Lapin PS-Nuoret: Rovaniemen osallistuminen rasisminvastaiseen viikkoon tuomittavaa

0
22.3.2018

Lapin Perussuomalaiset Nuoret tuomitsee Lapin kuntien ja eritoten Rovaniemen kaupungin osallistumisen Suomen Punaisen Ristin organisoimaan rasisminvastaiseen viikkoon.

Tapahtumalla ylistetään suomalaisen kulttuurin monikulturalisointia ja vähätellään sen aiheuttamia ongelmia suomalaisen kansakunnan muodostamassa yhteiskunnassa.

– Tapahtumalla oikeutetaan Rovaniemen ja Lapin väestönvaihtoa. Yhtenä tapahtuman tarkoituksena on kotouttaa suomalaisia näiden muukalaisten edessä. SPR tekee monikulttuurisuudella bisnestä, joten on erityisen hävytöntä Rovaniemen kaupungilta lähteä suoraan tukemaan tätä liiketoiminnan mainoskampanjaa, toteaa piirin puheenjohtaja Johannes Sipola

 Rovaniemen kaupunki on rahoittamassa monikulttuurisuutta tarjoamalla yrityksille maahanmuuttajien työelämään tutustumisen jakson kuluitta. Kulujen sosialisointi peitetään matalan kynnyksen ja positiivisen ilmapiirin verholla. Tosiasiallisesti toimella annetaan halpatyövoimaa maksutta, kuin myös jykevöitetään monikulttuurisuuden asemaa jo muutenkin yltiömonikulttuurisessa Rovaniemessä.

– Tapahtumalla haetaan SPR:lle poliittista hyötyä, kun muun muassa laittomasti maassa olevia ollaan lopulta karkottamasta pois Suomesta. Sitä myös oikeutetaan Rovaniemellä olevilla turvapaikanhakijoita, joiden vastaanottokeskuksia ylläpitää SPR. Koko tapahtuma on poliittista propagandaa ja monikulttuurisuusbisneksen rahoittamista rovaniemeläisten veroäyreillä, ärähtää piirin varapuheenjohtaja Matti Haapala.

 Johannes Sipola / puheenjohtaja

Matti Haapala / varapuheenjohtaja

Advertisements

5 thoughts on “Lapin PS-Nuoret: Rovaniemen osallistuminen rasisminvastaiseen viikkoon tuomittavaa

 1. Punainen risti on globaali rikollisjärjestö jonka hyväntekeväisyydeksi naamioidun ulkokuoren takaa löytyy niin karmea totuus ettei sitä tavallinen kadunmies pysty käsittämään. Rahanpesua, johdon täysin käsittämätön ylipalkkaus, rahanpesua, pedofiliaa, yhteistyötä terroristijärjestöjen kanssa, kansanryhmää vastaan kiihottamista, bordellitoimintaa, huumeita ja niiden salakuljetusta…lyhyesti sanoen kaikkea rikollista toimintaa. Näyttöä löytyy valtavasti mutta kunnollista tutkimusta ei saada aikaiseksi ja lopputulokset jäävät aina vaillinaiseksi -tähän on saatava muutos ja se saadaan aikaiseksi ainoastaan kansalaisaktivismin voimalla.

  1. Myös atomipommilla syntyy mukavaa jälkeä. Jos menee spr rosvojen ja hyyssärihyödyllisten idioottien ohessa ihmisiäkin niin sori siitä.

   1. Kansallismielisten toimijoiden yksi suurimmista virheistä on juuri tuo ”sivulisten uhrien” vältteleminen ja mikäli jotain aiotaan joskus saada aikaiseksi niin tuosta kaiken toiminnan lamauttavasta ajattelumallista on päästävä eroon -vihollinen on AINA vihollinen riippumatta siitä tapahtuuko toiminta sen seuraukset tiedostamalla vaiko ei. Tämä on tärkeää muistas myös tässä SPR:n tapauksessa -kaikki kyseisen järjestön toiminta on saatava täyteen boikottiin ilman pienintäkään poikkeusta. Vastapuoli käsittelee meitä yhtenä massana jota voi vainota ja riistää miten tahtoo ja meidän on vastattava samalla taktiikalla takaisin. Hyvä hetki aloitukselle on juuri NYT!

  2. SPR johtajilla on esimerkiksi palkkataso joka ylittää reippaasti pääministerin palkan.
   Sama koskee näitä lakkoja järjesteleviä ammattiyhdistys pomoja.
   Jostaki on silloin vialla nuissa järjestöissä jos johtajat kahmivat
   tuomosia palkkoja.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.