan otteeseen tyttöjen kotona. Tyttöjen isäpuoli oli ainakin kerran poistanut irakiaanot kotoaan.

14-vuotiaalla oli ollut aiemmin ennen nyt mainittua irakiaanoa 4 kuukautta kestänyt suhdet toisen irakiaanon kanssa, joka oli lähtenyt takaisin Irakiin. Pöytäkirjassa ei tule selville palautettiinko irakiaano vaiko lähtikö hän vapaaehtoisesti. Äiti kertoo, että kuvitteli irakiaanon olleen 18, mutta tyttärelleen hän esitti 16-vuotiasta. 14-vuotias olisi halunnut avioliittoon irakilaisen kanssa.

Kun irakiaano oli lähtenyt Suomesta oli Karrar lähetellyt tytölle viestejä, että he voisivat alkaa olemaan kun toinen irakilainen on pois pelistä.

Syytteen tekoaikaan 14-vuotias oli Karrarin kanssa tupakalla jossain ravintolan takapihalla ja he olivat alkaneet halailemaan. Sen jälkeen Karrar oli työntänyt kikkelinsä tytön suuhun ja laukesi tämän suuhun ja naamalle. 12-vuotias oli nähnyt tapahtuman ja nauranut. 12-vuotiaalla itselläänkin oli ollut vispilänkauppaa Karrarin kanssa, mutta ei varsinaisesti seksuaalista kontaktia. Sisaruksilla oli ollut jonkinlaista kilpailua miehistä, tosin he olivat hyvissä valeissä keskenään.

12-vuotiaan tapauksessa pariskunta oli ollut pankin tuulikaapissa automaatilla kun he olivat alkaneet halailemaan. Sen jälkeen tilanne johti siihen, että tyttö kyykistyi ja otti mieheltä suihin. Tyttö oli niellyt spermalastin.

Heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja tyttäriä, jotka pummaavat arabeilta tupakkaa, hengaavat näiden kanssa ja nielevät näiden spermalasteja ravintolan takapihoilla ja pankkiautomaattien auloissa.

Tyttöjen vanhemmat tiesivät jo pitkään, että lapset hengailevat irakilaisten kanssa, mutta eivät puuttunueet siihen millään tavalla.

Kenen syy tapahtuma on? En niinkään syyttäisi irakilaisia, he eivät voi mitään kulttuuritaustalleen, jossa jokainen 10 vuotiasta vanhempi hunnuttamaton tyttö on huora ja potentiaalinen suihinottaja. Sen sijaan sormi osoittaa vanhempien ja ennenkaikkea siihen suvaitsevaiseen kulttuuriin, jossa kehitysmaista tulleet ns. turvapaikanhakijamiehet nähdään samanlaisina ihmisinä kuin länsimaalaiset.

Ensi viikolla tehdään taas lisää uhreja kun vietetään ei-rasismille viikkoa. Tuhannet lapset ympäri maan kouluja siedätetään arabeille ja afrikaanoille. Lapsien normaali itsesuojeluvietti tukahdutetaan uskottelemalla, että siinä olisi jotain väärää.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

29 thoughts on “”Heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja tyttäriä, jotka hengaavat arabien kanssa”

 1. Ei äiti ehdi tyttäriään vahtia, kun ylityöt migrissä vievät kaiken ajan. Se on rankkaa hommaa hyväksyä tuhansia turvapaikanhakemuksia viikottain! Sitäpaitsi laukeavathan Suomalaisetkin aikuiset miehet pienten lasten kasvoille joka nurkan takana!

  1. Osa saksalaisista turvisaktivisteista on herännyt karuun todellisuuteen. Jokohan meillä edes ammattilaiset ovat kärryillä, missä mennään, vai vieläköhän migrin Nerg luulee Suomen viranomaisten tietävän tarkkaan jokaisen tulijan taustat?

   Turviksista säväreitä saavien naisten kannattaisi lukea erään aktivistin heräämisen tilitys. http://www.oikeamedia.com/o1-56307

 2. Taisi Tatu Vanhanen sittenkin olla väärässä. Vai periytyykö tyhmyysgeeni tässä suvussa????

  1. Vanhanen venhempi oli täysin oikeassa ja kaikki tutkimukset tukevat tutkimusta. mutta on vaan vitun rasistista edes puhua tummahipiäisten todistetusta tyhmyydestä. Mutta se taida olla geneettistä. Suomalaiset ovat Tatun aikoihin olleet maailman älykkäimpiä. Nyt idioottien matujen kanssa tekemisissä olleet ovat muuttuneet samalle tasolle. Tarttuukohan se ilmateitse vai vain fyysisestä kontaktista? 20-30 vuotta, niin Suomen suurin innovaatio on kaarnalaiva, jossa kääntyvä purje…

 3. Tytöthän on rohkeinta mitä tiedän itse en kovana katutappelijana uskaltaisi edes kaasun ja puukon kanssa mennä muslimien kanssa mihinkään.

 4. kehitysmaista tulleet ns. turvapaikanhakijamiehet nähdään samanlaisina ihmisinä kuin länsimaalaiset.

  Tuosa se saatanallinen harha asustaa. Maahamme tunkeutuneita syöpäläisiä jopa korkeasti kunnioitettu pt-median toimittaja kutsuu erheellisesti ihmisiksi. Saatanallisista muslimisyöpäläisistä, väriviallisista somalineekereistä puhumattakaan samoin kuin muista haittaneekereistä, ei SAA puhua edes vahingossa saman vuoden kuluessa kuin keskustellaan ihmisistä.

 5. Jos omaan tuttavapiiriisi kuuluu jutussa mainitun kaltaisia vanhempia niin pidä huoli että huomenna eivät enää kuulu. Tämänkaltaiselle toiminnalle ei saa osoittaa pienintäkään ymmärrystä -muuten sinä itse pelaat vihollisen puolella.

 6. Artikkeli on aivan totta. Minä luulen että nämä ”heikot vanhemat” ovat itse niitä vapaan kasvatuksen tuloksia jotka eivät ole koskaan saaneet selkäänsä. Siksi heidän maailmankatsomuksensa on samanlainen kuin aiemmin kerrotulla isällä joka haki tyttärensä täydessä lastissa, kännissä, keskellä koulupäivää. Ja vei hänet sairaalaan, mutta ei sannut/tehnyt mitään ulkomaalaiselle raiskaajalle joka hänet autolle talutti. Kai vielä kiitti että hän rikastutti tytärtään.

  Nuoret ovat naiveja. Siis tyhmiä. Siksi vanhempien tehtävä on kouluttaa, opastaa ja kertoa maailman vaaroista ja -raadollisuudesta. Lapset tarvitsevat vanhemmat, eivät kavereita. Koska kaveripiirissä tyhmyys aina tiivistyy.

  Miksi muuten vahemmat alun alkaen sietivät näitä lähi-itäläisiä? Toivoiko äiti saavansa myös osakseen huomionosoituksia? Eivätkö vanhemmat nähneet miesten ikää? Ja vaikka ikä olisikin ollut eri, niin pitäisihän vanhempien ymmärtää että muslimeille jokainen vapaana kulkeva lapsi on vapaata riistaa. Ja mitä usemamman valkoisen kanssa harrastaa seksiä tai raiskaa, sitä kovempi kaveri se on omissa piireissään.

 7. Miksi ei koskaan nähdä suomalaista miestä näiden musliminaisten seurassa,olisko se JOTENKIN RIKOLLISTA? Mitä siitä mahollisesti olis rangaistus ? Kertokaa jotka tiedätte.

  1. Koska yksinäisiä musliminaisia saapuu Suomeen asti erittäin harvoin. Yleensä perheinä jolloin heillä on jo puoliso. Tyttöjä estetään sitten seurustelemasta suomalaispoikien kanssa kunniakulttuurilla.

 8. Suvakkinaiset varmaan tietävät syyn siihen ,miksi suomalaismies ei voi musliminaisen kanssa seurustella. Olishan nuissa musliminaisissaki joitaki ihan ”yliajettavan” näköisiä.

 9. Tyhmiä vanhempia riittää täällä lännessä yllin kyllin. Kyllä mahtaa muslimeita naurattaa, kun noin helposti pääsevät alaikäisten tyttöjen kotiinkin.

  Kaikki johtuu hyvin pitkälle noiden tyttöjen äidin tyhmyydestä ja vähän isänkin – isä oli sentään vähän viisaampi, kun oli kerran laittanut irakilaiset pihalle edes yhden kerran.

  Tuollaisen seurustelun suvaitseminen osoittaa, että vanhemmilla ei ole harmainta aavistustakaan, mistä kulttuurieroista puhutaan muslimimaista tulevien kohdalla. Kannattaisi lukea esim. seuraava juttu, niin selviää, kuinka halveksuttavana ja naurettavana huorana kaikkia länsimaalaisia naisia pidetään – avuliaimmille ja hyödyllisimmillekin auttaja-aktivisteille naureskellaan takana päin ja huoritellaan silloinkin, kun seksinsaannista ei ole mitään takeita:
  http://www.oikeamedia.com/o1-56307

  1. Linkittämässäni jutussa on pari erittäin tärkeää huomiota: 1.) jopa muslimeille mukamas naurava ja heitä pilkkaava muslimimaat kasvatti voi todellisuudessa olla itsekin mitä kiivain radikaali-islamisti, 2.) nainen ei saa kunnioitusta, oikeaa ystävyyttä tms. todellisuudessa islamilaisessa kulttuurissa millään länsimaisilla hyvillä tavoilla, 3.) kun typerä kanttis vihdoin ymmärtää tulokkaan mission, vahinko on jo tapahtunut!

   Heikkojahan nuo musut eivät arvosta yhtään. Voi vaan kuvitella sen halveksunnan määrää, mitä he tuntevat PT-median kuvailemia heikkoja vanhempia kohtaan!

  2. Helvettiäkö opettavat tyttärilleensä liikakiltteyttä? Tätähän se juuri teettää, kun oot vaan kiltti niille kiusaajille yms. pahantekijöille. Munkin tietty ois pitänyt olla vaan kiltti vaikka mua kuinka pahasti haukuttiin pituuteni ja lukihäiriön takia. Sen sijaan mä näytin niille kiusaajille millainen vajakki oonkaan 8,3 keskiarvolla, millä hain sitten opiskelemaan kaksoistutkintoa.

 10. Matupatjan olosta saa maksaa kovan hinnan ”jännityksestä” Mun puolesta alaikäiset saa panettaa itseään jos vanhemmat tämän sallii ja jos siltä tuntuu, mutta kovan hinnan joutuvat maksamaan. Tämä tuntuu olevan myös Suomessa VOK paikkakunnilla joku sairas muoti-ilmiö. Eihän näille mitään voi jos esim. viranomaiset eivät puutu asiaan. Tuntuvat tosin matut olevan erikois suojeluksessa koska rasimin vaara on suuri jos puuttuu.

 11. Kyllä hullulta tuntuu tuo touhu. Jopa Suomen valtio sallii pedofiilian eräällätavalla. Suomen mediassa on pedofiileja johtotehtävissä ja siksi media suosiikin homoutta ja pedofiiliaa. Mediahan valitsi vuoden homoikoniksi pikkupojan. Tälläistä tälläkertaa.
  https://ylilauta.org/yhteiskunta/76611658

 12. Multikulttuuri = joukkoraiskaus, raiskattava raiskataan monen tyypin toimesta.

 13. Jos tämä perhe hankkii kiireesti vielä yhden tyttölapsen, on kesällä 2019 taas neitsyttä tarjolla.

 14. ”Me ollaan edistyksellinen suvaitsevainen perhe, jo 14 vuotiaana meidän Anu otti muslimimieheltä mällit naamaan, mutta meidän 12 vuotias pikku Satu pisti paremmaksi ja nieli lastillisen muslimi HIV mälliä ihan tosta vaan!” Emme olisi halunneet tehdä ilmoitusta, mutta elämme rasistisessa Suomessa jossa viranomaiset pakottivat! NOH, onneksi tyttäremme saivat elämäänsä upean alun kertaheitolla! Ja kaikki muut tytöt ovat kateellisia!

 15. Jos äitinsä on sitä mieltä, että 30 vuotiaan irakilaisen on suotavaa nussia 12 vuotiasta suuhun, niin kai se sitten niin on. Muutenhan lapset on huostaanotettu ja vanhemmat vankilassa lastensa parituksesta? Oikeus ja lastensuojelu siis sallii nämä ”huoraleikit” myös jatkossa? Missä maassa elämmekään? Irakissa noille päähänvetelijöille kävisi kylmät, joten..?

 16. Tyttöjen oikea isä oli huomannut erheen liian myöhään.

 17. Jos joku eurooppalainen vanhempi estelee tyttäriensä tutustumista muunmaalaisiin, siinä tulee äkkiä rasistileima – samoin koulun henkilökuntaan kuuluvalle. Näitä on Keski-Euroopassa monia tapauksia, 15-vuotiaat tyttöset ovat umpirakastuneita aikuisiin turvapaikanhakijoihin… ja media huokailee ihastuneena nuorelle ’rajoja rikkovalle’ rakkaudelle. (kunnes mustasukkainen omistuksenhaluinen sulho tappaa tytön suutuksissaan siitä, että neidillä oli oma tahto)

  Itse asiassa, eräs Suomessa asuva irakilainen (se Sokoksen mainoskasvonakin toiminut) kertoi tutustuneena nuorena suomalaiseen tyttöön, mutta tämän isä kielis tapaamisen. Eli, jollain oli järki päässä.
  Irakilaiset eivät omassa maassaan voi tuosta vaan jutella joka tytön kanssa, lupa on saatava tytön vanhemmilta (tai isoveljeltä vanhempien puuttuessa)… joten Euroopassa sitten otetaan tilaisuuksista kaikki ilo irti.

 18. Itse asiassa, tuohon avoimseen kanssakäymiseen Suomen virallinen valistus kouluissakin rohkaisee – mukaanlukien seksivalistus. Jos kokeiluja tapahtuu suomalaisten nuorten välillä (kuten tapahtuu) sitä pidetään jotenkin normaalina – 12-vuotiaitakin tyttöjä painostetaan jo antamaan seksipalveluksia, täysin supisuomalaisille jannuille. (ja ne jotka eivät suostu, saavat taas sen kuuluisan tiukkapipon, pihtarin leiman.. )
  Jos koulu jo rohkaisee aikaisiin seksikokeiluihin ja esittelee kondomin käyttöä, kuinka teini-ikäisen aivot pystyvät arvioimaan, koska suostuminen on sopivaa ja koska ei??!!! Ulkomaalainen osaa ehkä lirkutella vakuuttavammin… Tytöillä ei ole mitään kykyä arvioida, mikä on fiksua ja mikä ei, varsinkin, jos kaipaa miehistä huomiota eikä sitä kotona saa…
  Ymmärrys omista tekemisistä kehittyy ikävä kyllä vasta siinä 15 kieppeillä, jos kehittyy…

  1. Just tämän takia mä opetankin tyttärille itsepuolustusta erilaisissa tilanteissa. Tuotahan se juuri teettää jos käsketään olemaan kiltti ja korrekti. Omat kiusaajatkin saivat tietää kaapin paikan kun käytin hieman isältä opittuja itsepuolustusta. Olivat sitten pelkureina inisemässä kuinka olen liian vahva saalis heille. Hitot siinä mikään kiltteys auta. Onneksi omat vanhemmat ovat sentään järkeviä eivätkä tuputa tytöille liiallista kiltteyttä vaan neuvonneet että kyllä saa itseään puolustaa, jos tilanne on sen mukainen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.