Tuodaanko Janitskin nyt Suomeen?

0
21.3.2018

Tietojen mukaan Andorran korkein oikeus päätti, että Ilja Janitskin luovutetaan Suomeen. MV-median tietojen mukaan luovutus tapahtuu 30 päivän sisällä.

MV-median nykyinen päätoimittaja Juha Korhonen kertoi kuitenkin aamulla tehdyssä suorassa lähetyksessä, että päätöksestä aiotaan edelleen valittaa perustuslakituomioistuimeen. Mitä se käytännössä tarkoitta, on vaikea sanoa tietämättä minkä oikeuden päätös kyseissä maassa on lainvoimainen. Suomessa esimerkiksi hovin päätös on lainvoimainen, mutta siitä voi silti valittaa vielä korkeimpaan oikeuteen.

 

 

Advertisements
,

11 thoughts on “Tuodaanko Janitskin nyt Suomeen?

  1. Olisi -mutta se vaatii kansannousua ja 95% ns.kansallismielisistä(kin) on täysin pihalla tilanteen vakavuudesta -muutos ei siis ole millääntapaa mahdollinen vaan tilanne tulee pahenemaan nopeasti ja uuden tiedustelulain tultua voimaan viimeinenkin mahdollisuus oikeusvaltion palauttamiseksi on menetetty.

  2. Olisiko jo aika tuomita ne päättäjät, jotka veivät maamme EU:n ja noudattavat EU:n ohjeita Suomen tuhoamiseksi monikulttuurisuudella. Tämä on vasta alkua, vielä moni totuudenesiintuoja raahataan oikeudeneteen tuomittavaksi kansanryhmäänkohdistuvan vihapuheen levittämisestä. Näin meidät pikkuhiljaa totutetaan vääräuskoisten vallanalle, jotka tulevat ottamaan Euroopasta vallan hyvinkin nopeasti tällä menolla. Kun antaa pahalle pikkusormen, se vie koko käden. Päättäjät vapisevat pelosta, kun eivät uskalla tuomita vääräuskoisia valehtelijoita vankilaan raiskauksista sun muista väkivallanteoista. Sen sijaan he yrittävät vaientaa totuudenpuhujat.

 1. Vaikka olisi mitä mieltä itse Iljasta, niin pitäisi olla suhteellisen huolissaan tuosta jutusta. Se on nimittäin aika perkuleen paljon suurempi kuin Ilja tai hänen väitetyt rötökset. Kyse on koko Suomen mädän ”oikeus”laitoksen toimintatavoista tulevaisuudessa. Tekaistuilla ja liioitelluilla syytöksillä saadaan näköjään vedettyä höplästä muiden maiden oikeuslaitoksia. Ja kun tuo on onnistunut kerran niin takuulla on epäoikeuslaitoksella vastaisuudessakin röyhkeyttä tehdä samoin. EUROSTOLIITTO!

  1. Kuuntelin Iljan haastattelun, jossa miehestä sain todella inhimillisen kuvan. Ilja sanoi olevansa lasten, vanhusten, sairaiden, ja eläinten puolella. Voiko tällä tavalla ajattelevaa ihmistä tuomita vihapuheesta. Ilja on liian hyvä ihminen, siksi hänet halutaan vaientaa. Muistan Iljaa rukouksissani.

 2. Kohta alkaa. Tovi vielä sanoi. Kun käärmettä ajetaan pyssyyn se voi voi vaikka mennä sinne, mutta mitä siitä sitten seuraa.

  Viherkomukat tekevät marxilaisglobalistien kanssa kaikkensa horjuttaaksen vakaita sivistyneitä yhteiskuntia. Heidän lahjoillaan on kuitenkin ylivoimaisen vaikeaa ajatella huomista pidemmälle saati pohtia loogisia seurauksia.

  Haaveilevatko marxilaisunelmoijat lyhtytolppien koristelusta tyypilliseen kommaridiktaattorien tyyliin?

  1. Kokoomusta, keskustaa ja sinistyneitä unohtamatta. Samaa roskaa kaikki -vain käytetyt keinot globalisaation ajamiseen eroavat mutta päämäärä on kaikilla sama.

 3. ”Suomessa esimerkiksi hovin päätös on lainvoimainen, mutta siitä voi silti valittaa vielä korkeimpaan oikeuteen.”.

  Suora valitusoikeus KKO:lle on vain niissä jutuissa, joissa hovioikeus on ensimmäinen oikeusaste. Muissa jutuissa on haettava valituslupaa KKO:lta.

 4. Tämä homma voi hyvin kääntyä valtamediaa ja oikeuslaitosta vastaan. Vaikka tuomio tulisi kokonaistilanne voi kääntyä miksi vain.

 5. Ilja Janitskin on noussut Suomen joukkoviestinnän historiaan sanavapauden rajojen koettelijana ja laajentajana. Merkkihenkilö!

  1. Kiistattomasti. Mies joka aloitti suomalaisten herättämisen todellisuuteen. Arvostan!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.