Suurin osa Viroon tulleista kiintiöpakolaisista on loikannut Saksaan

Kuvakaappaus 2018-03-16 14-08-09
16.3.2018

Viro hyväksyi vuonna 2015, että ottaa vastaan muutaman vuoden aikana 206 kiintiöpakolaista. Näistä 141 Kreikasta, 59 Turkista ja kuusi Italiasta.

Tuo määrä kiintiöpakolaisia on tullut siis Viroon vuodesta 2015, mutta se mikä on mielenkiintoista niin maassa asuu tällä hetkellä vain 88 kiintiöpakolaista. Kaikki muut ovat lähteneet kotiin tai Saksaan. Yli puolet Virossa käyneistä pakolaisista katsoo, että maan tarjoama turvapaikka ei kelpaa.

Kiintiöpakolainen voi toisin sanoen saada lottovoiton eli loppuelämän kestävän ylläpidon – jos arpa osuu oikeaan maahan. Mutta huonossa tapauksessa arpa on mitätön. Silloin joutuu rehkimään. Tässä on se syy miksi Viroon ei tule omatoimisesti turvapaikanhakijoita. Kuka tahansa, joka astelee Viron rajalle ja sanoo ”asyl”, pääsee sisään maahan ja hänen turvapaikkatarpeensa tutkitaan kuten missä muuallakin Euroopassa. Luultavasti Virosta saisi aika helposti turvapaikan esimerkiksi Syyrian tilanteen takia.

Mutta koska Viro ei tarjoa turvapaikanhakijoille ja kiintiöpakolaisille kuin lämmintä kättä ja mahdollisuuden itse elättää itsensä kovalla työllä, ei tämä kiinnosta sotaa, vainoa ja kidutusta paenneita.

Niistä 88:sta henkilöstä, jotka asuvat tällä hetkellä Virossa kaikki aikuiset ovat töissä. Heistä muutama pyörittää pientä liiketointa autopesulan muodossa, muutama on huonekalujen asentajana, vaatepesulassa töissä tai kokkina.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Suurin osa Viroon tulleista kiintiöpakolaisista on loikannut Saksaan

 1. Merkelen helmassa on hyvä olla. Ja jos sossu kuivuu kokoon suunnataan (iso ja käyrä) nokka kohti Ruotsin ja Suomen automaatteja ja luukkuja.

 2. No tietysti Saksaan .. Jos sattuu niinkin kummallisesti että aikansa kuluksi haluaa työhommia puuhastella niin volkkarin kokoonpanolinjalla saa Suomi- insinöörin palkkaa ja aivan rauhassa isistellä menemään.

 3. Siitä on helppo laskea montako ylimielistä kuffareille nauravaa keskustan tärkeimmillä paikoilla norkoilevaa loista oli mukana.

 4. Kiintiöahmed ei pääse sossun elätiksi Saksassakaan, koska on rekisteröity Viroon ja sormenjäljet säilyvät Eurodac-tietokannassa kymmenen vuotta. Että sikäli joutuu ojasta allikkoon ellei satu olemaan esimerkiksi sukulaisia siellä minne on sandaalinsa päättänyt laskea.

   1. Siis kiintiöpakolaisethan saavat automaattisesti määräaikaisen oleskeluluvan. Ei kai sitä voi perua jos reissaa Viron ulkopuolella?

    Suomessakin on nähty että kun oleskelulupa putoaa postiluukusta, niin saman tien aletaan järkkäämään lentoja niihin maisemiin joista on paettu Varmaa Kuolemaa™ sekä sotaa ynnä vainoa.

 5. Mikäs virossa on vikana kun maa ei kelpaa matuille. Luulisi että kun on päässyt pakoon sotaa ja kurjuutta, maa kuin maa kelpaa. Oliskohan V. Niinistöllä tai kommunisti Anderssonilla terävä vastaus tähän mysteeriin.

 6. Kyllä EU:n pitää sakkojen uhalla saada Eestin hyysäys nostettua yhteispohjoismaiselle tasolle. Vain 42,7% kultamunista jäi ja muu rikkaus pakeni sakeampien halal-lihapatojen ääreen. Kylläpä kansallinen häpeä nyt rassaa edistysmielisiä Eestiläisiä koska heitäkin on. Tosin vain muutama vähämielinen. Lienevät saaneet monikulttuurikuumeen Suomesta tai Brysselin tuliaisina.

 7. Tuo on tietysti hyvä asia Virolle. Saksan ei kumminkaan pitäisi antaa mitään etuja kultamunille, koska he tulevat Saksaan turvallisesta Virosta.

  Muuten olen sitä mieltä, että Euroopan valtioiden ei tulisi ottaa vastaan pakolaisuuden perusteella ketään. Turva heille voitaisiin ostaa jostain muualta ja sieltä he voisivat sitten hakea siirtolaiseksi minne vaan. Pääasia olisi, että valehtelusta ja johonkin maahan tuppautumisesta ei palkittaisi. Ja kukako rahoittaisi ostetun turvan? Suomessahan on ihmisiä, jotka haluavat auttaa. Sen he voisivat tehdä omista rahoistaan. Tähän saakka he ovat halunneet pistää mielitekonsa muiden piikkiin verotuksen kautta.

 8. Eestin ulkopuolisissa maissa pakolaista uhkaa ehdoton vaino, oletetaan näin. Muslimeista 57% on sitä mieltä, että lapset saa kiduttaa hengiltä ja vaimon raiskata hengiltä ja miehen polttaa elävältä säästöliekillä. Työ pelottaa niin paljon, että mieluummin ottaa kasseille miljoona volttia, kuin lähtee edes ajattelemaan asiaa.

  Tietty kyseessä kiintiöpakolaiset, hehän voivat vapaasti valita sijoitusmaansa, kunhan ensin lätkäistään jonnekin. Ai ei voi vai?

  43% kiintiöistä on edes lifeseekereitä, loput niistäkin sosiaalisiirtolaisia. Vihaan naapuriählyjä entistä enemmän nyt. Tänne tuli tuota väkeä joku vuosi sitten, kuvittelin niiden olevan oikeita pakolaisia…

 9. Yhtenäistä kansaa ei voiteta!

  Näin kaunista katseltavaa ja kuunneltavaa oli muutama viikko sitten Eestin kansallispäivänä:

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.