Norjan maahanmuuttoministeri erosi Facebook-päivityksestä nousseen kohun takia

Kuvakaappaus 2018-03-20 12-09-13.png
20.3.2018

Norjassa on saatu aikaan pienimuotoinen hallituskriisi kun istuva oikeus- ja maahanmuuttiministeri Fremskrittspartietin (Edistyspuolue) Sylvi Listhaug joutui eroaaan virastaan.

Norjassa on vellonut pari viikko jättimäinen mediapeli, joka alkoi kun Listhaug kirjoitti Facebookissa, että Arbeiderpartiet (Työnväenpuolue) priorisoi Norjan kansalaisten edelle. Luultavasti aika harmiton piikki, mutta lausunto lähti elämään omaa elämää kun muutaman Utøyan saarelta Breivikin terrori-iskusta selvinneet kritisoivat Listhaugin sanomista.

Listhaug itse sanoo, että koko viikko on ollut surrealistinen. Eilen asiassa aiottiin äänestää suurkäräjillä (eduskunta)  Listhaugin luottamuksesta, mutta hän päätti itse erota virastaan.

Listhaug kirjoitti eilen Facebookissa, että kyseessä on puhdas noitajahti.

– Olen pahoillani, että norjalaiset tekevät päiväkotipolitiikkaa. Tänään on minun tehtävä olla joukon aikuinen.

Tiedotustilaisuudessa Listhaug sanoi, että hänen ohjenuoransa on sananvapaus, ja nyt siitä ollaan tällä kertaaa hieman menty vikaan.

– Haluan pitää sananvapauteni tallella, sillä meillä on vielä monta asiaa keskusteltavana. Nimittäin minkälaista maahanmuutto-, turvapaikka- ja integraatiopolitiikkaa tulevaisuudessa ajamme.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

15 thoughts on “Norjan maahanmuuttoministeri erosi Facebook-päivityksestä nousseen kohun takia

 1. Totuus sattuu. Taas kerran vasemmisto pelaa tunteilla eikä järjellä. Kuka vain voi tuntea mitä vain niin kaikesta voidaan valittaa maailman tappiin saakka.

 2. Sinä päivänä , kun suvakit(ts.hyödylliset idiootit) tajuavat virheensä, en taatusti ojenna auttavaa kättä.

 3. Miksi erosi. Tottahan tuo puhui. Ai niin päättäjien ei saa puhu totuutta koska valehtelu ja paskan jauhaminen kuuluu päättäjien ominaisuuksiin. Totuudenpuhujat eristetään aika äkkiä ja vaaditaan eroamaan.

 4. On tämä käsittämätöntä! Melkein koko Eurooppa on samassa vouhotuksessa mukana; eihän tätä voi enää muuhun verrata kuin siihen, miten ihmeessä natsivalta sai Saksassa aikoinaan yliotteen ja porukka palvoi käsi tanassa yhtä aikamme hirveimmistä ihmisistä. Nyt sen tilalle on tullut uusi hirvio, joka levittää lonkeronsa joka paikkaan ja sen nimi on islam; muslimien kanssa se Hitlerkin hääräsi yhteisen vihollisen eliminoimiseksi. Järki on kadonnut ihmisiltä totaalisesti koko läntisessä Euroopassa kun juostaan muotitrendien perässä ja halutaan syleillä koko maailmaa eikä osata nähdä yhtään eteenpäin!

  1. Lue tarkemmin historiaa , mitä todella tapahtui. Älä usko voittajien propagandaa. Lue esim. Magneettimedia.

 5. Ei voi muuta sanoa kuin et purkka pysähtyy suussa joka kerta kun lukee vasemmiston ulostuloja maahanmuuton ja islamin ollessa tapetilla.
  On ne jumalauta mielenvikaista jengiä!

 6. Onkohan YLE:n uutiseen tullut virhe? ”Populistiministeri Sylvi Listhaugin facebook päivitys…” jne. Eikö hän eronnut oikeusministerin virasta?

 7. https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005610628.html
  TIISTAINA eronneen oikeusministeri Listhaugin piina alkoi työväenpuoluetta moittineesta Facebook-päivityksestä, jonka hän julkaisi maaliskuun alkupuolella. Listhaug kirjoitti, että ”työväenpuolue välittää enemmän terroristien oikeuksista kuin kansallisesta turvallisuudesta”.

  Tottahan tuo on. Sopii myös Merkelin hallintoon ja mikseipä myös Suomen suvakkeihin. Turhaan Listhaug erosi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.