Unkarilainen nainen kertoo Unkarin tv:ssä miten hän muutti Ruotsista turvallisuutensa takia pois

Kuvakaappaus 2018-03-20 19-57-46.png
20.3.2018

Unkarilainen nainen kertoo kuinka asui Ruotsissa, mutta lopulta se muuttui mahdottomaksi maahanmuuttajien takia. Nainen kertoo mm. kuinka metrolla matkustaminen oli mahdotonta ja naisia ahdisteltiin avoimesti. Poliisi ei puuttunut asiaan mitenkään.

Niin ikään nainen kertoo, että lehdistä ei voinut lukea puoliakaan mitä tapahtui ja asioita peiteltiin. Lopulta nainen kyllästyi ja muutti takaisin Unkariin. Suurimpana syynä hän kertoo turvallisuutensa.

Filmin kesto 11 minuttia, se on Unkarin valtiolliselta tv-kanavalta M1:ltä ja suomenkieliset teksti Junes Lokka. Ehdottomasti katsomisen arvoinen.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

8 thoughts on “Unkarilainen nainen kertoo Unkarin tv:ssä miten hän muutti Ruotsista turvallisuutensa takia pois

 1. On tuo muutto ollut omallakin perheelläkin tapetilla, muttei ainakaan vielä. Mutta jos tilanne pääsee Ruotsin tasolle, Unelmoijat saavat jäädä pride-marssimaan yhdessä kehitysmaamusujen kanssa. Mutta ennen sitä koetetaan olla vastahankaan Unelmaa.

  1. Itse muutin Suomesta ja taitaa olla aikalailla niin että en ole enää tulossa takaisin.

   Muutin erittäin ”Nuivaan” maahan monestakin syystä johtuen mutta asuttuani mm. Turussa tuli ihan selväksi että ei sitä enää voinut Suomeksi kutsua missään mielessä. Olo oli kirjaimellisesti kuin olisi ollut jossain Lähi-idässä ja senkin suhteen siinä pahimmassa osassa Lähi-itää.

   Ihan täysin sama meno ja Mamut vihaisia ja koko ajan iholla sekä kimpussa. Missään ei voinut olla rauhassa vaikka koettikin valita ”parempia paikkoja” missä mm. Mennä treffeille jne. Koko ajan piti olla valmis puolustamaan itseään ja etenkin naista koska ahdistelu oli jatkuvaa. Moneen paikkaan ei yksinkertaisesti halunnut mennä koska ne oli täynnä arabeja ja neekereitä koko ajan. Toisaalta oliko kotonakaan kivaa kun naapurissa kaapueukkoja ja Lähi-idän sekä Afrikan ongelma porukkaa riekkumassa koko ajan?

   Siis, näistä ei päässyt eroon missään eikä mitenkään. Joka paikka oli pilalla?

   Suomalaiset passiivisempia kuin koskaan ja ihmisiä suoraan sanottuna pelotti puhua asioista suoraan? Eräänlainen ”Mini-Ruotsin” ilmapiiri oli päällä, eli järkevät ihmiset eivät uskaltaneet mistään puhua mutta aivopestyt idiootit sitäkin enemmän äänessä. Moni oli huomaamatta sopeutunut henkisesti itse tilanteeseen ja eräällä tapaa ajattelemattakin ”väisti” koko ajan matulaumoja pilaamassa joka paikkaa.

   Mikä on loppusaldo? Hyvä on, palkat ovat pienemmät aika rajustikin mutta niin on hintatasokin eli se kompensoi sen eron aika hyvin ja palkat ovat aikamoisessa nousussa yleisesti. Suomessa työllistyminen melkein mahdotonta massiivisesta koulutuksesta huolimatta ja uudessa kotimaassa hain kahteen paikkaan ja pääsin kahteen haastatteluun ja toisesta töitä HETI.

   – Siinä ei ehtinyt nokka tuhista kovinkaan kauaa?

   Töitä on sen jälkeen tarjottu moneenkin kertaan ja jopa työpaikalta on koetettu värvätä toiseen yritykseen heti, moneenkin kertaan. Pankkitilille kertyi kivasti säästöjä ja plussaa aika nopeasti eikä ympäristössä ole Islamisteja eikä neekereitä.

   Ai niin, sanaa ”Neekeri” voi käyttää niin paljon kuin haluaa. Ihmiset puhuvat asioista suoraan ja meno on henkisesti ja taloudellisesti aikalailla verrattavissa Suomen 1980-lukuun täysin pois lukien parempi ja nopeampi netti ja luonnollisesti normaali teknologia.

   Kaupoissa on enemmän tuotevalikoimaa kuin Suomessa ja paljon sellaisia tuotteita jotka ovat Suomessa valmistettuja mutta joita ei Suomessa ilmeisesti edes myydä, esimerkiksi Koskenkorvan tietyt eri tuotevariaatiot ovat ruokakaupasta haettavissa enkä kyseisiä tuotteita koskaan ole Suomessa nähnyt edes Alkossa. Kaupoissa on paljon myös Yhdysvaltalaisia tuotteita joita ei edes myydä Suomessa ollenkaan paljon enemmän saatavilla. Jopa nuuskaa voi tilailla mistä huvittaa postitse jos siitä tykkää esim. Usasta eikä tulli takavarikoi koska niitä ei kiinnosta.

   Naiset ovat naisia, kauniita ja ylpeitä sellaisia (Ei feminatseja) eikä kukaan raiskaa ketään. Kaduilla ei tappele kukaan, mitään ei varasteta, kaikki toimii ja maan talous kasvaa silmissä sekä infra paranee päivä päivältä vaikka jatkuvat remontit ja rakentaminen välillä rasittaakin kun on tiet tukossa jne.

   Yksinkertaisesti on turvallista, melkein 100% valkoista, kristittyä ja mukavaa menoa eikä tarvitse oikeasti pelätä, olla varautunut mihinkään ja kantaväestö on niin ihanaa ja kilttiä että siihen rakastuu helposti ja nopeasti.

   Kriminaalit saa aidot vankeustuomiot ja sellaiseen vankilaan ei halua mennä missä se tuomio suoritetaan koska se ei ole hotelli vaan siellä katkotaan sormet tupakkaveloista.

   Aikalailla kaikki puhuvat englantia mikäli sitä tarvitaan, vanhukset asia erikseen ja englannilla pärjää ja mikäli viitsii paikallista kieltä edes hieman opetella niin se hämmästyttää paikallisia ja pisteet nousee sekä uudet työpaikkamahdollisuudet avautuu.

   Ehkä jatkan johonkin toiseen maahan tästä jossain kohti, mutta sanotaanko nyt näin että ei ole minkäänlaista kiirettä yhtään mihinkään koska asiat ovat kaikki aikalailla pääpiirteissä ja loppupeleissä hyvin ja elinympäristö on oikeasti mukava.

   Oikeastaan tässä kohtaa voisi olla jo jopa hieman hankalakin lähteä ja saisi olla aika uskomattomat tarjoukset palkkojen ja muiden suhteen että enää mihinkään lähtisin helpolla.

   Ikävä todeta näin ”kansallismielisenä” mutta Suomea on tällä hetkellä erittäin, erittäin, erittäin VAIKEA ikävoidä tai kaivata mitenkään? Oikeastaan missään mielessä?

   On niitä metsiä, järviä, rantoja jopa saunojakin (harvemmassa toki) muuallakin?

 2. Rasisminvastustelun juhlaviikko saa tällaisilla jutuilla mahtavat puitteet. Huomenna on YK:n maailmanlaajuinen huipentuma. Katseet Etelä-Afrikkaan. Siellä rasisteerataan niin perkeleen tavalla että ruumita tulee päivittäin mutta kuten valistuneet somenkäyttäjät ovat huomanneet, vain somessa buurien ja afrikaanereiden murhaaminen ja sorto on noteerattu. Näillä mennään. Vastustelkaa rasisteerausta vastuullisesti ja tasapuolisesti. Amen.

 3. Turvattomuuden ja hyssyttelyn lisäksi toi hyvin esiin työllisyysnäkökulman. Mitä järkeä on kouluttaa kalliilla rahalla muslimilääkäreitä, jos sen takia ruotsalaislääkärit joutuvat etsimään töitä ulkomailta? Sitten toisaalta hoitajiksi ja poliiseiksi on vaikea saada ketään kun uusruotsalaiset ovat perseilyllään tehneet heidän töistään sietämättömiä. Ja ghetot täynnä joutilaita kulttuurinrikastajia, joita ei voisi tämä aiheuttamansa ”työvoimapula” vähempää kiinnostaa.

  1. Muslimilääkärit voivat perustaa yksityisklinikoita, joissa hoitavat pakolaisia yhteiskunnan pikkiin ja jättää verot pystyyn. Tietty triplalaskutus. Maksimaalinen hyöty kannattaa ottaa, kun väkisin tuputetaan. Koulutuksen taso ptäisi enää saada laskettua Intian vastaavaksi, eli vuokraat tilan ja ostat stetoskoopin niin olet valmis yleislääkäri.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.