Malmöläisen koulun kiusattu tyttö saanee korvauksia kunnalta – poikien mielestä tyttö ei ollut tarpeeksi muslimi

0
Kuvakaappaus 2018-03-21 10-57-26
21.3.2018

Rasisminvastusteluviikon kunniaksi nostamme rasismikalenterista päivän toisen rasistisen tapahtuman, joka tapahtui Malmön Johanneksen koulussa. Tapahtuma on pitkä ketju, joka huipentui syksyyn 2016 kun muslimioppilaat vainosivat toisia oppilaita systemaattisesti ja ainakin parinkymmenen oppilaan vanhemmat kieltäytyivät päästämästä lapsiaan enää kouluun.

Yksi tyttöoppilas oli erityisen suuren vainon kohteena. Tyttö oli taustainen, mutta hänen perheensä ei ollut muslimeja. Toisin sanoen tyttö ei käyttänyt huivia eikä vannonut allahin nimeen. Tästä johtui, että muslimipojat alkoivat kiusaamaan tyttöä.

Tytön isä on kertonut useaan otteeseen julkisuudessa, että tytär joutui vuosien ajaksi muslimipoikien vainon kohteeksi.

– Pojat uhkasivat raiskata hänet, ja että heidän isät käyvät nussimassa tyttöä. Tyttöä kutsuttiin huoraksi ja kysyivät mikä on hänen uskontonsa. Poikien mielestä tyttö ei ollut tarpeeksi muslimi ja sen takia tytön housuja vedettiin alas julkisesti.

Vaino syy oli siis se, että tyttö ei ollut ”tarpeeksi” muslimi.

Malmön kaupunki ja koulu eivät kuitenkaan katsoneet, että kyseessä olisi ollut tarpeeksi vakava teko, jota voi kutsua koulukiusaamiseksi. Asia kuitattiin ”pienellä levottomuudella”, jota on aina luokissa.

Tuolloin 2016 koulun johto oli jonkinlaisessa monikulttuurisuushurmiossa eikä sieltä nähty mitä ympärillä tapahtuu. Kun koulun johto hoki ”monikulttuurisuus_on_rikkaus_ei_mulla_muuta_monikulttuurisuus_on_rikkaus_ei_mulla_muuta” niin useat opettajat irtisanoutuivat toimestaan, koska eivät yksin voineet muuttaa junan suuntaa ja toisaalta liki aikuiset kehitysmaista tulleet miehet kiusasivat kaikkea ja kaikkia ympärillä olevaa.

Lopulta vanhemmat tekivät jonkinlaisen manifestin ja parikymmentä vanhempaa kokoontui koululle puhumaan asioista. Koulu jouduttiin sulkemaan hetkeksi monikulttuurisuudesta aiheutuneen kaaoksen takia. Siinä yhteydessä monet lapset eivät menneet hetkeen kouluun ja kiusatun tytön tarina tuli myös julkisuuteen.

Tytön kohdalla asiaa on vatuloitu pari vuotta ja nyt näyttää siltä, että hän tulee saamaan kaupungilta 80 000 kruunua korvauksia kiusaamisesta. Tyttö ei mennyt 2016 tapahtumien jälkeen enää kyseiseen kouluun.

 

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

6 thoughts on “Malmöläisen koulun kiusattu tyttö saanee korvauksia kunnalta – poikien mielestä tyttö ei ollut tarpeeksi muslimi

 1. Hulluja nuo ovat. Ei jatkoon. Kertakaikkiaan sairaita ovat yksilöt, jotka tuollaista tekevät.

  Mutta: suvaitsevaisuus se vasta sairaus onkin, jos suvaitseminen yltää tällaisiin sfääreihin. Pientä levottomuutta? Kun uhataan raiskaamisella?

  1. Tuon koulun rehtori pitäisi hirttää monikulttuurisista munistaan, jos ei suojele lapsia.

 2. Näen tämän kuitenkin valopilkkuna yössä. Pojille pitäisi saada vaan postimerkki perseeseen ja takaisin omaa muslimimaahan.
  Kukaan täysjärkinen ei kaipaa tällaista rikkautta pohjoismaissa, tuskin koko Euroopassa (paitsi tietenkin Merkel…)

 3. Huomatkaa kuitenkin että valtamedian lehti Sydsvenskan kirjoitti tästä. Turha mollata valtamediaa vain periaatteen vuoksi.

  1. No ei kai nyt Malmön alueen paikallislehti voi loputtomiin vaieta uusruotsalaisten perseilyistä. Ongelma on että suuret valtakunnanlehdet kuten Aftonbladet ja Expressen eivät uutisoi näistä ainakaan mainiten tekijöiden taustoja.

 4. Kas kun ei ole mitään twitter-miituu hästäggiä tallaisista tapahtumista. Siinä varmaan twitter-tilit jäädytettäis aika haipakkaa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.