Ruotsin hallitus satsaa miljardeja segregaation estämiseen

0
uppsala-photo
18.8.2018

Ruotsin hallitus aikoo nyt satsata miljardeja kruunuja maahanmuuttajataustaisiin ongelmalähiöihin estääkseen segregaatiota (Eriytymistä, eristäytymistä). Kaikenkaikkiaan hallitus panostaa ongelmalähiöihin 20 miljardilla kruunulla.

Esimerkiksi Uppsalassa rahan käytölle on kaavailtu panostamalla ongelamalueille lisää vartiointia. Gottsundan ongelmalähiöön panostetaan siis vartijoihin ja toinen suuri ongelmien poistaja katsotaan olevan valaistuksen parantaminen. Lisäksi rahaa käytetään tiedon jakamiseen eri kaupunkien kesken.

Erik Pelling kertoo UNT:lle, että Gottsunda aiotaan tällä investoinnilla saada pois niiden ongelmalähiöiden joukosta.

– Valaistuksen ja vartioinnin lisäksi sosiaalitoimi, koulut ja poliisi tullaan istuttamaan saman pöydän ääreen, Pelling kertoo UNT:ille.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

21 thoughts on “Ruotsin hallitus satsaa miljardeja segregaation estämiseen

 1. Kun ei näistä ruotsalaisista tiedä pitääkö niiden kanssa olla raivoissaan vai surullinen. Ongelmamuslimia tulee rajan yli 100 000 vuosittain ja nämä lisäävät lukseja lähiöihin ja järkkäävät lisää jutustelua!

  On kuin seuraisi jonkin läheisen ihmisen itsetuhoisuutta; ihmisen jota ei voi auttaa, muttei kuolemaakaan oikein tohdi toivoa, vaikka se olisi vääjäämätön – tai ehkä toivottava.

  1. Samanlaiset on olleet ajatukset täälläkin.

   Jos yksityinen ihminen toimisi näin holtittomasti ja itselleen tuhoisasti, niin hänet laitettaisiin holhouksen alle, henkiseen valmennukseen.

 2. Hienoa, saadaan lisävauhtia kalifaattiin. Mihin tahansa valtio pistää rahaa menemään tarkoittaa aina ongelmien lisääntymistä sillä alalla.

 3. ”Hallitus panostaa ongelmalähiöihin 20 miljoonalla kruunulla.” No, sillä varmaan saisi monta ammattimaista panostajaa ongelmaa ratkaisemaan…

 4. Siinä laaitetaan taas laastaria luodinreikään. Eikä puhettakaan montako rötöstelevää no go zonen tekijää lähttäisi takaisin kotiin tolla rahalla.

   1. Eihän silloin voida enää lisätä ongelmamuslimien määrää: ei silloin ole enää taikaseinää.

    Sihen mennessä melkomoinen osa veroamaksavista svenneistä on muuttanut pois, johonkin turvalliseen maahan (joiden politikkaa ja yleensä olemasaoloa he vielä tänään kiroavat raivokkaasti – ainakin julkisesti…) ja loputkin ovat päätä pahkaa pakenemassa.
    Paskamaisin osa jää heille, jotka eivät pysty pakenemaan. Uusruotsalaiset kohdistavat tyhjän päälle jäämisen aiheuttaman raivonsa heihin.

    Silloin tällaisen näyt ovat pelkkää lasten leikkiä:

    http://runthegauntlet.org/view/Three-guys,-One-Hammer

 5. No just joo….mikähän vartiointi yhtiö tonne saa jengiä…ja jos saakin niin menohan vaan yltyy…kukaan usko että ne antais ”alueensa” pois kun ovat sen ottaneet haltuunsa….voi vittu tota ruotsalaisten tyhmyyttä,oikeasti ruotsalaisilla on se tyhmyysgeeni,ei se vittu niiden vika ole…yön timo on musta ja se johtuu geeneistä……hurri on tyhmä ja sekin on geeneissä…sille nyt vaan ei voi mitään….onhan se nähty kun poliisikin aktivoituu niin silloin aktivoituvat myös nämä apinat…..ainut että kerätään vittuun ne sieltä ja kentälle ja kotiinsa……yks ja ainut vaihtoehto…..riehukoot siellä sitten….jos ne häkkiin laitetaan pariks vuodeks niin on siellä reservissä jengiä ja lisää pukkaa koko ajan että joo,antakaa nekin kruunut vaikka ruotsin eläkeläisille vittu.
  Mä nään oikeesti punasta kun näitä hurrien älynväläyksiä lukee……

  1. ”No just joo….mikähän vartiointi yhtiö tonne saa jengiä”

   Vartiointiyhtiö palkkaa matu-lähiöiden matuja vartijoiksi. He tietysti ovat jengitaustaisia rikollisia. Lopulta vartiointiyhtiöt ovat sama asia kuin rikollinen matu-porukka. Ruotsalaiset siis maksaisivat rikollisille, että ne pitäisivät valtaansa yllä lähiössä.

 6. Toivottavsti hallitus vaihtuu syyskuussa ja tämä on vain sitä tavallista valfjäskiä/vaalimielistelyä- jonka tarkoituksena on houkutella vihervassareita, muuten tyhmiä ja matuja- mutta jonka toteuttaminen on silkkaa utopiaa. Ihan niinkuin sossujen muutkin puheet työttömyyden poistamisesta vuoteen 2020 ja niin edelleen. Sosdemien on pakko suoltaa fantasiaa, vaaleihin on vain 5 kk ja kannatusluvut laskemaan päin.

 7. Niitä duuneja ei kukaan huoli ja lamputkin rikotaan samana päivänä sanoo:

  Eihän sitä Rinkebyhynkään (vai minne se nyt oli) saatu vartijoita koska katsottiin että työolosuhteet olivat liian vaaralliset. Ja missäs se oli kun poliiseja/vartijoita jouduttiin autolla kuskaamaan koska työmatkatkin olivat liian vaarallisia.

 8. Niin mutkun ongelma ei ole valaistuksissa, maaperässä, arkkitehtuurissa eikä koulurakennuksisssa, vaan haittisten geneettisessä heikkolahjakkuudessa/ agressiivisuudessa.

 9. Eli siis lisää resursseja haititksille= entistä suurempi sikiävyys ja ongelmian kasvu..Kuten Afrikka

 10. Myöhäistä touhua koska islamisaatio etenee vauhdilla vaikka myisivät kuninkaansa. Saas nähdä milloin alkaa vahvojen suvakki-feministi liikkeiden vaatimukset luopua kuningas instituutiosta koska se loukkaa monikultuurista Ruotsia ja on jäänne siirtomaa ajattelusta.

 11. sosiaalitoimi, koulut ja poliisi Sosiaalitoimen, koulun ja polliissin pullakaffe kestitys on varmasti tehokastapa rauhoittaa riehuva ”nuoriso”. Mitähän muuta ne tekee sielä kun ongelmistahan ei saa puhua. Väsyttää nuorison pullalla ja kaffeella, mutta miten?

 12. Ruotsin hallitus satsaa integraatioon myös äänestysinnokkuuden kautta. Ensikesänä leiritetään nuoria ( ilm. monikulttuurisia ) jotka kiertävät lähiöissä ovelta ovelle ja jakavat tietoa tulevista vaaleista. Varmasti osaavat kertoa mitä puolueita pitää äänestää että hyysäys varmasti jatkuu. Tai ainakin sen mitä puoluetta ei missään nimessä pidä äänestää.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.