Skip to content
Mainokset

Lumihankeen kuolleen äidin tapausta aletaan tutkia virkavirheenä poliisin suuntaan

e08c4a24-39fb-475c-8e0e-a188df91e474.jpeg
16.3.2018

Viime viikolla lumihankeen kuolleen burkina fasolaisen naisen tapausta aletaan tutkia poliisin suuntaan törkeänä virkavirheenä.

Hyvin kummallisessa tapahtumasarjassa nainen lähti vastaanottokeskuksesta kävelemään avojaloin ja ohuesti pukeutuneena lastensa kanssa lumituiskuun. Nainen ehti tallustaa pihalla useita tunteja. Poliisi sai ensin hälytyksen, että sivullinen oli noukkinut pienen pojan ulkoa lämpimään. Äiti oli jatkanut matkaa tyttärensä kanssa.

Poliisi laittoi tässä vaiheessa suuretsinnät pystyyn. Nainen ja tyttö löydettiin myöhemmin lumihangesta vakavasti kylmettyneenä. Nainen menehtyi sairaalassa, mutta tyttö jäi henkiin.

Syytäjä haluaa nyt aloittaa tutkinnan virkavirheestä. Syyttäjän mukaan poliisin tehtävä on pelastaa ihmishenkiä ja tässä tapauksessa poliisi epäonnistui täysin. Kesti 12 tuntia ennenkuin äiti ja tyttö löydettiin siitä hetkestä, kun poika oli saatu turvaan.

Myös poliisissa on tehty asian tiimoilta sisäinen tutkinta, joku halutaan vastuuseen.

Mainokset

7 Comments »

 1. Poliisi saa syyt niskaansa aina kun pakolaisista on kysymys. Poliisi ei uskalla kostaa pakolaisille joten purkaa sitten vihansa kantiksiin ja varsinkin kansallismielisiin. Se on sitä nykyajan logiikkaa.

  Tykkää

 2. Oli nääs juhlapäivä jolloin on tapana kulkea paljain jaloin ja jos et kulje et toimi kuin muhamed etkä ole kunnon muslimi.

  Tykkää

 3. Suljettu vastaanottokeskus olisi pelastanut tämänkin tapauksen. Kun kulkua valvottaisiin ja se olisi luvanvaraista tai valvottua eivät hullut pääsisi tekemään vinkeitään. Kun heidän vastuuttomuus läheisiään ja itseäänkin kohtaan on tuhansilla esimerkeillä todennettu niin samat käytännöt kuin mielisairaaloissa. Ovista kahvat pois ja aita ympärille. Portille vahti. Miettikää kuinka monta raiskausta ja muuta rikosta olisi saatu ehkäistyä. Vasta käsittelyn jälkeen ja oleskeluluvan napsahdettua voisi antaa valvotun vapauden jonka-aikana olisi velvollisuus osallitua kotoutustoimiin ja työharjoitteluun. Negan saaneille ovet aukeaisivat vain paluulennolle. Eikä ikinä enää avoimia rajoja.

  Tykkää

 4. Turhaa verovarojen tuhlaamista. Akka on seonnut ja piste. Miksi helvetissä tukkivat tänne jos eivät siedä kylmää ja sitähän nyt riittää joka sinänsä on hienoa. Sana kiertämään lähtömaihin että pohjolassa paleltuu kuin torakka jos tänne uskaltautuu.Talvet ovat pitkiä ja kylmiä, syksyt pimeitä ja kosteita, kesä lyhyt ja kylmä.Sekoaminen ja itsemurhan riski kasvaa 100%

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: