Tavio terroristioikeudenkäynnistä: Suomen elinkautisesta saisi tulla elinkautinen

0
20.3.2018

Tänään tiistaina alkoi Turun viimevuotisen terroristi-iskun tekijän oikeudenkäynti. Syyttäjä vaatii rangaistukseksi elinkautista vankeutta, joka on Suomessa ankarin rangaistus.

 Perussuomalaisten kansanedustaja ja eduskunnan lakivaliokunnan jäsen Ville Tavio kommentoi asiassa, että Suomen elinkautisesta vankeudesta tulisi tehdä kirjaimellisesti elinkautinen eli henkilön loppuelämän kestävä vankeusrangaistus, tai vapautumiseen asti pitäisi ainakin kulua aikaa huomattavasti pidempään kuin nykyisin.

 Nykyinen elinkautinen merkitsee oikeuden vapauttamisharkinnan jälkeen keskimäärin noin 13 vuoden vankeusrangaistusta.

 – Uhrit ovat kuolleita lopullisesti. Yhteiskunnan anteeksianto murhaajalle on Suomessa kansainvälisestikin poikkeuksellisen nopeaa. Lisäksi kaikkein pahimpiin terroristisiin tekoihin syyllistyneen vapauttaminen tulee olemaan vakava turvallisuusriski, kun rangaistus on kärsitty, Tavio sanoo.

 – Jos rangaistusmaksimeissa olisi enemmän liikkumavaraa, niin mikäänhän ei estäisi tuomareita antamasta suoraan sen 13 vuoden vankeusrangaistuksen, Tavio lisää.

Ville Tavio

kansanedustaja (ps.)

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

11 thoughts on “Tavio terroristioikeudenkäynnistä: Suomen elinkautisesta saisi tulla elinkautinen

 1. Marokonpojan turistireissusta tuloo komea loppulasku Suomen kansalle. Kuolonuhreille ja heidän omaisilleen suruvalittelut vielä kerran. Ehkä joku kiinnostuu heistäkin kun oikeudenistunto on käyty. Marokonpoikaa hyysättiin jo ennen tekoa hulppealla summalla. Hukkaan meni. Teko aiheutti inhimillisten kärsimysten lisäksi valtavat kulut hoitopuolella ja viranomaisissa. Nyt oikeusprosessi kaikkine kuluineen ja korvauksineen. Kaikki verovaroista. Ja linnassa loisimisen kulut päälle ehkä 13 vuodelta. Kun Bouanane joskus vapautuu voi joku alkaa ynnäilemään paljonko maksoi jätkän hyysäys ihmisoikeuksien nimeen ja kansainvälisiä sopimuksia noudattaen. Jospa meillä olisi rajavalvonta.

 2. Turun murhat olivat false-flag tiedustelulakien läpisaamiseksi. Poliisivaltiota ollaan tekemässä ja perussuomalaiset tukevat hanketta -joko olisi aika herätä vastustamaan massavalvontaa jonka kohteena olet juuri SINÄ?

  1. Rehellisiä ihmisiä sopii valvoa,monellakaan heistä ei ole mitään sitä vastaan.Tosin siinä voi valvojalla aika käydä pitkäksi kun huomaa, että eihän tuo edes yritä muuta kun normaalia elämää.
   Mutta on se nyt jumalattoman kumma,jos nuita maahan tulleita kehitysmaalaisia ei sais valvoa.Joista todellakaan ei kukaan tiedä yhtään mitään mitä ne on ja millä asialla ne on.Läheskään kaikilla niistä ei ole ”hyvät mielessä” Suome ja suomalaisia kohtaan,seki on jo nähty.

   Laki voimaan ja pian,millä pystytään valvomaan terroristejä ym luusereita ,että ei enää tarvitse esim ruotsalaisilta kysellä mitä Suomea kohtaan
   suunnitellaan.Keksimällä keksityt tekosyyt pois,millä pitkitetään lain voimaan tulemista.

 3. No mutta mädättäjäthän aina lässyttävät kuinka islamilla ei ole koskaan mitään tekemistä islamin kanssa vaan tekijöillä on aina mielenterveydellisiä ongelmia,rasismin uhreja jnejne joten pistäköön tuonkin marokkolaispaskan sitten pehmeään suljettuun huoneeseen loppuelämäkseen popsimaan vaikkapa sianihraa ja näkkileipää samalla kun parantelee mielenterveyttään..

  1. Voitas vielä ottaa ne vanhanajan mielisairauksien hoitokeinot käyttöön… Mitäs hoitoja niitä olikaan? Lobotomialeikkaukset ja sähköshokit tulevat mieleen ihan ensi hätään.

   Vankimielisairaaloissa saattaa toki esim. Venäjällä vielä olla melkoisen kovat otteet – ainakin pikkulapselta pään Venäjällä irti leikannut radikaalimuslimiksi paljastunut lastenhoitaja aneli pääsyä tavalliseen vankilaan. Hänet kun oikeudenkäynnissä todettiin mielisairaaksi ja tuomio vankimielisairaalassa kärsittäväksi.

 4. Miksi verorahoilla.linnassa täyshoidossa lihotetaan.ulkolaisia verorahoilla. Hallitukselle kysymys. Heti täytäntöön kaikki konnat omaan Maahan

  1. Jos konnat siirrettäisiin omaan maahan, ne useinkin vapautettaisiin tyystin tai saisivat jopa sankarin kohtelun. Etkö ole vieläkään ottanut selvää poliittisesta islamista ja sharialaista?

   Monessa muslimimaassa sharia-laki on ihan valtion tasolla käytössä. Sharian mukaan tuo Turun murha oli täysin oikeutettu – kukaan uhreista ei näet ollut kunnon muslimi. Sekin huntua (joskus) käyttävä nainen ei pukeutunut huntuunsa kunnolla eikä noudata muita muslimin siveyssääntöihin kuuluvia sääntöjä, nainen ei käyttänyt kunnolla peittäviä vaatteita (sharian mukaisia kaapuja).

 5. 2031 epäilty terroristi on vapaa. Tuolloin hän on tavannut jos jonkinmoista radikalisaarnaajaa ja kerännyt pyhää vihaa vangitsijoitaan kohtaan. Ai että, kun hän pääsee kostamaan, ei saata puukkohippaset enää riittääkään? Onkohan Taponen poliisiylijohtajaksi noussut vapautuksen vuonna. Hän laittaa Abderrahmanin tyttäresi kanssa samaan pulpettiin. Tyttäresi, joka ei ole vielä syntynyt. Sinne vaan yläasteelle. Kaverilla koko ajan takoo mielessään.. no terveeksihän tuo luokiteltiin, eli välituntiaktiviteetit varmaan, leuanvetoa ja semmoista. Kukahan tutkisi Taposen mielenliikkeet?

 6. Tuohan on julistanut olevansa vieraan vallan (Isisin) soturi. Tuohon kuten muihinkin ähly terroriin pitää siis sovelta sotalakeja eli tuosta rangaistus sitten teloittaminen ampumalla. Rättisten ryöstelyt ja raiskailut ovat samalla periaattella sabotaashia ja partisaanitoimintaa, josta rangaistus humaanisti vain 20 vuotta pakkotyöleiriä.

 7. Tämä ”vieraanvallansissi” kävi koulua suomalaisten lasten seassa hetkeä aikaisemmin kun teki kurkunleikkaukset Turussa.
  Kuka vastaa siitä,että aikuisia ulkomaalaisia miehiä joista kukaan ei tiedä mitään, laitetaan lastemme kanssa samoihin kouluihin?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.