Monokulttuuri: ”Islam, 11 vitsaus”-live klo 13.00

0

Hege Storhaugin kirjan ”Islam, 11 vitsaus” suomenkielisen laitoksen paneelikeskustelu Helsingistä klo 13.00 alkaen.

Keskustelussa mukana Maria Kaljuste, Mona Walter, Hege Storhaug ja sitä johtaa Arto Luukkanen.

Pt-media sai jo aiemmin Mona Walterilta haastattelun ja se tullaan leikkaamaan piakkoin filmiksi. Mielenkiintoinen.

Advertisements

6 thoughts on “Monokulttuuri: ”Islam, 11 vitsaus”-live klo 13.00

 1. Kyllä kannattaa keskustella mutta myös aloittaa toiminta. Tämäkin kauhea juttu- lapsenpiiaksi palkattu musliminainen teurasti perheen pikkutytön ja kulki kaupungilla irtileikattua päätä heiluttaen (katso video)- sivuutettiin mediassa vain vähäisellä huomiolla. Näitä paskastanioiden terroristeja annetaan edelleenkin valua maahan. Uskomatonta!

  https://www.aftonbladet.se/nyheter/article22353252.ab

  1. Ei kannata linkittää Aftonbladetia kun juttujen lukeminen vaatii AdBlockin kytkemistä pois päältä ja siten mainostuloja mokutusmediaan. Tapaus sattui Moskovassa pari vuotta sitten.

   Minusta paneelikeskustelu oli erittäin hyvä ja kaikkien lukemista harrastavien kannattaa hankkia kirjansa Kiukaalta: http://kiuaskustannus.com/ Lompakollaan äänestäminen on kaiken kaikkiaan tehokas vaikutuskeino. Monikulttuurisuutta liputtavat tahot boikottiin ja suosikaa avoimesti kansallismielisiä! Kirkollisvero ja sanomalehdet ovat erityisen haitallisia menoja.

   1. Ei ole pakko klikata linkkejä joe ei halua. Moni haluaa lenkkejä uskoakseen ettei kirjoitettu ole itse keksittyä.

    Media Ruotsissa kertoo nykyään paljon maahanmuuttonegatiivisia juttuja, päinvastoin kuin Suomen supermokutusmedia. Suomen media salaa melkein kaiken ja Iltalehdet jauhaa vain julkkiksista ja siitä kuka on ”timmi”.

 2. Mistä kirjan voi ostaa ruotsinkielisenä? Bokuksessa ja AdLibriksessa se on loppu ruotsiksi, suomalainen versio löytyy ainakin AdLibriksessä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.