Husu: Suomalainen, ala kunnioittaa afrikaanoja

husu
17.3.2018

Husu Hussein kirjoittaa otsikolla ”Respectiä maahanmuuttajille” ja sanoo artikkelin lopussa: ”Me elätetään teitä eikä toisinpäin. Sä tarviit meitä ja tää maa tarvii meitä. Ala siis elää sen mukaisesti ja osoita jotain kunnioitusta. Me ollaan samassa veneessä kaikki suomalaiset.”

http://abdirahimhussein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252399-respectia-maahanmuuttajille

Husu kirjoittaa, että ilman maahanmuuttajia Suomi ei toimisi. Hänen mukaansa maahanmuuttajat tekevät niitä töitä, joita suomalaiset eivät huoli ja Ruotsin talouskasvu johtuu ainoastaan maahantulijoista.

On mielenkiintoista tarkastelle Viroa, jossa maahanmuuttajia ei näy missään. Tai jonkun verran näkee suomalaisia ja toimistohotellissani on ainakin saksalainen mies. Mutta Husun tarkoittamia turvapaikanhakijoina tulleita afrikaanoja ja lähi-itäläisiä ei näy missään. Kuluvan vuoden aikana olen nähnyt kahden käden sormien verran afrikkalaisia, joista neljä niistäkin oli Suldaan Said Ahmed seurueineen, ja ei yhtään arabia.

Siitä huolimatta Viron talous kasvaa ja maa on tehnyt aivan huikean nousun entisestä romahtaneesta Neuvostoliiton alusmaasta maailman yhdeksi teknologisoituneimmaksi maaksi. Je ennenkaikkea se, että Viro pyörii ilman afrikkalaisia ja arabeja. Busseja ajavat kantavirolaiset, taksikuksit ovat virolaisia ja paikat pysyvät puhtaina virolaisten siivoojien toimesta. Nämähän ovat niitä ”vähemmän arvostettuja” ammatteja, joissa näkee usein afrikkalaisia. Mitä tapahtuisi jos Helsingin kaikki afrikkalaiset ja arbialaiset siivoojat ja bussikuskit häviäisivät? No ei mitään muuta kuin se, että tilalle tulisi suomalaisia.

Husun artikkelissa eniten kuitenkin ärsyttää afrikkalaisten alituinen narina jostakin respektistä. Itse olen asunut kolmessa maassa eikä koskaan ole tarvinnut itkeä rispektin perään. Rispektiä tulee tai ei tule. Ja jos sitä ei tule, ei sitä kyllä saa narisemalla akkamaisesti ”kunnioittakaa minua”. Jokaisessa maassa on joutunut itse hankkimaan ne elämän perustarpeet asunnoista autoihin. Yhtään ainoaa senttiä en ole saanut mitään kototumistukia kun taas yksikään afrikkalainen tai arabialainen ei pääsisi edes sitä vähää sisään yhteiskuntaan, jos heitä ei kädestä pitäen opeteta puhumaan suomea ja anneta asunto.

Husu kirjoittaa:

– Ruskeat siskot ja veljet. On aika vaatia enemmän yhteiskunnaltamme ja niiltä ihmisiltä, joista se koostuu. Aika lopettaa piileskely pelon tai häpeän vuoksi. Aika sanoa, että nyt on saatu tarpeeksi ja asioiden on parempi alkaa muuttua.

Nii-in, valkoiset siskot ja veljet. On aika toimia ja näyttää kolmansista maista tulleille heidän paikkansa. On aika lopettaa paskan kuunteleminen ja näyttää heille kuka määrää kaapin paikan. Normaali tavallinen maahanmuuttaja ymmärtää, että vieraassa maassa ei huudella kansannousua valtaväestöä kohtaan. Kun taas häpeämättömät afrikkalaiset ja muut kolmansista maista tulleet kuvittelevat olevansa jotain päälliköitä ja kehtaavat vaatia kaikenlaista.

Husun kirjoituksen seurauksena kun tänään käyn Helsingissä aion olla kaikkia kohtaamiani afrikaanoja kohtaan erityisen rasistinen ja tyly.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

66 thoughts on “Husu: Suomalainen, ala kunnioittaa afrikaanoja

 1. Vähän faktoja Afrikan ihmeestä (Dagens Industri, helmikuu 2018): Etelä-Afrikan bruttokansantuote toissa vuonna yhtä suuri kuin Singaporen (!), vaikka viimemainitussa vain Suomen verran asukkaita (eli alle 1/10 osa E-Afrikan asukasmäärästä) – ja tämän on se Afrikan veturi siis..? Ai, se onkin Nigeria – ei paljon parane: maan BNP on alle 80% Ruotsin (!) vastaavasta, vaikka ihmisiä yli 10 kertaa enemmän.. Ghana (ex-kultarannikko) monin tavoin edistyksellisin ja demokraattisin entinen Iso-Britannian siirtomaa, joka todellisuudessakin mantereen todennäköisesti ns. parhaita maita: kasvu 9%:n luokkaa, työttömyys alin koko mantereella (5,8%), mutta jotta todellisuus kutsuisi niin tämäkin taloudellisesta voimaltaan pikkuisen pienempi kuin Skoonen.
  Vähän vaikea löytää sitä rispektiä näistä luvuista.

  1. Husu saa taatusti uskoa sen ,että sitä kunnioitusta maahantunkeutunutta kohtaan ei käskemällä tule,kunnioitus on itse ansaittava.Ja siiihen ei ole
   pystynyt edes Husu itse vaikka kuvittelee joku ”afriikantähti” olevansa.
   Husu ei halua semmosta tosiasiaa ymmärtää,että on mahottoman suuri ero maahantulijalla ja maahantulijalla. Jos aikauinen ihminen ei osaa lukea, eikä kirjottaa edes omalla kielellään Suomeen tullessaan.Kauan vie ennen kun hän pystyy täällä itsensä ja perheensä elättämään.Luultavasti ei koskaan.

  2. Jep, ei ole tämäkään uhriutuja oppinut muutamassa vuosikymmenessä edes auttavaa suomea, mutta silti on toimittajan hommia tehty merkittävissä uutisvälineissä. Sen tasoisella suomella ei olisi kantis saanut ikinä-koskaan töitä. Se on ollut mahdollista vain ja ainoastaan etniselle. Sama koskee Abu-Hannahia.

   Kaikista Husun töräytiksistä – jotka muuten ovat ohimennen sanottuna omiaan laskemaan oman viiteryhmänsä arvostusta – uskomattomin on toteamus siitä, että somalien työllistymättömyys ei ole mikään ongelma, koska somppuja on niin vähän.

 2. Keeneri turpakii. Ainut barometri missä keenereiden viisari värähtää ylöspäin on se kun keenerit ostaa helvetisti tavaraa meiltä saaduilla sossurahoilla. Ja sekö on sitä bruttokansantuotteen nostamista? Keenerin logiikalla ei pitkälle pötkitä =) Toi rispectin vaatiminen ehkä toimii jossain itä-Helsingin mutakeskuksessa, koko muu Suomi vihaa teitä. Syystäkin.

  1. ”Ruskeat siskot ja veljet. On aika vaatia enemmän yhteiskunnaltamme ja niiltä ihmisiltä, joista se koostuu.” Onko Etelä-Afrikan ”tappakaa valkoiset”-mentaliteetti tarttunut..? Siitävaan VAATIMAAN ENEMMÄN YHTEISKUNNALTA joka on teitä täällä Suomessa satoja vuosia orjuuttanut ja riistänyt! Järkyttävä ruskea Spede.

 3. Loistava lopetus kirjoituksessa. Husu on pelle ja respectiä saa kun ei pillitä koko ajan vaan tekee työnsä ja pitää turpansa kiinni!

 4. Joo, Husu paljasti häikäilemättömän ylimielisyyden, joka lopulta löytyy jokaiselta afrikkalaiselta ja arabilta. Rivien välistä käy ilmi piilevästi se sama, mikä paljastui erittäin arvostetun imaamin (joka oli myös islamin teologian professori) suusta Ylen Ulkolinjan taannoin esittämän Sharia-lakia Tanskassa käsitelleessä ohjelmassa, kun hän totesi piilokameroin kuvaaville ”muslimeille”, että nyt on tullut aika, jolloin he – muslimit – alkavat valloittaa länsimaita.

  Enemmistöstä voi tulla vähemmistö. Silloin ihan äänestyksen ja demokratian avullakin entinen enemmistö, siis kantaväestö, voi jäädä lopulta marginaaliin. Väestöpolitiikalla on meekitystä. Kantasuomalaisten ennätysalhainen syntyvyys on oikeasti ongelma, jos samaan aikaan tulijoita tulee aina vain enemmän ja heidän lisääntymistahtinsa on vähintään 5-kertainen meihin nähden.

  Vihreät ja vasemmisto ainakin haluavat paikata alhaista syntyvyyttä tulijoilla. Toisaalta jossain määrin kaikki muut puolueet paitsi Perussuomalaiset ja Siniset ovat tulijoiden lisäämisen kannalla. Ainut keino turvata suomalaisuus ja suomalainen kulttuuri on kuitenkin huolehtia siitä, että haittakulttuurin edustajat jäävät määrällisesti ja toiminnallisesti marginaaliin.

  Oikeastaan ei pitäisi kovin paljon ihastella sellaista työperäistä maahanmuuttoa, joka tulee haittakulttuurin maista. Yliopistoissamme majailee jo lukuisia muslimeja – opiskelemassa tai töissä yliopistossa ja vapaa-aikanaan he puuhastelevat mm. rasisminvastustuskerhoissa ja uskontonsa ja pirttiviljelmiensä parissa jne.

  Yliopiston haittakulttuurilaiset lisääntyvät toki maanmiehiään huomattavasti hitaammin, mutta he saavat aikaan suurta haittaa kansallismielisesti katsottuna. Juuri he edistävät mukavalla ja sivistyneellä käytöksellään kaikkein eniten suvaitsevaisten voittokulkua ja saavat aikaiseksi rajojen pysymisen apposen auki kaikenmaailman rikollisille ja johadistisille maanmiehilleen.

  1. ”Kantasuomalaisten ennätysalhainen syntyvyys on oikeasti ongelma, jos samaan aikaan tulijoita tulee aina vain enemmän ja heidän lisääntymistahtinsa on vähintään 5-kertainen meihin nähden.”

   Turussa kaupunki jakaa ala-ikäisille e-pillereitä, näin menestyksekkäästi sterilisoiden tulevaisuuden.

   1. Kannatatko vahinkolapsia alaikäisille? Kondomit on kyllä paras ehkäisykeino. Pillerit sekoittaa tarpeettomasti tyttöjen hormonituotantoa.

 5. Eräs tunnettu tummaihoinen homo ei kykene pitämään huolta edes yhdestä ainoasta adoptiotyttärestään, vaan ahdistui ja oli kuukausia sairaslomalla. Mitä respektiä tuollainen voi saada?

 6. Noita somaleja kutsutaankin Afrikan mustalaisiksi; miksi ovet ei aukaista nöyrästi meille, onko syynä se, että käteni on täynnä mukaan tarttunutta… . Eikös ne noin laula, värinällä.

 7. Kunnioitus tietysti ansaitaan eikä vaadita. Kyllähän somalit ovat Suomelle taloudellis-asenteellisesti taakka, vaikka kaksi hyvää sompputyöntekijää tunnenkin.

  Ja Husu hei, kyllä me tajuamme, mitä tarkoittaa, jos puolet somalinaisista on yksinhuoltajia. Vedätätte nii perkeleesti veronmaksajaa, että turha vinkua kunnioitusta.

 8. Hyvä kirjoitus, ei lisättävää.

  Tai lisätään sen verran, että taidan neppasta Husu-neekeriä takakädellä ääntä kohti kun tapaan sopivassa paikassa. Sanotaan vaan, että nyt on saatu tarpeeksi ja asioiden on parempi alkaa muuttua.😁

 9. Negriidi naaras ja matu naaras koko elämä istuu kotona ja vetää persesta ulos mustat torakat ,se tarkoita PARAZIITIT .Mutta huusugriidi huutaa rasisti,fasisti, natsi .

 10. Hyvä kirjoitus, ei lisättävää.

  Tai lisätään sen verran, että taidan neppasta Husu-neekeriä takakädellä ääntä kohti kun tapaan sopivassa paikassa.

  1. Olihan se hyvä kirjoitus siinä mielessä, että on hyvä tietää mitä noitten pirujen päässä liikkuu.

   Mitä taas tulee vähäiseen syntyvyyteen, niin ei kukaan järkevä ja vastuuntuntoinen ihminen jätä jälkeensä ketään, ei varsinkaan tyttöjä tähän hulluuteen. Mitä enempi matuja otetaan, sitä pienempi motiivi on hankkia jälkikasvua. Mitä yksityinen ihminen muutakaan voi tehdä, kuin kieltäytyä hankkimasta lapsia?
   Vaikuttaa kuin se ei olisi edes juolahtanut poliitikkojen tyhjään kalloon.

    1. Se luovuttaminen tapahtui jo syksyllä 2015 ja sen jälkeen on vain luovutettu ja luovutettu sekä vaadittu kantaväestöä sopeutumaan matujen kivikautiseen elämäntyyliin. Oma väestö on vain maksajan roolissa.
     Montako ateriaa päivässä matuille tarjoillaan samalla kun oma väestö seisoo pakkasessa leipäjonoissa?
     Sitäpaitsi seuraava ja sitä seuraava sukupolvi joutuu maksamaan matujen elätykseen otetut velat.
     Hankkikoot suvakkivajakit maksajia.

     1. juuri nuin olen kuullut perusteltavan sen nuorilta ihmisiltä miksi lastentekoa vältetään.
      Pelätään muslimien lisääntyvän myös Suomessa ja sen jälkeen vääräuskoisen valkoisen ei ole täällä helppo elää.

      1. Ne tulevat sekä lisääntymään että äänestämään toisiaan päättäville paikoille.

       Jos suomalaiset eivät ryhdistäydy ja aja pois niitä nyt, niin aivan lähitulevaisuudessa istuu useita Husun kaltaisia debiilejä eduskunnassa ja kunnanvaltuustoissa vaatimassa lisää matuja maahan sekä etuja itselleen. Niitä on jo nyt aivan liian monta eduskunnassa ja valtuustoissa.
       On se käsittämätöntä että kansa ei näe mihin tämän päivän politiikka johtaa huomenna.

   1. Lapsia voi kyllä jättää ja kannattaakin jättää jälkeen, mutta vain siinä tapauksessa, että varsinkin tytöistä on kasvatettu terveeseen kriittiseen ajatteluun kykeneviä ja niin pahapäisiä, että eivät anna näiden tänne laahustaneiden loisten hyppiä silmille (myöskään itsepuolustuslajien harrastaminen ei ole pahitteeksi). En tiedä voiko nykyään vallalla olevaan hyväuskoisuutta ja tänne kuulumattomien vieraslajien kumartelua pistää pelkästää nuoruuteen kuuluvan typeryyden piikkiin, kun monikulttuurista aivopesua tungetaan joka tuutista ja omien ajatusten julkituomisesta seuraa rangaistus tai vähintään rasistin leima.

    Olisi varsin mielenkiintoista tietää, että eivätkö nämä vähemmään kehittyneiden kulttuurien kasvatit todellakaan kykene hahmottamaan yhteyttä oman käytöksen ja saadun tai saamatta jääneen kunnioituksen välillä?

   2. juuri nuin olen kuullut perusteltavan sen nuorilta ihmisiltä miksi lastentekoa vältetään.
    Pelätään muslimien lisääntyvän myös Suomessa ja sen jälkeen vääräuskoisen valkoisen ei ole täällä helppo elää.

 11. Kunnioitan tuota oksettavaa neekeriä ja hänen loisivaa neekeriklaaniaan jatkossa vastaantullessa täsmälleen samoilla tavoilla kuin nuo neekerit ovat kunnioittaneet Suomalaisia.Aivan täsmälleen samoilla tavoilla joten turha sitten jatkossa apinoitten ulista rasismista tai väkivallasta.

 12. Nouse ylös-pue ja ruoki lapset-vie päiväkotiin ja kouluun-stressaa töissä 8 tuntia-hae lapset-mene kauppaan-laita ruokaa-leiki ja kuulustele läksyt-vie harrastuksiin-harrasta itse-siivoa, tiskaa, pese pyykkiä, maksa laskut, tee remonttia sanoo:

  Jos kaikki ne rahat, jotka on tuhlattu maahanmuuttoon, olisi satsattu ruotsalaisiin ja suomalaisiin lapsiperheisiin, lapsiin ja nuoriin, olisi tilanne aivan toinen ja kantikset olisivat hankkineet lisää lapsia. Nyt sensijaan rääkätään ihmisiä kauhealla työ-uraputkistressillä samaan aikaan kun matu istuu kahvilassa turisemassa paskaa päivät päästään, tekemättä yhtään mitään. Ei ihme jos jaksaa lisääntyä kun muuta hommaa ei tarvitse tehdä. Eikä ihme jos ei kantis jaksa lisääntyä. Eikä haluta kun maa on muuttunut rövarkulaksi eli rikollisten kaatopaikaksi.

 13. Kunnioitan neekeriä korkeintaa työleirillä jos se hoitaa puuvillaan keräämisen vauhdikkaasti. Koitan välttää turhia ruoskaniskuja ja annan joskus ylimääräisen annoksen vesivelliä.

 14. Toimeentulotuki kasautuu yhä voimakkaammin vieraskielisille – Espoossa osuus nousi 40 prosenttiin
  https://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/619776-toimeentulotuki-kasautuu-yha-voimakkaammin-vieraskielisille-espoossa-osuus-nousi-40

  Espoossa ja Kauniaisissa oli viime vuonna Kelan mukaan 17 638 toimeentuloasiakasta, joista 38,9 prosenttia puhui äidinkielenään jotain muuta kuin suomea tai ruotsia. Vantaalla vastaava luku oli 35,9 prosenttia yhteensä 18722 asiakkaasta ja Helsingissä 31,3 prosenttia yhteensä 54 033 asiakkaasta.

  Koko pääkaupunkiseudun toimeentulotukiasiakkaista 33,7 prosenttia oli vieraskielisiä.

  Suurimmat vieraskielisten ryhmät toimeentulotukipäätöksissä ovat Kelan tilastojen mukaan venäjän-, arabian-, somalin- ja vironkieliset.

  Helsingin kaupungin maahanmuutto- ja työllisyysasioiden päällikkö Ilkka Haahtela muistuttaa, että muualle Suomeen sijoittuneet maahanmuuttajat muuttavat hyvin yleisesti pääkaupunkiseudulle.

  – He muuttavat tänne muutaman vuoden viiveellä, koska heillä on täällä omat verkostonsa, sanoo Haahtela.

  Maahanmuutajat eivät ole Haahtelan mukaan työmarkkinoilla heterogeeninen ryhmä.

  – Osalla on hyvin puutteellinen koulutus ja työkokemus. Osalla on todella hyvä koulutus ja valmiudet. Kolmasosa uusista yrityksistä on maahanmuuttajien perustamia.

  Eli ala kunnioitamaan WHAT

 15. Aivan liian suuri osa on kouluttamattomia, kielitaidottomia, työyhteisöön sopimattomia sanoo:

  Missä todellisuudessa Husu elää? Ehkä 1/ 10000 burgerinpaistaja-vessansiivoojasta on ”kansainvälinen maisterismies” tai ”väitöskirjan tehnyt” eikä osaa kunnolla maan kieltä joten jostakin on pakko aloittaa jos haluaa eteenpäin. Loput 9999 ovat anafabeetteja/lammaspaimenia/olemattoman koulutaustan omaavia henkilöitä joille ei ole minkäänlaista kysyntää esim. yrityksissä jotka vaativat huippukoulutettua ja pätevää henkilökuntaa.

  Ruotsissa on valtava työvoimapula mutta matuista ei ole näihin töihin älyn, koulutuksen, tietojen ja taitojen alhaisen tason takia. Piste. Revi siitä sitten ”respectiä”…

 16. Väärin perustein turvapaikan saaneiden, tukihuijauksiin erikoistuneiden johtava kiintiö-apina on puhunut! Somaleilla on Suomalaistilta umpeutuneita SAATAVIA, joten alkakaas kaivamaan sitä kuvetta ja POLVILLENNE siitä epäkiitolliset kansalaiset! YLEMPI ROTU ON PUHUNUT!

  1. Toisaalta, tämähän on kiintiö-apinalta trolliveto. Ei ole näkynyt telkkarissa nyt vähään aikaan, niin kirjoitetaan jotain joka saa Suomalaiset KIEHAHTAMAAN ja sitten mennään A-studioon itkemään ja vilauttelemaan rasismikorttia. Onko nyt vireillä joku Somaleiden huuhaa-yritys nr 500 tukirahahakemus vai miksi pitää yhtäkkiä UHRIUTUA? Me tyhmät valkoiset voimme vain toivoa että miljoonien vuosien kuluttua evoluutio antaisi meillekin edes hitusen somaleiden/muslimien älykkydestä ja oveluudesta.

 17. Suomi on maailman paras maa myös maahanmuuuttajille uutisoitin viimeviikolla YK:n tekemästä tutkimuksesta. Ja näin sen näkee huumori Husu. Kyllä kannattaisi lähteä tällaisesta murheen alhosta ja kurjuudesta sakeampien halal-lihapatojen äärelle. Kyllä met suomalaiset sinäpäivänä itkettäisiin kyynelkanavat tulehduksiin häveten ilkeyttämme. Not ?

 18. Mitenhän päin tuo oikein menee? Pärjääkö Suomi ilman Husua vai Husu ilman Suomea? Tätä sopisi ainakin hiukan pohtia ennen kuin alkaa argumentoida.

 19. Rupean kunnioittamaan husun kaltaisia paska-aivoja kun ovat muuttaneet turvalliseen kotimaahansa ja syöneet paskaa että suu siivoutuu.

  1. Ihan eri asia on olla suomalainen,kun olla somali joka on saanut Suomen kansalaisuuden.

 20. Jokainen tekee työtä vain omalle itselleen, ei toisille. Emme me mitään ole hyötyneet näistä maahantulijoista, ei se kebab ole korvaamatonta. Sitäpaitsi suomalaiset joutuvat elättämään tulonsiirtoina maahantulijoiden lapset. Yleensä heillä on noin 5-8 lasta, kun taas suomalaisilla vain keskimäärin 1,6 lasta. Joten suomalaiset joutuvat maksamaan lapsilisien ja kotihoidon tuen muodossa tulijoiden lasten elatuksen. Joku taitaa muistaa tarinan siitä, että eräs mies halusi palkkansa riisinjyvinä, joiden määrä tuplaantui jokaisessa shakkiruudussa. Arvatkaahan kuinka suuri luku oli viimeisessä ruudussa. Nämä tulijat jopa nelinkertaistuvat sukupolvessa, joka on heillä ainakin 10 vuotta lyhyempi kuin suomalaisilla. Eli näin he kertaantuvat 4-16-64-256 jos lisääntyminen jatkuu samaa tahtia, niin jo kolmannessa sukupolvessa he ovat enemmistönä. Toiseksi he pyrkivät ottamaan paikallisia naisia, joita ilman jäävät suomalaiset miehet, joten he ja heidän sekarotuiset lapsensa ovat enemmistönä melko varmasti jo toisessa sukupuolessa. Miten sitten menee pottunokilla? Ei lienee vaikea arvata, sillä merkit ovat jo aivan selvät.
  Näin valta kaapataan maahanmuutolla. Myllärin swedun uuntisten Videon kohta 8:26-12:50

 21. neekerit likaa enemmän mitä neekrisiivoojat ehtii siivota..samoin myös neekerit matkustelee raiskailemaan enemmän suhteessa mitä on neekeribussikuskeja

 22. Näillä Somaliasta tulleilla husuilla on keskimääräinen ÄO siinä 60:n paikkeilla, joka on liki maailmanennätys huonoudessa. Tätä taustaa vasten ei ehkä ole yllättävää, miksi tämän yhteiskuntamme voimavaran kirjoitukset ja lausunnot ovat mitä ovat. Ilmiselvästi hän ei ole penaalin terävin kynä.

  Kaikkialla maailmalla nämä somalialaiset moniosaajat elävät sosiaalituilla, joka ei liene mikään salaisuus. Työllisyysaste on lapsellisen ja naurettavan väliltä, joka sekään ei ole salaisuus.

  Ei niitä turhaan kutsuta Afrikan mustalaisiksi.

 23. Kunnioitusta voi vain ansaita, pyytämällä saa vain epäkunnioitusta ja halveksuntaa.
  Paras tapa saada kunnioitusta on mennä töihin, pitää maamiehensä ja etenkin kakarat kurissa ja kunnioittaa maa tapoja ja lakia. Eikä ala huutelemaan.

  Suurin osa tuntemistani ulkomaalaisista on tehnyt näin, toki he ovatkin aasiasta ja Virosta kotoisin. Kela gold ei ole heille ollu mikään vaihtoehto, vaan työ.

  1. En lähtisi hirveästi hehkuttamaan em. ryhmiäkään -ilmankin pärjättäisiin varsin hienosti.

 24. Onko husu huti vai tutu.Näyttäs kyllä nekrulta, muutta kumpaa klaania. Näyttäs olevn Aididiidin näköstä pökälettä.

 25. Tulen antamaan Husulle ja kaltaisilleen ”siskoille ja veljille” ansaitsemansa respectin ja pyrin parhaani mukaan tomimaan niin, että muut tekevät saman.

 26. vai että kunnioitusta sompuille 😀 niitä ei kunnioiteta edes afrikassa ja aivan syystä

 27. ”Te kaikki varmaan jo tiedättekin, että mm. eläkkeet ovat niitä asioita, jotka muut maksavat. Ei, sinun työuran jälkeistä elämääsi ei todellakaan makseta, sillä rahalla, joka jokaisesta palkkakuitistasi vietiin. Sinun eläkkeesi maksavat ne seuraavat sukupolvet.”

  MITÄ VITTUA SINÄ VAJAA IHMISJÄTE SELITÄT!!!!!???

  Eläkkeesi kertyy SINUN elämäsi aikana SINUN tekemästä työstäsi!!!!!

  Koska Suomeen on lonninut kaltaisiasi vajakkeja satoja tuhansia joiden koko elämä on ollut TUKIEN VARASSA CHILLAILUA, niin TEIDÄN eläkkeet ovat sitä samaa sossurahaa mihin jo olette koko elämänne aikana tottuneet ilmaiseksi saamaan. Siksi Suomalaiset työssäkäyvät seuraavatkin sukupolvet joutuvat maksamaan teidän vanhojen päivien chillailut, ja melko varmasti myös hautauskulut.

  Ymmärrätkö sinä, tyhmä apinajätös, että koko systeemi kusee SINUN vuoksesi? Sinun ja kaltaisesi. Ja kusee monta sukupolvea eteenpäin. Maahantunkeutujat ovat orgaaninen KESTOLAMA. SYÖPÄÄ.

  SINUN takiasi maailma menee päin helvettiä.

 28. Husuille ei tule mieleenkään lähteä Somaliaan.

  Suomen muuttuminen nykyaikaiseksi valtioksi johtui suomalaista. Rikastuttajien poissaolo mahdollisti Suomen kehittymisen. Nyt tämä etu on poissa ja alamäki alkaa.

 29. Nuorempana olin ihka aito rasisti, vaan en enää. Olen tässä viikon mittaan joutunut tajuamaan, että se olkoon ainoita asioita, joita todella kadun. Joka ainoan somalin tulisi tietää paikkansa ja hävetä olemassaoloaan (tietty paria poikkeusta lukuun ottamatta). Tuokin toisten rahoilla leveästi elävä käy kerran salilla ottamassa selfien ja sen jälkeen hän kuvittelee kaikkien kantisten olevan hänen orjiaan, kuolkoot pois paskaa syötyään.

  Kun tutut hyökkivät noiden kimppuun mm moottorisahan kanssa, tunsi somalilauma vastustamatonta halua paeta paikalta. Pois Suomesta ne eivät älynneet lähteä, joten sekin oli vähättelyä. Muilutus rajalle ja vaikka sinne Neuvostoliittoon, mistä hiihtivät alunperin tuhoamaan maamme olisi tilanteenmukaista toimintaa.

  Toivottavasti meni sääntöjen mukaisesti. Piti rauhoittua useampi tunti, ettei tule näpäyteltyä, mitä oikeasti ajattelen.

  Pandat ei kuulu Suomen luontoon, eikä somalit.

 30. Onkas Husulle noussu paska päähän kun se suoltaa tuollaista? Eikä ole edes punainen.

 31. Tällä menolla vaarana, jotta Husu oppii länsimaiset aakkoset ja unohtaa äidinkielensä

 32. Järkyttävää minkä paskaläjän lapsemme ja lastenlapsemme perivät vain sen takia ettemme ajoissa panneet stoppia massamaahanmuutolle.

 33. Hmmmm, tuollaista p*skakasaa kuin Husu Hussein en kunnioita pätkääkään. Jos itse olisin pakolaisena/turvapaikanhakijana vieraassa maassa X, niin kaikkein viimeiseksi alkaisin heitä mollaamaan ilmaisesta ylöspidosta. Se kunnioitus kun pitää itse ansaita! Voi olla parempi etten sano missä tällaisten tyyppien kuin Husu paikka on, viiden pisteen vihjeenä ”saunan takana”.

  Mahtaako toi tyyppi edes itse kirjoittaa noita artikkeleitansa, vaan joku suomea tunteva haamukirjoittaja….?

 34. Husu on se kovaääninen valtamedian suosikki neekeri joka nostaa kierroksia niin kauan kunnes tulee se joka tukkii tuon rullaturvan lopullisesti.Kova pyrky on eduskuntaan mutta on tainnut valita väärät ”arvot” keskustan ja demareiden joukoissa joista ei ole kovalla islamistilla mahdollisuuksia nousta lihapatojen ääreen. Vihreillä on oma kiintiöneekeri joka tuskin enää pääsee eduskuntaan kun masentui heti kun ei tiennyt että siihen kansanedustajan homman eteen pitää jotain tehdäkin. Ei riitä että lomailee pitkin poikin aurinkorantoja ja valittaa naistenlehtien ja iltapaskojen sivuilla kovaa kohtaloaan. Punikeilla taas on omat röyhkeät Turkkilaiset sun muut. Jossain vaiheessa vihreissä ja punikki puolueissa vallan ottavat vieraslajit. Husu on kuitenkin ovelasti päässyt valtamedian suosikkisompuksi ja elää tällä, ei tarvitse taksia veivata enää.

 35. Minulla on ollut vuosikymmenien ajan (lähinnä koulusssa opettajien aivopesemänä) niin sanottu yhden rodun vakaumus ja tasa-arvo kaikille -ideologia (mitä se nyt sitten tarkalleen tarkoittaakaan). Työurani aikana olen ollut tekemisissä aika monen neekerin, arabin ja aasialaisen (Intia/Pakistan) kanssa, kutsuin heitä kolleegoiksi.

  Nyt, suuren Nuslimi-invaasion jälkeen (2015 syksy) suhtautumiseni on _täysin_ muuttunut, en enää suhtaudu niihin kolleegoina vaan potentiaalisina uhkatekijöinä ja pyrin pitämään nk hajurakoa/tartunta-etäisyyttä.

  Kun nyt on joutunut seuraamaan hyvin läheltä miten nämä ”nuorukaiset” käytttäytyvät niin on aivan selvä etteivät ne mitenkään voi olla kanssani samaa rotua, ne eivät omaa sellaista henkistä pääomaa jonka avulla kykenisivät minkäänlaista arvostusta hankkimaan. Joten ne pyrkivät saamaan arvostusta puukon avulla ja raiskaamalla nuoria tyttöjä sekä muita puolustuskyvyttömiä.

 36. Afrikaanot saisivat kunnioitusta, jos menisivät takaisin omiin maihinsa ja pistäisivät asiat siellä kuntoon. Eikös siellä ole suuri hätä ja kurjuus. Voisivat auttaa omiaan ja nostaa maansa loistoon ja hyvinvointiin. Ei edes käy mielessä. Ehkä nämä husut itsekin tietävät sisimmässään, ettei heistä ole mihinkään.

 37. Täytyy tunnustaa että tämä kaveri osaa yllättää tyhmyydellään aina.

  Mitä on koulutustaan vastaavaa työtä maisterille?Olen tavannnut elämäni aikana aika monta kantismaisteria jotka tekevät paskahommia kun ovat liian reikäpäisiä.
  Jos suomi on niin heikkoa mamulle ettei tyyppi edes itse ymmärrä omia ajatuksiaan siinä ei paljon maisterin paprut auta.
  Kertoisiko joku Husulle ettei ole mitään maisterinhommia, vaan hommia joiden vaatimus on se ,mutta myös pitäisi hallita jotain muutakin.

  1. Niin ja yhdistelmä idiootti-tyhmä ja vitun röyhkeä. Siinä sekoitus joka yhdistää lähes kaikkia somaleja. Näitä nousee enempikin piinamaan suomen politiikkaan kunhan kototuvat.

 38. Löyhäpäinen rehvastelu on saapunut Suomeen. Onko tuohon luonteenlaatuun vaikuttanut jokin mutaatio vai? Ihan varmasti selvitään ilman matuja, ainakin yritämme mieluuummin kuin heidän kanssa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.