Rasisminvastainen viikko alkoi: Esittelyssä yksi hyvin tavallinen afgaaniraiskaus

0
afhad
Miltä tuntuisi, jos tämän näköinen mies ilmaantuisi aamulla pikkutyttösi huoneesta?
19.3.2018

Rasisminvastaisen viikon kunniaksi kerromme joka päivä yhden rasistisen tapahtuman. Rasismikalenterin ykkösluukusta nousee afganistanilainen Ghullamreza Ashouri, syntynyt 21.3.1999.

Hän tuli Ruotsiin ollessaan 10-vuotias. Ei tosin yksin vaan äitinsä kanssa. Kesällä 2016 afgaani tapasi somen kautta itseään nuoremman tytön, josta alkoikin sitten muutaman vuoden kestänyt vainoaminen.

Tyttö oli tuolloin 14, afgaani 17. Suhde oli suurimmalta osalta jonkinlainen somesuhde, mutta he tapailivat kuitenkin. Pariskunnalla oli isoja riitoja, koska mies olisi halunnut seksiä, mutta tyttö ei kokenut olevansa valmis. Tyttö oli ikäistään hieman kehittymättömämpi eli seksiasiat eivät vielä olleet ihan päivän puheenaihe.

Yhdessä tapaamisessa afgaani tuli tytön kotiin ja jäi yöksi. He nukkuivat samassa sängyssä ja jossain vaiheessa yöllä tyttö heräsi kun afgaani oli tunkenut sormensa tytön alapäähän. Oikea raiskaus tapahtui kun tyttö oli matkustanut Göteborgista Norrköpinkiin. Tyttö asui Göteborgissa, afgaani Norrköpingissä. Rakastavaiset riitelivät kovasti ja afgaani päätti lopettaa suhteen jos toosaa ei tipu. Tyttö suostui. He menivät assan invavessaan, jossa harrastettiin neitsyyden menetystä vessanpöntön päällä.

Vessapanon jälkeen tyttö ahdistui ja voi psyykkisesti huonosti. Afgaani oli käyttänyt kondomia, mutta se rikkoutui. Tyttö pelkäsi raskautta ja tauteja. Vessaseksi ja suhde afgaaniin ei lähtenyt sille rakkauden tantratasolle, jossa vessaseksiä olisi voitu harrastaa enemmänkin. Tyttö teki bänät. Rakkaus ei ollutkaan sellaista kuin odotettiin.

Kuvakaappaus 2018-03-19 15-46-14

Alkoi vaino. Afgaani ei hyväksynyt eroa. Tästä seurasi mm. seuraavankaltaisia tapahtumia, joista luettiin tuomio kuun alussa.

1. Laiton uhkaus. Afgaani oli uhannut talven 2016-2017 aikana tyttöä useaan otteeseen mm. uhkaamalla tappaa tämän kuristamalla kuoliaaksi. Afgaani myös lausui, että olisi parempi jos tyttö olisi kuollut. Afgaani kertoi, että aikoo matkustaa ja tappaa tytön hirvittävällä tavalla. Tyttö pelkäsi tässä vaiheessa tosissaan.

2. Häirintä. Afgaani oli helmikuussa 2017 soittanut satoja puheluita tytölle, vieraillut tytön koululla ja kotona niin, että tyttö koki teot hyvin häiritseviksi ja vapautta rajaaviksi.

3. Häirintä. Oli edellisen tapahtuman jälkeen seuraavana päivänä mennyt tytön kotiin ja koululle. Lisäksi afgaani oli ottanut tytön kiinni ja pitänyt tätä jonkinlaisessa sitomisotteessa, yrittänyt pussata väkisin ja pakkohalata tytön tahdon vastaisesti.

4. Häirintä. Maaliskuussa 2017 afgaani oli niin ikään soittanut tytölle satoja puheluita ja lähetellyt somen kautta viestejä eri aliaksilla. Aina kun tyttö esti yhden nimen poika loi uuden.

5. Häirintä. Kesäkuussa 2017, sama kuin yllä.

6. Häirintä. Heinäkuussa 2017, sama kuin yllä.

7. Häirintä, Syyskuussa 2017, sama kuin yllä.

8. Häirintä. Joulukussa 2017 afgaani uhkasi tulla Göteborgiin, koska tyttö ei vastannut someviesteihin.

9. Laiton uhkaus. Tammikuu 2018, uhkasi etsiä tytön käsiin, koska pojalle oli annettu aiemmin tiedoksi lähestymiskielto. Tässä yhteydessä afgaani kertoi, että aikoo todellakin tappaa tytön.

Joissain esiintulleissa viesteissä poika lupaa säästää tytön hengen, jos tämä alkaa käyttämään muslimihuivia.

Kuvakaappaus 2018-03-19 14-42-48
Päästäisikto tyttäresi tämännäköisen miehen kanssa invavessaan?

Ghullamreza Ashouri tuomittiin näin ollen laittomista uhkauksista. lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja lapsen seksuaalisesta ahdistelusta joko 180 yhteiskuntapalvelukseen tai 8 kuukauden vankeuteen.

Heikot vanhemmat kasvattavat heikkoja lapsia ja antavat pikkutytöilleen luvan seurustella aikuisten afgaanien kanssa. Tytön vanhemmat päästivät tytön parinsadan kilometrin päähän vieraalle paikkakunnalle afgaanitreffeille ja antoivat afgaanin tulla kotiinsa ja nukkua tyttärensä kanssa samassa sängyssä.

 

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

19 thoughts on “Rasisminvastainen viikko alkoi: Esittelyssä yksi hyvin tavallinen afgaaniraiskaus

  1. No joo,tähän ei osaa paljon sanoa mitään, koska tyttö on kotiinsakki saanu viä tuon kehitysmaatunkeutujan.Mikä helvetinlaiset vanhemmat oli tällä tytöllä kun sallivat tuomosen.Suvakkeja ilmeisesti siitä parhaasta päästä.Jokohan nyt tajuavat ,että ei nämä on islamilla aivopestyjä,jotka ei pidä ihmisinä muita kun toisia islamistejä.

 1. Afgaani lienee omasta mielestään toiminut täysin oikein ja tyttö rikkonut jotain sääntöä. Siksi tyttö olisi ansainnut kuolla. Nyt afgaani katsonee joutuneensa oikeusmurhan uhriksi ja saanee tukea samanmielisiltään kadulla ja vankilassa. Tuskin joutuu kumminkaan vankilaan vaan päätyy yhdyskuntapalveluun, joka ei eroa vapaanaolosta. Jos siis on vapaana, niin arvatkaa miten tytön käy. Joko heti tai vankeuden jälkeen.

 2. Tyttö rikastui. Mutta ihmettelen miksi ihmeessä tyttö edes päästi ko. afgaanin ovesta sisään? Ja miksi tytön vanhemmat sallivat sen nukkua samassa tilassa, ilman että välissä oli lukittavia ovia? Eihän niin saa tehdä afgaaninkaan uskonnossa. Miksi siis Ruotsissa saisi?

  No, pitää vain muistaa että raiskaavathan ne ruotsalaisetkin.

 3. Tilanne olisi täysin absurdi oman tyttäreni kohdalla; afgaani tulisi meille yöksi ja nukkuisi meillä. Voi v…u, että naurattaa. Sekopäisempää tilannetta on vaikea edes kuvitella. Ruotsalaiset vanhemmat ovat todellakin idiootteja uhratessaan lapsensa.

 4. Ajattelin pitkään että somalit on pahinta saastaa mitä Eurooppaan tulee, mutta kun on lukenut kymmeniä vastaavantyyppisiä juttuja Ruotsin afgaaneista niin antavat kyllä todella kovan kilpailun. Somaleilla on Ayaan Hirsi Ali ja Mona Walter, mutta tietääkö joku yhtään afgaania joka arvostelisi julkisesti maanmiestensä toimintaa ja kulttuuria?

  1. Ainakin Amerikoissa asuva kirjailija Khaled Hossein (julkaistu mm. Leijapoika sekä Tuhat loistavaa aurinkoa) on tuonut esille Afghanistanin eri heimojen vähemmän kauniita tapoja.

 5. Uskonvapautta loukattu törkeästi. Tietenkin murhataan, jos tyttö jättää afgaanin. Säkki päälle ja orjuuteen on toinen vaihtoehto, muita vaihtoehtoja ei sitten olekaan. Tytöllä jännä, mutta lyhyt loppuelämä veikkaan. Porin afgaani toimi monikulttuurin sallimalla tavalla, se oli sentään rikkautta parhaimmillaan.

 6. Kuinka sairaita tytön niin sanotut vanhemmat oikein ovat. Siellä on ilosta hyristen juotu iltapäivä kaffet kun tytär on saanut afgaani huij… Hurmurin kotia pitämään nuoresta flikasta huolta

 7. Hyi mitä rasismia. Väärin ymmärrettyä veijaria sorretaan. Afgaani ei saanut harrastella täysin rinnoin vaan suvaitsemattomuus otti voiton.

 8. Tärkeintä on, että tytön vanhempia ei päästä syyttämään rasismista.

  Kuvottavaa!

 9. Kiitos kaikille aiemmin kommentoijille. Nauran itseni tärviölle vielä tämän rasisteerauksen vastusteluviikolla jos meno jatkuu yhtä riemastuttavana. By the way. Mikä rangaistus on 180 päivää yhteiskuntapalvelua ? Jollei vaan mene niin miten siitä rangaistaan vai pullahalit ?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.