Afgaanien varjoyhteiskunnassa kymmeniä tuhansia henkilöitä

0
view-to-south-east-from.jpg
19.3.2018

Vuoden 2015 invaasion myötä yksin Tukholmaan syntyi ihan oma varjoyhteiskuntansa, jonka olemassaolon tavallinen tukholmalainen huomaa lähinnä siitä, että Sergelin torin, ruotsalaisittain Plattan, ympäristössä on tapahtunut vallanvaihto.

Syksyn 2015 aikana maahan tuli 23 480 afgaania, jotka rekisteröitiin ns. yksintulleiksi. Useimmat heistä ilmoittivat olevansa alle 18 ja useimmat tulivat Iranista. Tilastojen mukaan yli 80 % on kuitenkin valehdellut ikänsä. Ja useimmat eivät ole ikinä asuneetkaan Afganistanissa, mutta hakevat turvapaikkaa sen perusteella.

Marokkolaiset katulapset pitivät aiemmin pesää Sergelillä, T-Centraaliin johtavalla käytävällä, mutta nyt valtatasapaino on muuttunut, kingi talossa on afgaani.

Afgaanien takia Tukholmaan on syntynyt iso varjoyhteiskunta, joka johtuu kahdesta. syystä.

Suurin osa afgaaneista on valehdellut ikänsä ja Maahanmuuttovirasto tekee ikätestejä tällä hetkellä useimmille. Kun testin tulos tulee ja lapsesta tuleekin mies, niin tapahtuu pari asiaa: koska lapsi ei ole enää lapsi vaan aikuinen, on hänen lähdettävä välittömästi lasten asumisyksiköstä. Tässä vaiheessa afgaanille tarjotaan aikuisten vastaanottokeskusasumista, ja tällä hetkellä useimmat afgaanit saavat paikan pohjoisesta Kiirunasta, Haaparannasta tms pikkukylältä.

Koska afgaani on siihen mennessä tottunut suurkaupungin humuun eivät he tietenkään lähde mihinkään jumalan selän taakse. Vaihtoehdoksi jää löytää joku tarpeeksi typerä ruotsalainen, joka ottaa afgaanin kotiinsa maskotiksi. Osa ei löydä hyväntekijää, joten jäljelle jää katuelämä jos ei saa itse hankittua asuntoa.

Toinen syy on samantapainen, mutta poikkeaa vain siinä, että vaikka afgaani olisi oikeasti joku alaikäinen, niin jossain vaiheessa hän täyttää 18. Turvapaikkahakemusten käsittelyajat ovat useita vuosia ja moni ehtii sillä aikaa täyttää 18.

Tapahtuu sama prosessi, lasten asumisyksiköstä jostain Tukholman kupeesta aikuisten vokkiin jonnekin Kiirunan perukoille. Useimmilla ei ole rahaa vuokrata asuntoa, joten ainoaksi vaihtoehdoksi jää katuelämä – jos ei löydä hyväntekijää.

Tällä tavalla maahan on saatu synnytettyä jättimäinen varjoyhteiskunta, johon kuuluu kymmeniä tuhansia henkilöitä. He elättävät itseään miten kukin parhaaksi katsoo: myymällä karvaista persettään, huumeita ja tekemällä ryöstöjä ja varkauksia. Luonnollisesti tällaiset isot löyhät jengit kerääntyvät samaan ryppääseen suurkaupunkien tietyille paikoille. Tukholmassa se on Sergelin tori.

Ongelma vain pahenee, koska kadulle todellakin tulvii afgaaneja, ja toisaalta entisiäkään ei saada palautettua. Lisäksi maahan virtaa tasaiseen tahtiin samanlaisia tapauksia.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Afgaanien varjoyhteiskunnassa kymmeniä tuhansia henkilöitä

  1. Nuo ruotsalaiset ne joutuvat vielä muuttamaan omasta maastaan pois oman idioottimaisuutensa takia tässä maahanmuuttopolitiikassa tosin niin käy suomalaisillekin ruotsissa ollaan vain askeleen edellä ja käsittääkseni mitä olen kuullut ja lukenut niin kynnelle kykenevät kanta ruotsalaiset ovat alkaneet jo lähteä turvallisempiin maihin ei voi kuin ihmetellä tätä politiikkaa ja suomessa aivan yhtä nuijat ihmiset vallankahvassa on se p…kle että pitää oma koti jättää ja muuttaa ulkomaille turvaan kun poliittiset johtajat luovuttavat oman valtion islameille tuosta vaan ja samalla ajavat valtiot vielä taloudelliseen konkurssiin näitä elättäessä ja opettavat vielä että ei teidän tarvitse tehdä ikinä mitään. Kyllä olisi haulikolle töitä rupeaa jo naurattamaan tämä meidän hallituksiemme pelleilyt vaikka ei pitäisi.

    1. Ruotsistanissa alkaa varmasti pikkuhiljaa olla jo varsin erinomaista riisiä keiteltynä.

    2. Ja kivoilla ullatuksilla. Paskalla perse pyyhitään sormella ja sitten taikinaa vaivaamaan. Siitä tulee se varmaan se itämainen ullatusmauste ja maku jota monikulttuuriset piirit ihastelevat. Hygienia on huippuluokkaa.

  2. Kaikkein surkuhupaisinta tässä touhussa on, että Ruotsissa edelleen investoidaan eli tehdään selkeitä esityksiä miljoonista euroista, jotta nämä nimensä, ikänsä ja taustansa valehdelleet afgaanit saisivat sittenkin jäädä maahan. Tätä ei todeksi uskoisi edes täällä Ruotsisthanissa.

  3. Suomen hallitus on toimittanut.monikulttuurista yhteiskuntaa.Tulokset näkyy vankiloissa sekä kasaatumisilla metro asemille markettienaulaan. SIPILÄN Soppa Orvon rahasto.luuleeko herrat että kansa kauan katselee.

  4. Islanti taitaa olla poikkeus Pohjoismaissa. Siellä en nähnyt ainuttakaan notkujaa/kerjäläistä/ym Reykjavikin keskustassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.