Turvapaikanhakijoiden myötä kirkkoihin on syntynyt uusi ”kännykkä-ilmiö”

0
0148a_modlitba_dusa_ponorena_do_svetla
21.3.2018

Moni kolmansista maista tullut mies yrittää viimeisenä keinonaan vetää esille kristitty-kortin ikuisen oleskeluluvan toivossa. Sen myötä kirkkollisiin tilaisuuksiin on syntynyt uusi ilmiö.

Muuan lukijamme otti yhteyttä ja kertoo asiasta:

– Kävin eilen pitkästä aikaa illalla Tuomasmessussa, kun ei muuten tule kirkossa käytyä. En jaksa sunnuntaiaamuisin mennä, mutta joskus tykkään käydä hiljentymässä ja ehtoollisella. Se, mistä nyt avaudun sinulle tänne on se uusi ilmiö, joka on tullut näiden arabien myötä maahamme ja on lievästi sanottuna vastenmielinen.

– He tulevat kirkkoon, koska haluavat tehdä kaikkensa, jotta saisivat vakuutettua ”suvakkihoitajilleen” että ovat kiinnostuneita kristinuskosta ja valmiita kääntymään pois islaminuskosta.

Kirkossa käyttäytyminen ei kuitenkaan vakuuta:

– Heillä on kännykät käsissään koko messun ajan.. he viestittävät viestejä, ja kävelevät kirkon käytävillä naama kiinni kännykässä. Eivät siis irrota katsettaan kännykästä penkissä, eikä kävellessään.

Myöskään ehtoolliselle ei voi mennä laskematta katsetta kännykästä:

– Se, mikä eniten hämmästyttää, on heidän röyhkeys tulla ehtoolliselle naama kiinni kännykässä. Eivät luovu edes ehtoollipöytään tullessaan katsettaan siitä käynnystä. Aivan uskomatonta, miten pitkälle me sallitaan ylisuvaitsevaisuuden mennä.

Lukija kysyy:

– En tiedä miten paljon tiedät ehtoollisen toimittamisen pyhyydestä, mutta tässä meni kyllä minun rajani. Jos tälläistä sallitaan, niin saa sanoa hyvästit Suomelle.

Lienee selvää, että henkilö, joka ei varsinaisesti ole kiinnostunut kirkollisesta toimituksesta, keksii tunniksi jotain tekemistä. Itsekin luin länkkäreitä rippikouluaikaan kirkon penkillä.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

23 thoughts on “Turvapaikanhakijoiden myötä kirkkoihin on syntynyt uusi ”kännykkä-ilmiö”

 1. Jos Migrin rasistitädille näyttää yli 50.000 selfietä kirkosta niin sit se akka kyllä viimeistään uskoo ja turvapaikka on satavarma! Muslimi on viekas otus. Se miten se vihoviimeinen ”minä huomasin olevani homo”-oljenkorsi toteutetaan, on vähän vielä hämärän peitossa.. Joutuuko Migritäti katselemaan kännyköillä kuvattua muslimimiesten välistä käyrälerssi-actionia vai mitenköhän tuo vakuuttavasti saadaan esitettyä?

  1. Ev.lut kirkon johto koostuu vapaamuurareista joten muutoksia takaisin oikean kristiuskon suuntaan on täysin turha kenenkään odottaa.

   1. Miten tuhota yhteiskunta:
    1. Helppo tapa: mädättää yhteiskunta sisältäpäin instituutioiden kautta
    2. Vaikea tapa: sota

   2. Ei pelkästään evlut- kirkko mädätä maata, katolinen kirkko on yhtä innokkaasti mukana.

    1. Totta. Timo-sika-soinin toimiessa valtiojohtotason myyränä. Katolinen kirkko ja varsinkin kaikkien lakien ulkopuolelle asetettu vatikaani on erittäin merkittävässä roolissa myös maahantunkeutujien eurooppaan rahtaamisessa -eräänlainen johtokeskus mistä uskovaisten lammaslaumaa käskytetään nöyristelemään saapuvia valloittajia.

     Juutalaiset – katolinen kirkko – ev.lut = samalla asialla kaikki. Vapaamuurarit hallitsee.

     1. Alapeukuttelun sijaan kuulisin mielummin väitteeni kumoavia faktoja -löytyykö?

      -kiitos jo etukäteen-

      1. Eli ei löydy -tälläkään kerralla. Kun kaikki perustuu uskomiseen niin siinä ei silloin todellisuudella ole mitään merkitystä. Juuri tämä seikka tekee uskovaisista helposti johdateltavia hyödyllisiä idiootteja joita (((ne))) käyttävät hyväkseen omien päämääriensä saavuttamiseksi. Olisiko kenties vihdoinkin aika herätä KARUUN todellisuuteen?

       1. Laitetaan muutama yksinkertainen esimerkki aivan viimepäiviltä -nämä ovat tietysti vain pintaraapaisuja ja mätä on paljon syvemmällä mutta sen ymmärtäminen on uskonnolla päänsä sekoittaneille ylitsepääsemättömän vaikeaa joten tyydytään helpommin ymmärrettäviin esimerkkeihin.

        1. Ruåtsin juutalaiset kannattavat virallisesti muslimien rukousmölinän sallimista -samalla kokemastaan vainosta(?) uhriutuen.

        2. Paavi (kun pedoilultaan sattuu ehtimään) vaatii JOKAISESSA puheessan ”pakolaisten” tuomista eurooppaan -ja nimenomaan islaminuskoisten.

        3. Suomen ev.lut kirkko majoittaa suomalaisilta kirkollisveron maksajilta ryöstämillä rahoilla laittomien maahantunkeutujien olemisen maassa. Esimerkiksi viimekeväinen laittomien leiri rautatientorilla oli ev.lut kirkon rahoittama suomalaisvastainen operaatio.

 2. Jos me olemme näin tyhmiä niin joudumme siirtymään syrjään! Miten saa kansan valtaosan tajuamaan mistä on kysymys ja siirtämään mädättäjäpoliitikot helvettiin? Taitaa olla mahdoton tehtävä? Äänestäjät ovat idiootteja.

   1. Kansa ei usko poliitikkoja, eikä ne kyllä mitään aikaan saakaan.
    Aivan liian suuri osa kansasta on näitä tottumuksesta-saman -äänestäjiä, jotka eivät seuraa politiikkaa tai uutisia OLLENKAAN. Tämä varmistaa, että muutosta parempaan ei ole kyllä ihan lähiaikoina odotettavissa tähänkään asiaan. Yhtään ei helpota myöskään se, miten suurimmat mediamme tässä asiassa toimivat.

 3. Valehtelua ja huijaustahan tämä turvapaikkapelleily on alusta loppuun. Kirkolta ei tietenkään voi odottaa muuta kuin jeesustelua, Kari Mäkinen ja Irja Askola ovat olleet suunnannäyttäjiä tässä lakia halveksivassa toiminnassa. Nyt länkytetään jostain ’kirkkoturvasta’, josta ei kukaan ollut kuullutkaan ennen näitä feikkipakolaisia.

 4. Tulipahan mieleen vaan ehtoollisesta, että portugalissa talvilomalla oli sellasta kummallista leipää johon oli leivottu pekoninpalasia taikinan sekaan… olisi vähän ravitsevampi ehtoollisleipä se.

 5. Ehtoolliselle ei tule ottaa ainuttakaan, jolla kännykkä on kädessä tai päällä. Rienausta. Ei ihme, että tuomio lähtee Jumalan huoneista.

 6. Kirkko etsii paniiikissa uusia jäseniä koska kato on kiihtymään päin. Noista läpsyttelijöistä saa mukavasti kirkollisveron maksajia jonka tosin valtio ja kunnat maksavat. Ev.lut kirkko tulee hajomaan lähivuosina kosa on linjansa valinnut. Hajomaisen tuloksena maa jakautuu, helsinki ja etelä-suomen isommat ”vapaamieliset” kaupungit muu suomi.

 7. Tervetuloa Lähetyshiippakunnan (LHPK) jumalanpalveluksiin, jos ette halua mamuja nähdä. Ruotsissa samanlainen sisarorganisaatio on nimeltään Missionsprovinsen. LHPK on konservatiivinen luterilainen järjestö, jolla on omia seurakuntia. Niissä järjestetään vanhan koulukunnan jumalanpalveluksia joita pitävät ison kirkon pappisviroista erotetut miespapit. LHPK:n tilaisuuksissa eivät esiinny naispapit, eikä siellä ylistetä homoutta eikä muutakaan pervoutta. Siellä ei myöskään näy kääntyneitä eikä kääntymättömiä muslimeja. Kävijäjoukko koostuu isänmaallisista kantasuomalaisista luterilaisista.

 8. Vihollinen on se, joka on tullut tappamaan, varastamaan ja valehtelemaan. sanoo:

  Kiitos paljastuksesta kirkossa käyneelle! Kuvailtu kirkossa käyttäytyminen kertoo sen, etteivät kyseiset maahanmuuttajat todellakaan ole kääntyneet oikeasti kristityiksi. Heillä ei ole välttämättä ole edes perustietoa kristinuskon ytimestä. Oikea usko toisi väistämättä kunnioittavan käytöksen, ja jokainen ymmärtää sen mukana, missä raja kännykän käytössä kirkossa menee.

  Kännykälle voisi olla myös synkempi selitys: kuvataan muiden käytöstä videolle, että opittaisiin uskottavampi käytös omaa kääntymisharhautusta varten tai jopa vielä pahempi – valmistellaan terrori-iskua. Egyptissä (ääri)muslimit silloin tällöin väijyvät kirkoissaan käyviä koptikristittyjä ja tekevät suoria hyökkäyksiä kirkkoihin sisälle tai väijyttävät kirkonmenojen jälkeen. Tokihan erittäin kovaa kristittyjen ja juutalaisten vainoa esiintyy myös muissa muslimivaltioissa.

  Ateistiset tahot varmasti sortuvat myötäilemään ja jopa avustamaan kristittyjen ja juutalaisten vainoissa. Se on melkoista hyödyllisenä idioottina olemista se. Vuoronne koittaa heti, kun muslimien suhdeluku on maassa tarpeeksi korkea pakanoiden hoiteluun.

  Kannattaisi ymmärtää, mikä on se suurin vihollinen, ja osallistua sen torjuntaan yhteistuumin. On erittäin tuhoisaa asettaa kaikki uskonnot ja uskovaiset samalle viivalle ja vihata heitä yhtä paljon. Viha syö muutenkin aina eniten vihaajaa itseään. Vaikka vihaaja tappaisi kaikki vihansa kohteet, ne jäytävät hänen sieluaan, ajatuksiaan ja vaikeuttavat kaikin tavoin vihaajan omaa loppuelämää, ellei hän pääse vihastaan eroon. Muslimeilla on voimakas vihaamisen ja kostamisen kulttuuri, siksi heidän yhteiskuntansa ovat niin synkkiä eivätkä he edisty ja etene. He ovat juuttuneita vihaansa, jonka kohteita ovat etenkin Israel ja juutalaiset mutta tietenkin myös kristityt sekä kaikki muut ei-muslimit.

  Kirkko ei auta pakolaisia pahuuttaan vaan liian pitkälle menevästä hyväsydämisyydestä käsin. Valtamedian esillä pitämät hahmot kussakin kristillisessä kirkkokunnassa eivät näe asiassa koko Suomea uhkaavaa vaaraa. Toisenlaisiakin kristittyjä on, mutta heidät halutaan vaientaa. Puhumattakaan siitä, että valtamediamme ei uutisoi juutalaisten itsensä kokevan eniten vainoa nimenomaan muslimien taholta ja seuraavaksi eniten äärivasemmistosta käsin ja vasta kolmantena äärioikeistosta käsin. Tätä palstaa lukiessa voi tosin saada toisenlaisen käsityksen äärioikeiston syyllisyydestä ihan vaan siksi, kun täällä on muutama erittäin ahkera juutalaisvihamielinen kommentoija.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.