Uppsalassa illalla iso poliisioperaatio

16.3.2018

Uppsalan toisessa ongelmalähiössä Valsätrassa suoritettiin eilen illalla iso poliisioperaatio. Poliisin erikoisjoukot hyökkäsivät Bandtolsvägenillä sijaitsevaan kerrostaloon kymmenien miesten voimin.

Klo 22.00 aikaan paikalla oli kymmeniä poliisiautoja ja aseistautuneet ja luotiliivein varustautuneita poliiseja oli pihalla kymmeniä. Poliisi ei ole kertonut tarkemmin mistä on kyse, mutta sanoo sen, että tilanteesta ei ollut mitään vaaraa sivullisille.

Aamun tiedotteessa asiaa avattiin sen verran, että poliisilla oli tutkinta ja tilanne menossa ihmisryöstöstä, kiristyksestä ja ryöstöstä.

Mahdollisesti kyse on Uppsalassa viime kuukauden aikana olleista poliisin isoista ratsioista, joita on kohdistettu uusruotsalaisiin gangstereihin. Kuukauden aikana useita henkilöitä on otettu kiinni, aseita ja huumeita on takavarikoitu ja muutenkin hämmennetty gangsterien pakkaa.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Uppsalassa illalla iso poliisioperaatio

 1. Minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Tyhmästä päästä saa kärsiä koko ruumis. Ja koko maa. Nämä maahan pesiytyneet kriminellit loiset on nyt kertakaikkiaan saatava poistettua keinolla millä hyvänsä.

  1. Erittäin mielenkiintoinen linkki. Suhteellisen hyvä merkki, että Ruotsissa Aftonbladet uskaltaa kirjoittaa jo ruotsalaisten muslimijärjestöjen muslimiveljeskuntaan kallellaan olosta, vaikkakin varovaisesti ja tietenkin julkaisten ruotsalaisten muslimijärjestöjen puheenjohtajien torjunnat ja vastaväitteet.

   Suomessa olen jossakin peruskristillisessä julkaisussa nähnyt hyvän kirjoituksen aiheesta (muistaakseni tietysti Suomea koskien, ellei ollut koko EU:n tms. juttuja). Siinä kerrottiin, että ensin muslimiveljeskuntayhteyksiä ei peitelty yhtään mitenkään vaan yhteyksistä kerrottiin avoimesti kunkin järjestön nettisivuilla. Täällä ei näet ymmärretty myös muslimiveljeskunnan olevan käytännössä kattojärjestö Isikselle, al Qaidalle, al Nustralle tms., koska sillä on jonkinlainen peiteverho toiminnassaan. Kun kattojärjestön luonne tuli esille laajemmalle yleisölle, netti siivottiin itse kussakin järjestössä ja yhteyksien olemassaoloa alettiin peittämään ja kiistämään.

   Suomen valtamediassa en ole nähnyt asiasta yhtään mitään. Luultavasti OM on sen sijaan saattanut jotain kertoa… Nämä jutut pitäisi saada koko kansan tietoon kaikkialla länsimaissa.

   1. Mielenkiintoinen juttu. Itse suhtaudun kuitenkin hieman kriittisesti kaikkeen mitä aftobladet kirjoittaa, ja yritän löytää ensin sen koukun sieltä ennenkuin itse kirjoitan aftonbladetin artikkelin perusteella…

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.