Tuonen Joutsen: Valkoisten… eiku siis rasismin vastainen viikko

0
ornamentti_1
19.3.2018

On taas se aika vuodesta, kun rasismihysterian herättely on kiihkeimmillään, eli rasisminvastainen viikko. Maailma.net kertoi sivuillaan rasisminvastaisesta viikosta, ja artikkelissa oli sen verran tarttumapintaa, että tässä hieman purkua aiheelle.

Ensi viikolla vietetään rasisminvastaista viikkoa. Suomen Punainen Risti (SPR) muistuttaa viikon alla, että vastuu rasistiseen käytökseen puuttumisesta on jokaisella.

Eli muista kokea jonkun verran syyllisyyttä, vaikket mitään väärää olisi tehnyt. Jossain joku rasisteeraa tälläkin hetkellä, ja sinä et tee asialle yhtikäs mitään.

Rasismin vastainen viikko järjestetään vuosittain 21.3. vietettävän YK:n rotusyrjinnän vastaisen päivän yhteydessä. Samana päivänä vuonna 1960 poliisi tappoi 69 rauhanomaista mielenosoittajaa Sharpevillessä Etelä-Afrikassa. Mielenosoittajat olivat protestoineet rotulakeja vastaan.

Aina yhtä ajan hermolla. Muistellaan ihmeessä puolen vuosisadan takaisia tapahtumia samalla, kun SPR ja muut rasisminvastustajat vaikenevat täysin siitä rotuperusteisesta kansanmurhasta, joka Etelä-Afrikassa on tehnyt tuloaan kiihtyvällä tahdilla. Farmarina toimiminen Etelä-Afrikassa on maailman vaarallisimpia ammatteja, ja hyökkäyksiä farmeille tapahtuu päivittäisellä tasolla. Mustien vetämä hallitus ei ole vuosiin julkaissut tilastoja farmihyökkäyksistä, mutta tietoa kerää esim. Afriforum. Kuolonuhreja tulee vuosittain kymmeniä – pääasiallisesti valkoisia.

Parlamentti äänesti juuri laista, jonka voimalla valkoisilta voidaan varastaa heidän luomansa maatilat, ja esityksen teki maan kolmanneksi suurimman puolueen, marxistisen EFF:n Julius Malema, joka on niinkin lempeä valkoisille, että sanoo, ettei hän vaadi valkoisten teurastusta – ”ainakaan vielä.”

Suomessa jo maahanmuuttokritiikki netissä herättää SPR:ssä syvää kauhua uuninluukkujen kolinasta, mutta kun mustat etelä-afrikkalaiset pauhaavat ”tappakaa valkoiset”, siitä ei puhtua mitään. Voitaneen sanoa, että alkaa käydä harvinaisen ilmeiseksi, että ”rasisminvastustajien” agenda ei ole rasismia vaan valkoisia vastaan.

Artikkelissa jatketaan: 

Tänä vuonna tarkoituksena on myös herättää keskustelua esimerkiksi kaksisuuntaisesta kotoutumisesta.”Parasta kotoutumista on yhteinen arki, jossa kaikki osapuolet saavat ja oppivat jotain uutta. Kukaan ei pärjää yksin, vaan kaikki tarvitsevat lähelleen ihmisen, joka on läsnä ja tukee arjessa. Jokainen voi olla tällainen tukija.

Kaksisuuntaista kotoutumista ei ole olemassakaan. Maahanmuuttaja voi pyrkiä kotoutumaan, mutta maan kantaväestö ei. Hehän ovat jo kotonaan ja siten elävät kuin kotonaan. Mikäli he muuttavat tapojaan maahanmuuttajien vuoksi, kyseessä ei ole kotoutuminen vaan vieraan kulttuurin pokkurointi usein omamme kustannuksella.

Kaiken huipuksi SPR potkaisi rasisminvastaisen viikon käyntiin toteamalla kirkkain silmin, että Vastarintaliikkeen tekemä satiiriversio heidän ei rasismille -sivuistaan on jonkinlainen rasisiminvastustajien voitto. Rima menestykselle asetetaan aika matalalle, jos kansallissosialistien aktivoituminen netissä ja heidän tekemänsä hauskan testin leviäminen on rasisminvastustajille onnistuminen.

Vähemmän yllättäen SPR ei kommentoinut Vastarintaliikkeen testin sisältöä lainkaan. Siinä kun ei ollut mitään huomautettavaa. Mutta kun kantaväestöä – ei kun siis rasismia – v.astaan taistellaan, vedetään homma ilon kautta ja noloimmistakin jutuista tehdään moraalisia voittoja.

Odotan huvituksella ja mielenkiinnolla, mitä kaikkea ihmeellistä tämä rasisminvastainen viikko tuottaa. Nyt on kuitenkin vasta maanantai! 

– Tiina Wiik–

Advertisements

11 thoughts on “Tuonen Joutsen: Valkoisten… eiku siis rasismin vastainen viikko

 1. Joo, se on kyllä yhtä saatanaa se Etelä-AFRIKAN valkoisten murhaaminen heidän jo vuosisatoja viljelemillään tiloilla! Buurit kyllä panevat kovan lujaa vastaan, joten sota on jo nurkan takana. Pitemmässä juoksussa he saavat varmasti USA:sta ja Enklannista turvapaikan, mutta se on vain henkirievun säilyttämistä. Schade, schade!
  Sensijaan varma tulos on, että E-Afrikka päätyy Zimbabwen seuraan roskapönttövaltioiden joukkoon – ja uusia elätettäviä on siinä tapauksessa kymmeniä miljoonia.
  Näitä kun ajattelee, niin väistämätön johtopäätös on, että mustan kalloluun alla ei ole järkeä, vaan paskaa!

  1. Neekerit ja arabit tekee hyvää ruokaa, sen takia ne ei voi olla rassisteja.
   Neekeri- tai arabi-venäläinen ei voi olla rassisti, ne kun tekee hyvää ruokaa.
   Valko-venäläinen on rassissti, koska se on valkoinen ja sillä on priviledge.

 2. Nämä saa sitten eriytyä gettoihin kunnioittamaan vain omaa kulttuuriaan sanoo:

  Suvakeille ei mene jakeluun mitä toiseen maahan muuttaminen tarkoittaa.
  Luuleeko ne oikeasti että islamin uskoisten persettä käydään suomessa nuolemaan.Vitun sairas ajatus.

 3. Toivottavasti saavat turvapaikat E-Afrikan valkoiset. Lähtiessä voi myrkyttää maat Monsanton tuottehilla, niin on sitten asiakaskuntana jatkossa vakavaraisia neekereitä, kun ei muut siemenet enää ota kasvaakseen. Kaikki infra paskaksi ja koneet täyteen hiekkaa. Eikä säkkiäkään ruoka- tai muutakaan apua. Antaa mustien kansanmurhata ittensä, kerran väkisin haluavat.

  1. Ei niiden tarvitse edes myrkyttää tiloja lähtiessään, koska nämä kaverit eivät ole ikinä oppineet tekemään töitä – tai teitä. Belgian Kongossa aikoinaan E4:n veroinen siirtomaaherrojen väylä (joita pitkin siirtomaatavaroita kuljetettiin) joka tällä vuosikymmenellä kiinalaisten tultua kunnostamaan sitä täysin raunioina – jopa kiinalaiset insinöörit ihmettelivät, etteikö täällä – siis Afrikassa – kukaan tee mitään… Sama juttu Mozambikista: portugalilaisten rakentama luksushotelli tänään täysin rappiolla oleva ”sosiaalikeskus” ja siinä sivussa huumekauppakamari. Esimerkkejä löytyy hakematta, palattaneen asiaan..

 4. Nyt on vihervassareilla puurot ja vellit sekaisin ja huolella. Me olemme jo kotonamme; ei meitä voi enää kotouttaa. Musulmaani-mamuja ei kannata kotouttaa, koska heistä ei ole siihen. Heidät tulee palauttaa kotimaihinsa.

 5. Suomalainen rasismi on parempaa ! Se kohdistuu toiseuden perseilyyn, ei toiseuteen itsessään. Tätä eroa varotaan visusti mainitsematta missään koska helpompi syyllistää kaikki kuin ne harvat jotka juoksevat pesismailojen kanssa toiseuden perässä ja rääkyvät suut vaahdossa kuukeria pääharrasteenaan. Ettekö ole törmänneet tällaiseen ? En minäkään mutta rakenteellista- mikro- nano- ja piilorasismista olen huhuja kuullut. Eli tunkekaa SPR ja Janette Grönfors se rasismi jo perseeseenne. Pitäisi mahtua, on se niin olematonta.

 6. Eivät nuo Sharpevillen mielenosoittajatkaan olleet kovin ”rauhanomaisia” vaan paikalliset marxistit olivat heitä agitoineet ja voidelleet (silloin mustilta kielletyllä) väkevällä viinalla pitkin päivää.

  Ei auttanut jos et halunnut mennä paikalle = marxistit pieksivät mm. paikallisen bussikuskin kuoliaaksi koska hän halusi mennä töihin eikä osoittamaan mieltä poliisiaseman edustalle.

  Kiivaimmat olivat kovaa kyytiä menossa poliisiaseman aidan läpi ”kill the white man” huutojen säestämänä, ja kivittivät ja heittivät pulloin poliiseja, jotka olivat noin 400 kertaisessa alivoimassa. Sitten joltain nuorelta poliisilta oli pettänyt hermo kun luuli kuolevansa ja avasi tulen. Muut nuoret poliisit tulittivat sitten peloissaan myös. Paikalla oli poliisista lähinnä junioreja koska veteraaneja ei riittänyt joka paikkaan, kun marxilaiset rähinöivät ympäriinsä.

  Konfrontaatio oli marxilaisten tavoite, johon he pyrkivät kaikin voimin, ja he onnistuivat tavoitteessaan, he tavoittelivat kuolonuhreja jotta liikkeelle saataisiin marttyyreja ja
  huomiota. Marxilaisten johtohahmot olivat tietenkin saaneet koulutuksen Neuvostoliitossa, joka halusi romahduttaa Etelä-Afrikan valtion ja siten edistää kansainvälistä kommunismia.

  Rasisminvastaista viikkoa vietetään siis pohjimmiltaan Neuvostoliiton kommunismin levittämispyrkimysten aiheuttamien uhrien takia

 7. Tällä viikolla totuudenkertojat tulevat saamaan 30 vrk banneja kommenteistaan. Sillä omaa kansaa kohtaan nousseet vihervasemmistolaiset ilmiantajat vaanivat koloissaan, onhan rasisminvastainen viikko.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.