Hege Storhaugen ”Islam, 11. vitsaus”- kirjan julkistamistilaisuus oli suurmenestys

0
WP_20180318_015
19.3.2018

Sunnuntaian Helsingin Itäkeskuksessa pidetty norjalaisen islamasiantuntija Hege Storhaugin suomeksi käännetyn kirjan ”Islam, 11. vitsaus” julkistamistilaisuus oli menestys.

Keskustelupaneelissa mukana oli tietenkin Hege Storhaug, joka kertoi kirjan kirjoittamiseen liittyviä taustoja. Lisäksi vieraana oli Ruotsista entinen muslimi, nykyään kristitty Mona Walter, virolainen kovan luokan maahanmuutto- ja islamkriitiikko Maria Kaljuste, seinäjokelainen kriittisesti asioihin suhtautuva Piia Kattelus ja monista yhteyksistä tunnettu Marko Hamilo. Tilaisuutta johti Arto Luukkanen omalla hyvin lupsakkaalla tavallaan.

Hege Storhaug kertoi, että kirja lähti syntymään siitä, että kun hän asuessaan Pakistanissa tapasi 18-vuotiaan paikallisen tytön, jonka vanhemmat halusivat ampua tytön. Syyksi murhaamissuunnitelmille kerrottiin se, että tyttö ei halunnut avioitua serkkunsa kanssa. Tämä aiheutti Storhaugissa shokin ja johti syvemmälle islamialaisen yhteiskunnan tutkimiseen. Hän kertoo kuinka huomasi, että kaikkia vähemmistöjä; heikompia kuten naisia ja lapsia kohtaan ylipäätään tunnettiin suurta empatian puutetta.

Storhaug toimi Islamabadissa Pakistanin pääkaupungissa journalistina ja hän erikoistui lapsi- ja pakkoavioliittoihin ja sukuelinten silpomisiin. Storhaug kertoi, että hän tapasi Islamabadissa henkilön, joka opetti islamia siten, että sieltä poimittiin ne kauniit asia, mutta kaikki raadollisuus jätettiin täysin huomiotta.

Storhaug kertoo, että kirja lähti syntymään siitä, että nuori sunnimusliminainen sanoi, että tällaisesta on kirjoitettava. Hän koki, että kukaan muukaan ei sitä tee, ja kierreltyään eri muslimiyhteisöissä kirja alkoi syntymään.

Kun kirja julkaistiin ensimmäisen kerran Norjassa se herätti suurta vastarintaa valtamediassa. Monet suurmediat kirjoittivat Storhaugesta hyvin vihaiseen sävyyn. Storhaugen mukaan monet kuitenkin myös kiittelivät kirjaa ja esittivät kysymyksiä miksi islamista ei saisia puhua kriittiseen sävyyn. Kriitikojen joukkoon nousi monia johtavia päättäjiä ja yliopiston edustajia.

Mona Walter, joka on syntynyt Somaliassa, muutti Ruotsiin 1994 19-vuotiaana naisena kertoi, että vasta Ruotsissa hän koki mitä islam tarkoittaa. Walter kertoi, että oli siihen asti saanut mm. pukeutua kuten halusi, mutta vasta Ruotsissa häntä alettiin painostamaan huivin käyttöön. Walterin mukaan kun hän Ruotsissa meni moskeijaan hänelle kerrottiin, että ruotsalaiseen yhteiskuntaan ei saa sulautua vaan pitää pysyä muslimina.

Kun Walter kuuli moskeijassa oikeaa vihapuhetta, joissa vääräuskosten päänmenoksi puhuttiin kuolemaa, Walter kertoo sanoneensa asiasta Ruotsin poliisille, joka totesi, että maassa on uskonnonvapaus.

Walter muuttui ateistiksi, mutta kääntyi sen jälkeen kristinuskoon. Tästä seurasi, että somaliyhteisö leimasi hänet petturiksi ja SÄPO:n toimesta hän vaihtoikin identiteettinsä salaiseksi ja saa halutessaan poliisisuojeluken liikkuessaan kaupungilla. (Toim. huom. Walterin haastattelussa tästä asiasta enemmän hieman myöhemmin suomiteksteillä)

Walter haluaa painottaa, että islam ei ole uskonto vaan poliittinen ideologia. Kun Walterilta kysytään miksi Ruotsissa ei kritioida tätä, hän vastaa, että kritiikin pelko johtuu mm. siitä, että sen pelätään nostavan Sverigedemokraattien kannatusta.

Virolainen Maria Kaljuste tunnetaan väkevänä puhujana ja sitä hän osoittikin taas. Kaljuste on suomalaisiin verrattuna hyvin konservatiivinen ajatuksiltaan. Kaljuste kertoo, että jos kulhossa on 300 karkkia, joista yksi on myrkytetty, haluaisitko tarjota kulhon karkkeja lapsille. Kaljuste tuo aina puheissaan esille sen, kuinka hän haluaa jättää lapsilleen hyvän maan.

Suuri asia mitä Maria Kaljusteen puheesta suomalainen voi oppia on se kuinka paljon veljeskansa arvostaa suomalaisia. On sykähdyttävää huomata se tosiasia: kun rakastat omaa maatasi, omaa perhettäsi ja omia perinteitäsi, silloin voit olla ylpein mielin vierasmaalaisen kanssa. Kaljusteen kanssa voisi puhua päiväkausia omista perinteistä ja omista juurista… mutta jos et arvosta niitä, puhe loppuu.

Tätä samaa sanoi Piia Kattelus. Hän toi esile useaan otteeseen pohjalaisuuden jääräpäisyyden. Kun Pohjanmaalta lähdetään tallustamaan kohti Helsinkiä ja näyttämään miten asiat hoidetaan.

Kun Hege Storhaugilta ja Mona Walterilta kysyttiin ”Voitteko nähdä jotain hyvää islamissa” olivat vastaukset hyvin yksimielisiä:

– Islamissa ei ole ollut koskaan mitään hyvää yhtään missään.

Näin siis sanoivat naiset, jotka molemmat tuntevat islamin läpikotaisin.

Kaikkien puhujien puheista tullaan tekemään jossain vaiheessa tekstityksiä, kuten myös Walterin, Storhaugen ja Kaljusteen Pt-medialle antamista haastatteluista tehdään koosteet.

Hege Storhaugin kirjaa voi tilata, ja sitä suositellaan yöpöydälle ainakin Kiuas Kustantamon kautta:

http://kiuaskustannus.com/?s=hege+storhaug

ja täältä:

https://www.adlibris.com/fi/kirja/islam—yhdestoista-vitsaus-9789527197073

Advertisements

32 thoughts on “Hege Storhaugen ”Islam, 11. vitsaus”- kirjan julkistamistilaisuus oli suurmenestys

 1. ”Tätä samaa sanoi Piia Kattelus. Hän toi esile useaan otteeseen pohjalaisuuden jääräpäisyyden. Kun Pohjanmaalta lähdetään tallustamaan kohti Helsinkiä ja näyttämään miten asiat hoidetaan”

  Miksi tuo väyryspuolueen nainen oli tuolla!?

  Toinen juttu on se, että Pohjanmaalta ei lähdetä tallustamaan enää mihinkään. Auktoriteettiuskoisin paikka Suomessa. Pohjalaiset kuohittiin täysin Lapuan liikkeen/IKL:n jälkimainingeissa.

  1. ”Miksi tuo väyryspuolueen nainen oli tuolla!?” Ennen kaikkea kanattaa olla kuitenkin kompastelematta lillukanvarsiin.
   Hyvä video, jonka katsoin Monokulttuuri kanavalta. Toivottavasti mahdollisimman moni näkee sen.

  2. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki loistavasta kansallismielisyyden lyttäämisestä! Mutta miksi?

  3. Näinhän se vähän on, itsekin vähän sieltä suunnalta. Uho on kauhia mutta matut ovat vallanneet esim. entisen puukkopitäjän Kauhavan. Kunnanisät antoivat hämärille liikemieheille mainekkaan RKP:n lopettaman lentosotakoulun, jotka täyttivät sen matuilla. En mitenkää patsastelisi entisen pohjanmaa tuloo sologanin takana enää, koska sitä ei yksinkertaisesti ole. On vain pieni porukka hämäriä liikemiehiä jotka sanovat itseään pohjalaisiksi ja samaan hengenvetoon myyvät vaikka iso-äitinsä.

   1. Huugo on asian ytimessä. Kantaväestön vastaista toimintaa johdetaan vapaamuurareiden toimesta ja pohjanmaalla sillä on muuta maata huomattavampi valta asioihin. Kokoomus on täysin tämän saatanallisen salaseuran hallussa ja seuraukset on kaikkien nähtävillä.

 2. Upealta vaikuttava teos – on todella tärkeää, että joku sanoo asioita ääneen, Storhaug tai Tajukangas. Ja kun kirjoittajalla on tällaista taustaa: ”Hän on asunut kaksi vuotta Pakistanissa ja toimii Human Rights Service -järjestön tiedottajana”, siihen on aika turha mennä jonkun random-etnopalvojan sössäämään, miten asiat ”oikeasti” ovat. Heti lukuun, kun käsiini saan.

  Tuo Mona Walterin kohtelu on uskomatonta: muslimit voivat oikeasti uhata uskonnollisista syistä Walteria tasa-arvoisessa, sekulaarissa Euroopassa. Symbolisesti ja asenteellisesti samassa sarjassa Rushdien ja Vilksin kohtelun kanssa. Sen sijaan että kaikki uhkaajat pantaisiin suorilta maasta ulos ja muille tehtäisiin selväksi, että yhtään edes kakistelua ei kuunnella, järkkäillään vain uhreille suojelua ja annetaan vainon jatkua. Onhan se helpompi niin, mutta helvetillinen tappio kehitysmaa-asenteelle.

  Kielipoliisin naputus: järjestysluvun perään piste: 11. vitsaus.

  1. Tuo nyt on todella ihmeellistä,että islamistit saavat vapaasti uhkailla ihmisiä jopa pohjoismaissa.

   Laki puhuu ” laittomasta uhkailusta” Islamistien tekemät uhkailut on vissiin sitte sitä (laillista uhkailua) ,koska niihin uhkailuihin ei puututa.

   Pohjoismaiset politikot lepsuilevat islamistien kanssa ,varmaan osaksi henkilökohtaisesta pelosta.Mutta saavat nähdä sen,että maa repeää täälläkin jos kuria ei laiteta.

 3. Parasta kotoutusta on koko matuinvaasion välitön kotiutus kotimaihinsa. Seppo Lehto maakuntavaaliehdokas @TAKKTampere @k2tre On vakava asia kun koululaisten määrästä on enempi kuin 5% muista kuin suomalaisia. Loppu islamisaatiolle ja matuinvaasioille. Toimikaamme oikein nyt.

 4. Ottavatko kirjastot kirjoja lahjoituksena vastaan? Tässä voisi olla paikka kupeen kaivuun.

   1. Ajatuksen oli että mikäli omassa kirjastossa ei teosta ole sen voisi sinne lahjoittaa. Pitää tarkastaa onko se.

    1. Hieno ajatus. Toivottavasti sinun kirjastossasi kirjat saavat olla rauhassa. Myös vihollinen saattaa lukea PT-mediaa mikä voi johtaa siihen että kirja tuhotaan. Jos löytyy joku niin lukutaitoinen vihollinen että osaa lukea ja etsiä kirjan…

 5. Kuten yllä jo todettiin, pääkaupunkiseudun kirjastojen Helmet-palvelusta voi kuikuilla kiinnostavan kirjan saatavuutta. Puheena olevaa kirjaa on hankittu kaikkiaan 27 kappaletta. Kaikki ovat lainassa, tai odottavat varattuna noutoa. Ei ainuttakaan vapaana hyllyssä!

  Vertailun vuoksi katsoin mikä on tilanne kirjan Dan Koivulaakso, Mikael Brunila, Li Andersson: Äärioikeisto Suomessa kohdalla. Kirjastoihin niitä on hankittu 40 kappaletta, joista 18 makaa siististi hyllyissä.

  Isommista kirjastoista löytyvät yleensä molemmat teokset. Seuraavista löytyy
  Islam: yhdestoista vitsaus mutta ei Äärioikeisto Suomessa:

  Haukilahti
  Herttoniemi
  Kirjasto 10
  Kontula
  Länsimäki
  Martinlaakso
  Maunula
  Puistola

  Seuraavat kirjastot ovat päätyneet hankkimaan Äärioikeisto Suomessa, mutta ei
  Islam: yhdestoista vitsaus

  Arabianranta
  Karhusuo
  Koivukylä
  Lauttasaari
  Malmi
  Munkkiniemi
  Myyrmäki
  Paloheinä
  Pitäjänmäki
  Pohjois-Haaga
  Pukinmäki
  Tapiola
  Tapulikaupunki
  Vallila

 6. ”Hän kertoo kuinka huomasi, että kaikkia vähemmistöjä; heikompia kuten naisia ja lapsia kohtaan ylipäätään tunnettiin suurta empatian puutetta.”

  Tässä onkin yksi kehittymättömän mielen/viiteryhmän kollektiivinen merkki. Jos en halua nähdä heikkoutta tai haavoittuvaisuutta itsessäni, näen sen muissa. Ja koen suurta kiukkua heitä kohtaan siksi että näen itseni heissä, vaikka kiellän sen. Kieltäminen taas johtaa agressioon ja psyykkiseen paradoksiin. Mitä enemmän kiellän itsessäni jotain, sitä enemmän näen sitä muissa. Ja mitä enemmän näen sitä muissa, sitä enemmän agitoidun, koska en ymmärrä katsovani peiliin. Enkä varsinkaan kykene rakastamaan itseäni, ainoastaan egoani.
  Tästä seuraa myös se ilmiö, että tämän tietyn viiteryhmän ihmiset ovat äärimmäisen helposti provosoituvia, koska eivät siedä kritiikkiä, tai mitään mikä aiheuttaa jonkinlaista pohjaa itsetutkiskeluun. Ja kaiki tämä on täysin tiedostamatonta toimintaa. Hyvin harva saavuttaa minkäänlaista kehittynyttä tietoisuuden tilaa elämänsä aikana. Ego kyllä kehittyy. Siksi me kammamme kuolemaakin niin kovasti. Se on vain ymmärtämättömyyttä elämää kohtaan, kun ei pysty hyväksymään asioita joita ei ymmärrä.

  On myös harvinaista, että joku murtautuu oman kollektiivisen tajuntansa ulkopuolelle tutkimaan asioita. Varsinkin noissa tietyissä viiteryhmissä sitä kohtaan syntyy herkästi väkivaltaa, joka on paras indikaattori henkisistä vajaavaisuuksista.

  Juttu on niin, että jos jokainen ymmärtäisi miten paljon epätotuuksia ja valheita elättää oman uskomusjärjestelmänsä kautta, koko systeemi halvaantuisi. Kastiin, rotuun, uskontoon katsomatta.

  Krooninen valhe on elämäntapa globaalisti yleistäen. Politiikka, raha, talous, uskonto, viihdeteollisuus, keskuspankit, sotakoneet, elintarviketeollisuus etc etc kaikki osallistuvat tämän kollektiivisen valveunen ylläpitämiseen. Siihen oikeastaan perustuukin kokonaan tämän tietyn klikin vallassa pysyminen. Vain tietoisuuden kehitys voi tämän syklin murtaa.
  Ne jotka tämän tajuavat, kehittyvät. Ne ketkä tämän kieltävät, ovat tuomittaja olemaan osa ongelmaa.

  Luuleeko joku että yksikään valloitusarmeijan nappula (US, Israel etc) viettää päiviään suuressa tietoisuuden tilassa? Jos ihminen saadaan uskomaan että vihollinen on 5000km päässä ja uhkaa velkaorjan vapautta valita eineksensä, ja ne pitää lähteä sinne asti murhaamaan, niin mikä on psyykkinen tila?
  Tajuamatta edes että niistä samoista maista tuotetaan mm. öljyt, huumeet, kullat, timantit ynnä muut todelliset sotien syyt. Tämän valheen mekanismin näemme juuri nyt myös siinä miten Venäjään ja Kiinaan suhtaudutaan ”ammattitoimittajien” toimiessa propagandan välittäjinä kykenemättä kyseenalaistamaan yhtäkään seikkaa.

  Aina kun mediassa on jotain päättömiä Venäjä syytöksiä, löytyy muista medioista lähteistettyjä paljastuksia ”omien” touhuista. Juuri nyt Syyriasta löytyi ”kapinallisten” kemiantehdas, Venäjää syytetään taas ilman mitään todisteita mistä tahansa mikä vie lööppitilan. Tämä sama kuvio toistuu käytännössä joka kerta. Suosittelen katsomaan miten napakasti aikanat osuvat aina yhteen.

  Venäjän MoD julkaisee raportin missä kerrotaan valkokypärien false flag suunnitteluista, huomio viedään perusteettomiin syytöksiin siviilien pommituksista tai muuhun aina purevaan asiaan jota ei perustella, lähteistetä, tai oikaista.

  Eikä varsinkaan käsitellä yhtäkään aspektia joka voisi paljastaa ”omien” tekevän kaikkea sitä, mistä he muita syyttävät. Edelleen odotan että Irakin invaasion ja Saddamin murhaan johtaneet valheenpuhujat tuomitaan Haagissa.

  Madeleine Albrightin mukaan 500.000 irakilaislapsen murhaaminen oli oikea ratkaisu, jotta Saddamin öljykauppa saatiin takaisin dollariin, Saddamin vaihdettua öljykauppa euroon.
  Tai Libyan tuhoaminen Gaddafin ehdotettua kultapohjaista dinaaria ja dollarin hylkäämistä. 7/7/05 pommi-isku, jonka tekijät oli tiedossa käytännössä heti sen jälkeen, antoi oikeutuksen Libyan tuhoamiseen.

  Voit olla varma, että aina kun tapahtuu ”terrori-isku” jonka tekijät tiedetään heti, kyseessä on false flag.

  1. Vielä lisäksi se ehkäpä tärkein seikka miksi Venäjää mustamaalataan ankarasti juuri nyt; Dollari. Tai tarkemmin, sen väistämättömästi lähenevä romahdus. Se on ollut arvotonta paperia jo vuosikymmenet. Ruplan inflaatio on matalampi kuin dollarin.

   Jokaisen itseään toimittelijaksi kutsuvan olisi syytä tehdä joskus aitoa tutkimusta siitä mitä julkaisevat.
   Dollari ei elä ilman sotia. Amerikka ei elä ilman dollaria. Yhdistä pisteet.

   Venäjä, Kiina ja Iran hylkäsivät Dollarin. Syyria ei ole romahtamassa. Kiina perusti petro-yanin. BRICS ja EEU kasvavat vakuuttavasti. Venäjä rakentaa Saudeihinkin 16 ydinvoimalaa joihin ”luottomedia” viittaakin ”yksityisinä”, koska ylläpitävät valhetta Venäjän romahtavasta taloudesta. He ilmeisesti leikkivät että mm. Kiinan kanssa joitain vuosia sitten tehdyt yli 700 miljardin kauppasopimukset eivät ole totta.

   Venäjän ei tarvitse sotia pysyäkseen hengissä. Sen ei tarvitse miehittää lähi-itää pakottaakseen kaikki käymään kauppaa ruplalla, eikä sen tarvitse selitellä syitä invaasioille kun öljyä, kultaa tai oopiumia haalitaan sodankäynnin varjolla. Se ei roudaa lääketehtaille afganistanista tonnikaupalla raaka-ainetta oxycontineihin tai heroiinikauppaan.

   Venäjä ohitti yankeen viljanviennissä, joka tuottaa Venäjälle yli kolmanneksen enemän kuin asemyynti. Venäjällä on valmiina (väitetysti) vaihtoehtoinen maksujärjestelmä läpimädän swiftin tilale, vaihtoehtoinen internet, omavaraisus 2025 mennessä, puolustusyhteistyö Kiinan, Iranin ja Syyrian kanssa, sekä about yli puolen maailman tuki ja yhteistyö. Vain Israelin ja sen koiran, eli Amerikan vasallit brittien kansa toistavat samoja mantroja Venäjän uhasta ja köyhyydestä.

   Yhdistävä vihollinen on elintärkeä oikeuttamaan kriittisiä liikkeitä.

   Suosittelen jokaista tekemään niin että kaikki, mitä Venäjästä sanotaan, kääntää koskemaan sanojaa. Ja sitten tutkimaan että osuuko oikeaan.

   Esimerkkejä;

   -Venäjä pommittaa siviileitä
   -Venäjä tähtää sairaaloita
   -Venäjän hallitus ryöstää kansansa ja maansa
   -Venäjä on agressori
   -Venäjä on imperialistinen roistovaltio
   -Venäjän hallinto ei piittaa kansasta
   -Venäjän hallinnolle tärkeintä on oma valta ja vauraus
   -Venäjän vaalivilpit
   -Venäjä tukee ”diktaattoreita”
   -Venäjä valtasi Krimin
   -Venäjä sörkkii kaikkien vaaleja
   -Venäjä painostaa, uhkailee, syyttää ja kiristää muita

   Viime aikojen paras vitsi näyttäisi kuitenkin olevan Skripalin myrkytys.Miten niin syvästi indoktrinoitua porukkaa löytyykin niin paljon, että uskovat brittien ja koko EU-klikin väitteet, ihmettelemättä edes ilmiselviä asioita kuten motiivin puutetta, tai brittien haluttomuutta esittää todisteita.
   Jos tämä toveri olisi hengiltä haluttu, niin eiköhän KGB olisi laittanut pari reikää takaraivoon jo vuosia siten, ennenkuin kaveri karkoitettiin(!) maasta.

   Kuinka monen kohdalla voidaan vetää rasti US/EU akselin kohdalla?

   Aihe on kaukana matuista ja Islamista mutta kun kerran lähti niin menköön. Paremmin tietävät voivat korjata mahdolliset virheet esittämissäni.

   1. Islami öyhötys on vain savuverho näille todellisille ongelmille -hieno kirjoitus ja huojentavaa huomata että edes muutamat ymmärtää mitä yhteiskunnassa tapahtuu.

   2. Valtamedia ihmettelee Putinin äänisaalista, mutta ei ihmetellyt Niinistön prosentteja gallupeissa, jotka olivat samaa tasoa. Putin on osoittanut johtajuutensa, jos meillä olisi yhtä vahvajohtaja, emme olisi EU:n johdateltavana.

 7. Eipä ole ihme jos Islam leviää. Kun laittaa sanan ”islam” hakuun AdLibriksessa löytyy vaikka minkälaista e-kirjaa vain 7 kr kappale, koraanikäännöksiä jne. Normaali-ihmisten kirjat taas ovat kohtuuttoman kalliita eikä monella ole varaa.

 8. Tamperelainen moro Herran siunaus Tampereen yliopistolta kommarivalheet nurin https://youtu.be/uEK8HlfJEbk käyttäjältä Stalinistit rehtori Liisa Laakso, hallintojohtaja Petri Lintunen sekä tilapalvelupäällikkö Taina Vimpari – Seppo Lehto siunaa Suomen kansaa 😉 tehkää tekin niin 😉 Moro-terveisin

 9. Tuo kirja voisi olla pakollinen aihe uskonnonopetuksessa heti ekalta luokalta lähtien, saisivat Suomen vekarat faktoja iskostettua päähän ennenkuin teiniuhma/vegaanihippi/antifa/suvakkius iskee. Haluaisin YLEn uutisryhmän luokkaan tekemään juttua kun nappula kysyy opelta: ”Jos Suomessa on uskonnonvapaus, miksi muitten murhaamista ja naisia orjuuttava raiskauskultti islam saa olla Suomessa olemassa?”

  1. Olen myös Islamin väkivallan uhri. Sen syöpä on poistettava tavallaan tai…
   Rauhan uskonnon/Allahin nimellä leikataan päätä, raiskataan naisia ja valitettavasti on ollut vuosia Suomessa alaikäinen morsiamet/seksiuhrit😢😢😢
   Tämä kaunis maa, tämän maan tulevaisuus on vaarassa!!!

 10. Lööperi ja Pah-Kunkke eivät halua että kansa alkaa ajatella kriittisesti sanoo:

  Tein haun Tukholman kirjastoissa. Kirjaa (vain 1. painosta vuodelta 2016) löytyy KAKSI kappaletta: toinen Nyköpingissä (yli 100 km Tukholmasta) ja toinen Kungliga Bibliotekenissä keskustassa MUTTA SITÄ EI LAINATA ULOS vaan seu pitää lukea kirjaston lukusalissa. Kyllä huomaa että vihervassarien kirjasensuuri toimii: Astrid Lindgren roviolle, islamkriittinen kirja bannaan lähes totaalisesti.

 11. Hege on vastuullinen nainen. Muslimeilla ei ole valmiuksia elää läntisessä yhteiskunnassa.

 12. Miksi ihmeessä Suomessa Islamin törkeä ideologian väkisin myydään monikulttuuri nimellä ja kaikki muut ovat rasistit ja tyhmiä??!!
  Suomi on hyvä maa🇫🇮😢🌹
  Persialainen Ateisti 🇫🇮😢👍

  1. New word order. Muslimien maahantuonti toimii hämäyksenä suunnitelmien eteenpäin viemiselle (mm.tiedustelulaki, poliisien määrän lisääminen, valtioyhtiöiden yksityistäminen, sosiaaliturvan alasajo jne)

   Neuvostoliitto vol2. Pienen eliitin johtama järjestelmä jossa on vain yksi virallinen mielipide ja ns.”tavallinen kansa” on uskonnosta riippumatta tuon hallitsevan ryhmän orjina.

   Se on tämän kaiken takana. Suomessa järjestelmän kiivaimmat kannattajat löytyvät kokoomuksen riveistä.

 13. tuleeko tätä kirjaa näkymään ruotsin kirjastoissa? tino sanandajin kirjaa ei tiettävästi ole annettu kirjastoihin ja suomalaisten on turha odottaa että sitä edes suomennettaisiin? ja kirja oli tilastoista poimittu!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.