Yksintulleen ja ruotsalaisen tytön rakkausnäytelmän päätähti ei ollutkaan lapsi – liekö edes yksintullut

0
Kuvakaappaus 2018-03-21 16-40-44
21.3.2018

Tukholman naapurissa Värmdössä pistellään parasta tiskiin. Kunnassa laitettiin pystyyn teatteriryhmä KÄR (=rakkaus), josta on kaavailtu eräänlaista sisääntuloväylää uusruotsalaisille nuorukaisille.

Kär on musiikki-, tanssi- ja teatteriryhmä, joka esittää teinirakkaudesta kertovaa näytelmää. Päähenkilöinä ovat yksintullut pakolaislapsi Ali ja ruotsalainen Isa. Näytelmä kertoo kompleksisesta rakkaudesta, johon sekoittuu turvapaikkaprosessi ja muut nuoruuden vaikeudet.

Näytelmässä on mukana kolmisenkymmentä näyttelijää, useimmat yksintulleita. Alia näyttelevä Emran Afzali on kuitenkin siinä mielessä kimurantti tapaus, että tosiasiassa hän ei ole lapsi. Ei edes nuori. Silti hän näyttelee teinirakkautta ja sen ongelmallisuutta. Afzalin tapauksessa nimittäin edes Ruotsin Maahanmuuttovirasto ei uskonut miehen olevan 15-vuotias vaan ikä veivattiin 20 vuotiaaksi.

– Olen saanut kielteisen päätöksen oleskelulupaani ja Maahanmuuttovirasto veivasi ikääni viitisen vuotta ylöspäin. Voin huonosti sen takia. Mutta on hienoa voida tehdä asioita näiden ihmisten kanssa, Afzali kertoo Värmdön paikallislehdelle.

Afzali siis toisin voi olla mitä vaan väliltä 20 ja 30 vuotta, kukaan ei tiedä hänen oikeaa ikää ja Maahanmuuttoviraston arvio lääketieteellisistä tutkimuksista sekin on alakanttiin. Siitä huolimatta mies puuhastelee teinityttöjen kanssa rakkausnäytelmissä.

Tiesitkö, että Etelä-Pohjanmaalla on menossa samanlainen puuhastelu. Ns. yksintulleet leikkivät teatterileikkejä yläasteikäisten tyttölöiden kanssa ainakin Seinäjoen, Ilmajoen ja Lapuan yläkouluissa. Jonkinlainen näytelmäkin on saatu jo aikaan. Yksintulleet voivat tässäkin tapauksessa olla kaikkea paristakympistä keski-ikäisiin miehiin. Juttua pyöritetään SPR:n ja paikallisten koulujen kanssa yhteistyönä ja pääasiassa afgaaneja viedään tutustumaan tyttöihin, jotka sitten yhdessä laittavat näytelmiä pystyyn.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

12 thoughts on “Yksintulleen ja ruotsalaisen tytön rakkausnäytelmän päätähti ei ollutkaan lapsi – liekö edes yksintullut

 1. No komediaa tuo ainakin on,kun 3kymppiset näyttelee teinejä pikkutyttöjen kanssa..Naurattais jos ei itekettäis…

  1. Mitenkähän olis tehä kerran semmoneki näytelmä,missä päähenkilönä olis ruotsalainen nuori mies ja vastanäyttelijänä yksintullut kehitysmaalainen musliminainen**** Onnistuskohan semmonen,vai olisko ruotslaisella nuorella miehellä puukko kylkiluiden välissä ennen ensi-iltaa ???

 2. Tätä ne jatkuvat mummojen seksiturismista kertovat jutut tiesi. Koko ajan syyllistettiin valkoista miestä ”kukaan ei paheksu, jos mies nussii puolta nuorempaa naista”. Siis mummot olivat yksittäistapauksia, mutta ne miehet eivät. Nyt kun 25 vuotiaalle annetaan vaikka 13 vuotias leikkikalu, niin muistakaa olla tuomitsematta. Siitä pyritään tekemään valtavirtaa ja se onnistuu ainoastaan tuomalla aivan **tusti lisää muslimeja haist ***kasen verukkeilla.

  Tuskin se näpyttelijäkään mitään tajusi, kun päätoimittaja käski tehdä jutun Mairesta*, semmoisen oikein siirappisen. *nimi muutettu

 3. Kaikkea muuta saa veivata ylöspäin mutta kun ikää veivataan on se kurjaa sanoo:

  Afzali kyllä itse tietää melko tarkkaan muttei kerro. Onhan se niin kiva touhuta nuorten tyttöjen kanssa, ties vaikka vielä elokuvatähdeksi pääsisi. Tai ainakin sänkyyn. Miksi pilaamaan sitä kertomalla.

 4. Ja sitten roudataan kierrättäen samat SPR:n harakat kyttäämään yleisöön näitä ’monikulttuurisesti rikkaita’ esityksiä muka innoissaan, suurimman osan todellisuudessa kihistessä vitutuksensa huipulla kun ’kaiken maailman pikkulutkat’ vokottelee niiden vaivalla maahan houkutellut karva-adonikset. Terveeksi ei voi yhteiskuntaa edes kuuromykkäsokeahalvaantunutaivokuollutkaan enää leikilläänkään mieltää.

 5. Tuomiota ei tietenkään kukaan tule saamaan koska kaikki oli vain teatteria sanoo:

  Teatteri on uusi jalkapallo.nyt vain odotellaan ruotsin ensimmäistä teatteri joukkotappelua.

 6. Uskon täysin että Etelä-Pohjanmaalla tapahtuu tätä ja noistahan paikallislehti Ilkka tuskin tekee juttuja koska on aito suvakkimedia päätoimittajansa linjalla. Vain myönteisiä juttuja kyllä tehdään mutta tämän tapaiset hiinä ja hiinä hilkulla pedofiliaan viittaavaan ja alaikäisten tuomista näille ikänsä valehdelleille karvaranteille ”leikkikaluiksi” tuskin tehdään. Kauhavan VOK on todella iso ja näiden ”sotaa paenneiden” määristä en ole kuullut koskaan puhuttavan.Siellähän on tapahtunut kaikkea ”kivaa” matujen ja henkilökunnan kesken. Myös pahoinpitelyt ovat arkipäivää ja poliisi joutuu melko usein hälytystehtäviin sinne. Tuo paikka vetää magneetin lailla alaikäisiä ”jännitystä” hakemaan jolla on sitten karmeita seurauksia joista ei juurikaan julkisesti puhuta koska ne vaietaan tehokkaasti.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.