Muuan arkinen ahdistelutapaus ja miten tilanne eteni

0
Kuvakaappaus 2018-03-21 01-16-23
21.3.2018

Kyseessä on aika tavallinen ja arkinen tapahtuma. Suurin ihmetys jutussa on se, että naiset jaksoivat viedä asiaa eteenpäin oikeuteen asti.

Kaksi naista oli viettämässä iltaa viime talvena kalmarilaisessa ravintolassa. Seurueeseen kuului kaksi naista ja muutama mies. Yksi miehistä seurusteli toisen naisen kanssa.

Yöllä alkoi tapahtumaan. Muuan sotaa, vainoa ja kidustusta paennut Mohammad Ali Mollaei oli äitynyt myös ryypiskelemään. Palan painikkeeksi napsittiin lääkkeitä. Kun naiset ja neljä miestä olivat tanssimassa, meni Mohammad ohi ja kouraisi toista naista kovakouraisesti haarovälistä. Nainen ajatteli kuitenkin, että mies ei tehnyt sitä tahallaan vaan vain horjahti. Ainakin osa seurueen miehistä huomaisi tapahtuman. He joko eivät välittäneet tai ajattelivat, että kyseessä oli vahinko.

Tanssahtelu jatkui. Mohammad tulee taas paikalle. Tällä kertaa hän yrittää työntää kätensä toden totta naisen haaroihin. Nainen kiehahtaa, ottaa miestä kraivelista kiinni ja alkaa huutamaan tälle tanssilattialla. Hetken päästä Mohammad poistuu vessaan.

Naisen miesystävä oli juuri tällä toisella tekohetkellä käymässä jossain ja tullessaan takaisin tanssilattialle hän huomasi siellä olevan meneillään tilanteen.

Mitäpä tekee mies? Hän jää seuraamaan tilannetta kauempaa. Esitutkinassa hän kertoo, että huomasi tyttöystävänsä olevan konfliktissa aiemmin nähdyn miehen kanssa. Nainen piti kiinni miehen kraivelista ja heristi sormea miehen kasvojen edessä. Poikaystävä ei kuitenkaan katsonut tarpeelliseksi puuttua asiaan vaan hän tarkkaili tilannetta kauempana. Naisen kanssa konfliktissa oleva mies poistuu tilanteesta. Poikaystävä menee nyt paikalle ja saa kuulla mistä oli kysymys.

Sen jälkeen nainen kertoo tapahtumasta portsarille, joka ottaa ahdistelijan kiinni ja asia eteenee sitä myöten oikeuteen, jossa Mohammadille lätkäistiin viime viikolla pikku sakko.

Se miksi kirjoitan vähäpätöisestä jutusta on naisen poikaystävän reaktio. Kun nainen oli tilanteessa tuntemattoman miehen kanssa niin poikaystävä katsoo parhaaksi odotella tilanteen rauhoittumista kauempana.

Tällainen viilipyttymäisyys on ihailtavaa. Näillä eväillä on hyvä rakentaa vahva ja miehekäs Ruotsi.

Advertisements

15 thoughts on “Muuan arkinen ahdistelutapaus ja miten tilanne eteni

  1. Hyi vittu. Niin ne on nämäkin joku Hyvä Ihminen ollut huutamassa rajalla tervetulleeksi, koska Välimereen hukkui pieni poika.

 1. ”Hän jää seuraamaan tilannetta kauempaa” heh tätä olen sanonut monet kerrat miksi Ruotsi on tilanteessa missä nyt on. Kantaruotsalaiset ovat paskahousuja kun eivät uskalla puolustaa edes tyttöystäviään tai vaimojaan näiltä röyhkeiltä hiekkaneekereiltä. Onko feminismi syöpä tehnyt tehtävänsä. Tässä vaiheessa tytön pitäisi harkita tarkkaan yhteiseloa tämän urhon suhteen. Varmaan tuo ”poikaystävä” vielä kirkuisi kuin akat jos tosipaikka uhkaisi.

  1. Ruotsalaiset lopettivat maansa puolustamisen silloin, kun Palme päätti tehdä Ruotsista monikulttuurisenvaltion 1970-luvulla. Kiittäkää sosiaalidemokraatteja tästä maailman halaamisesta ja Euroopan saattamisesta sekasorrontilaan. Nyt tätä hulluutta jatkavat globalisaationkannattajat.

  1. Olen samaa mieltä. Tarinahan ei kerro, että kaveri olisi heti mennyt apuun jos tarve olisi vaatinut.
   Heti paikalle tulo olisi saattanut vain eskaloida tilanteen.
   Mielestäni toimi fiksusti.
   Ahdistelijalle taas sakkoja. Mieluummin karkoitus.

   1. Jos svenne olisi edes sanonut jotain, niin kurabi olisi jättänyt naisen rauhaan ja mennyt uhoamaan svennelle. Pitäähän sitä kurabin kunniaansa puolustaa. Silloin svenne olisi voinut ehkä… ehkä selvitä tilanteesta käyttäytymällä kuin normaali kurabi eli huutamalla, mölisemällä, irvistelemällä vihamielisesti ja heiluttamalla käsiään.

 2. Kyllä minuakin sellaiset kaikkein testosteronipitoisimmat alfauros-keekoilijat huvittavat. Noh, he onneksi hieman rauhoittuvat, kun pyytää heitä jättämään painot tankoon ja lisää vielä päälle muutaman kymmenen kiloa 😀

  Mutta tämä toinen ääripää raivostuttaa. Sille täytyy löytyä joku raja, kun seurauksista välittämättä tarjotaan nyrkkiä – tai edes mennään väliin – ja tässä se raja on ylitetty ajat sitten. Mutta ok, puhumme maasta jonka poliisikunnasta löytyy äijiä, joiden mielestä on hauskaa hulluttelua pukeutua tutuun ilman, että tajutaan, mitä se tekee maskuliinisen ammattikunnan uskottavuudelle. Tarkkailette vaan niin helvetisti, kun lapsenne ja vaimonne talutetaan ns. pois.

 3. Tällainen ruotsalaistyyppinen käytös varmasti ihmetyttää vastatulleita, jotka kuulevat vastaavia tarinoita aiemmin tulleilta. Siinä varmaan sitten keskenään nauravat ja myös halveksivat ruotsalaisia miehiä. Kaikki tämä rohkaisee entistä röyhkeämpää käytökseen.

 4. Melkoista pojkvänsmateriaalia tää ruotsalaisurho… nam. Mihin voi mennä jonottamaan että saa tällaisen uroksen haaviinsa? Häntähän olisi sillai söpösti mun itse puolustettava.

 5. Taisi poikaystävä vain olla realisti. Asiasta olisi tullut iso numero, jos hän olisi mennyt väliin. luultavasti tyttöystävä olisi alkanut huutaa hänelle että pysy erossa tästä asiasta.
  Mieshän teki juuri niinkuin pitikin, älkääpäs arvostelko.

 6. Sven-Göranilla olisi voinut mennä mies-meikki pilalle kun Mohammed olisi bitch-släpsäyttänyt urheaa viikinkiä! Pakohan on paras puolustus vai mites se meni? Ilta kuitenkin pilalla koska Birgitta ei varmana antanut toosaa.

 7. Minusta ruotsin poika toimi kohtuullisen oikein. Näissä kun pakkaa käymään niin että vaikka apinaa kurmottaa niin saa saman tuomion kuin ihmisen kurmoottamisesta. Ja nämä apinat kun tuntuu olevan ”uhanalaisia” niin tuomiothan on vielä kovempia kuin ihmisen kouluttamisesta. Tosin itse olisin mennyt ja kokeillut kuinka ujo hiplaajan nokka on kun siihen vähän nyrkillä hilpasee.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.