Lukijakirje: Menkää töihin

0
ornamentti_1
16.6.2018

Miten usein kansallismieliset henkilöt ovat tuon komennon kuulleet? Korrektiin poliittiseen kielenkäyttöön kuuluu jonkinlainen anonymia mutta minä vetelen tekijät esiin: Tiina Wiik ja Junes Lokka Oulusta, Mari Kosonen ja Marco deWit Tampereelta sekä lisäksi monet, monet muut jotka ovat varmasti tehneet pyyteetöntä työtä. He ovat esiintyneet omilla nimillään ja asettaneet itsensä alttiiksi kaikelle sille vihalle, minkä oikeudenmukaisuutta puolustava voi yleensä saada.

Moniko lähtisi osoittamaan mieltään tuuleen ja tuiskuun kuukausien ajaksi? Kuinka moni olisi valmis siihen että heidät yllättäen ja syyttä kyörättäisiin poliisin toimesta selliin? Kuka lähtisi puolustamaan heikompiosaisia jatkuvan väkivallan uhan edessä? Eikö muutaman vuoden mittainen ”projektityö” oman kansan parhaaksi, saamatta muuta kuin paskaa niskaansa olisi palkittava ja ansiokas rupeama?

Kenen puolesta he sitten ovat toimineet? Sen väen puolesta jonka muut puolueet ovat pettäneet, ei vain kerran eikä edes kahdesti, vaan koko ajan. Miten kokoomus on aina huutanut isänmaallisuuttaan ja miten se nytkin toimii? Maamme kansallisomaisuus on kaupan ja maahamme lassotaan väkeä joista ikipäivänä ei tule kuin harmia. Entä maltillisempi oikeisto – keskusta. Kannattaako mainita koska kaikki sen tietävät. Kepu pettää aina. Missä ovat niin sanotun vasemmiston edustajat? Ovatko puolustamassa suomalaisia työläisiä ja järjestämässä mielenosoituksia kaduille heikompiosaisten hyväksi? Puolet oikein. Mellakoita he järjestävät, mutta omaa kansaansa, omia äänestäjiään vastaan.

Muistatteko heidän sanoneen vaalien alla että näin tulevat menettelemään? Ette, koska he kertovat lavein sanakääntein miten politiikka ei ole likaista peliä vaan nimenomaan yhteisten asioitten hoitamista ja kansan parhaaksi toimimista.

Alussa nimeltä mainitsemani kansallismieliset ovat tehneet suunnattoman työn toimiessaan kansamme unilukkareina, tuhannet ja taas tuhannet ovat heränneet unesta ja torkuksissa olleet ovat nähneet valon syttyvän. Kysynkin toisinpäin: miten maa makaisi elleivät nämä aktivistit olisi toimineet kuten ovat tehneet? Miten paljon tälle kansakunnalle olisi maksanut se etteivät nämä henkilöt olisi uhranneet aikaansa ja varojansa yhteisen hyvän puolesta? Vaikka he puurtaisivat koko elämänsä palkansaajina, eivät he milloinkaan voisi maksaa sitä laskua yhteiskunnalle joka seuraisi heidän toimimattomuutensa tuloksena.

Mikäli maamme olisi demokratia eikä korruption saastuttama näennäisdemokratia, nämä kansallismieliset aktivistit olisi kilvan kiikutettu vaikkapa toimittajiksi kansaa valistamaan ja vääryyttä vastaan taistelemaan. Miten on todellisuudessa käynyt? Jokainen tietää että heidät pyritään vaientamaan yhä kovenevin ottein. Yhtenä esimerkkinä heitän pääkaupungin ja entisen teollisuuskaupungin mellakan tällä viikolla. Mitä me tietäisimme näistä tapahtumista, mikäli seuraisimme ainoastaan TV:n uutislähetyksiä, ajankohtaisohjelmia tai totuusmediaksi itseään tituleeraavaa lehdistöä? Niin juuri – emme mitään.

Tiedän kyllä, että kansallismielisten etujoukossa kulkevat henkilöt ovat vahvoja luonteita; heidät olisi jo kukistettu mikäli se olisi ollut mahdollista. Siitä huolimatta on kansamme syvien rivien annettava näille ihmisille tukensa ja kunnioituksensa, niin paljon he ovat tämän kansan eteen jo työtänsä tehneet.

Mikä sitten olisi sellainen kunniallinen työ jonka nämä patistajat hyväksyisivät? Suomalaiset lukevat kiinnostuneina haastatteluja pyllistelijästä eli eroottisesta tanssijasta joka muutaman avioeron ja raskauden jälkeen jää kiinni rattijuoppoudesta ja viikon pakkoraittiuden jälkeen ilmoittaa olevansa seestynyt ja ryhtyy käyttämään titteliä toimittaja-kirjailija. Tällainenko on työ jota pidetään kansakuntaa rakentavana? Entä räppärin toimi? Sekin on raskas julkisuudessa tapahtuva työ jota on välillä lähdettävä pakoon lämpimille rannoille jossa sitten kekkuloidessaan tutustuvat johonkin rummunlyöjään ja saavat uusia näkemyksiä myös omaan taiteeseensa. Ehkä tällainen olisi yhteiskunnallisesti hyödyttävä ja hyväksyttävä työ?

On sitä muutakin tuulimyllynlämmittäjää ja feministi-antirasisti-projektipäällikön tehtävää olemassa. Näitäkin tunnutaan pitävän erittäin tärkeinä elämäntehtävinä. Uskon kuitenkin alussa mainittujen kansallismielisten tämänhetkisten työtehtävien olevan huomattavasti korkeammalla tasolla ja yhteiskunnallisesti sadasti ja tuhannesti kallisarvoisempaa kuin heidän toimimisensa esimerkiksi pääkaupunkiseudun päivälehden palveluksessa. Siellä he eivät missään tapauksessa voisi tehdä oman periaatteensa ja moraalinsa mukaista työtä.

Kuten olemme huomanneet, heitä ei hyväksytä edes politiikkaan mukaan. He eivät toimi kuten muut yhteisten asioitten hoitajat eli hae itselleen sopivaa koloa, missä he saisivat pirullisella korvauksella kertoa jatkuvasta toiminnan uudistamisesta, välineistä ja osaamisesta sekä resurssoinnista tuleviin haasteisiin, ja että vastaaminen palvelutarpeeseen olisi hyvä. Ei sovi unohtaa mittakaavaetu- ja monituottajapotentiaalia ja pitää myös nähdä uudistuksen alkuvaiheen vaiheistuksen ja muutoskustannusten hallinta. Tällaisen selkeän näkemyksen kerronnan jälkeen muut kokouksen osallistujat nyökyttelevät kuten paksukalloiset naudat rehua rouskutellessaan. Tätähän näemme päivittäin milloin missäkin lautakunnassa.

Olemme kuulleet miten kansallismieliset puhuvat täysin hallitsemattomasta maamme miehittämisestä aivan vieraalla ja osaamattomalla väellä, korruptiosta ja vehkeilystä, riistämisestä ja rikollisuudesta jota valtaapitävä osa kansasta harjoittaa. Tämän he ovat kertoneet sanoin ja kuvin onnistuen lyhyessä ajassa saamaan mukaan rehellisiä ihmisiä jotka osaavat ajatella pitemmälle kuin ensi viikkoon.

Jatkakaa samalla tavalla!

 

Advertisements

12 thoughts on “Lukijakirje: Menkää töihin

  1. Superchatista lähes puolet menee veroihin ja kuluihin. Käyttäkää mielummin muita maksutapoja.

 1. Hyvin kirjoitettu ja täyttä totta. Kiitos kaikille jotka raportoivat maassa tapahtuvista vääryyksistä ja typeryyksistä olivat ne sitten mitä tahansa.

 2. Kiitos kirjoittajalle,julkaisijalle,asian tiimoilta toimiville ja niille lukijoille jotka asiaa ymmärtävät ja tukevat. Muille husu-terveiset

 3. Hieno kirjoitus missä tuli esille myös se KAIKKEIN TÄRKEIN ASIA mikä jokaisen itseään kansallismielisenä pitävän henkilön tulee ymmärtää -menossa on kokonaisvaltainen ja peruuttamaton isänmaamme ryöstö ja sen toteuttajina toimii omat maanpetturi päättäjämme kokoomuksen johdolla. Maahan tuotavat muukalaiset ovat vain pieni osa ongelmaa ja pelkästään tähän keskittymällä toimitaan vastapuolen tahtomalla tavalla -maahantunkeutujat toimivat varsinaisen operaation eli kansallisomaisuuden ryöstämisen savuverhona ja tekosyynä kantaväestöön kohdennetun valvonnan lisäämisen (tiedustelulaki jota perussuomalaisetkin ovat ajamassa läpi) Viimeisten 2-3 vuoden tapahtumista on tehtävissä vain yksi johtopäätös -meiltä ollaan viemässä tasantarkkaan KAIKKI ja eliitti valmistautuu suojaamaan itseään ryöstön jälkeiseltä kansannousulta joka tulee 100% varmuudella ellei joku ulkopuolelta tuleva ihme meitä siltä pelasta. Poliittisesti tilanne ei enää ole korjattavissa -on alettava käyttämään muita keinoja asioiden korjaamiseksi -valmiutta tinkiä omista eduista yhteisen asian hyväksi. Löytyykö sellaista?

  1. Tuskin. Pessimisti ei pety, realisti tietää asioiden laidan ja optimisti… no turha teille on kertoa.

 4. Ei riitä vaikka mitä töitä tekisi, itse olen viimeiset 25v ollut työelämässä, enkä ole käyttänyt alkoholia 20 vuoteen, mutta joka tapauksessa olen näiden antifa hahmojen mukaan ”sivistymätön alkoholisti persu” joka ”kännissä varmaan kirjoittelee taas”

 5. Kannattaako ILJA JANITSKIN`ia mainita … onko HÄN merkittävä HENKILÖ ??? Tsemppiä voimia etc. !

 6. Joo, jo töissä käyvä juoppo juodessaan rentoutuu. Kerran kuussa (koska useampaan kertaa ei edes varaa) muutamalla kaljalla käyvä työtön on jengin silmissä äkkiä rapajuoppo. Auta armias, jos jälkimmäinen vieläpä uskaltaisi nuivistella. Hänenhän tulisi ensinkin kannattaa työperäistä maahanmuuttoa.

  Oman empiirisen näkemyksen mukaan, muuten juopot ja nistit tuppaavat enimmäkseen olemaan sosiaalisesti moitteettomia, l. suvaitsemaan. Tämä korvatakseen henkilökohtaiset puutteet ja henkisen ryhdin vajetta. Mitä mä törmään sit töissä käyviin ja itse elämänsä kustantaviin, niin juurikin heissä moni voi olla nuiva.

 7. Nimenomaan. Jos joku aktivisti( ei puhuta nimistä😎) on käytökseltäänja olemukseltaan hermoillekäypä, ei se tarkoita sitä, etteikö työnsä olisi ollut mittaamattoman arvokasta. Verikoirat kintereillä koko ajan ja polpo buduttaa. Laittomasti. Ns. vastapuoli saa riehua naamarit päässä, sikana pellossa. Sunnuntaina tavataan torilla. Kypärät päähän. Jääkokkareita löytyy nyt heiteltäväksi. Vaihtavat sitten kiviksi vasta kevväämmäällä.

 8. Yhdessä kohtaa tajusin, etten tajua yhtään mitään. Sehän oli ***kele politiikkaa. Sitä samaa ***kaa, jota telkkarissa usein jauhetaan. Tietävätkö itsekään hienojen sanojen merkityksiä, mutteivät halua näyttää tolloilta, joten hymistelevät kaikki tyytyväisinä, homma vaan ei etene, ikinä. Jos joku kertoo asioita suomeksi, niin että sen ymmärtää, se on väärin. Onneksi on rasismi ja vihapuhe, ilmiannot ja kakkakepposet, joilla taistella tosiasioita vastaan.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.