Muslimit tunkeutuivat Pariisissa kirkkoon mellakoimaan

0
Kuvakaappaus 2018-03-22 00-33-46
22.3.2018

Ranskassa Pariisin kupeessa Saint-Denisin esikaupungissa laittomat maahantulijat ovat aiheuttaneet isoja mellakoita tunkeutumalla kirkkoihin.

Oheiset filmit on kuvattu maanantaina Saint-Denis’n basilika-nimisessä kirkontapaisessa rakennuksessa, johon on haudattu useimmat Ranskan kuninkaat. Rakennus on yksi Euroopan merkittävimpiä katedraaleja.

Alkuviikosta laittomat afrikaanot ja arabiinot laittoivat katedraaliin pystyyn pikamiekkarin. Paikalliset RHC:n naiset toivat paikalle satoja laittomia tulijoita, jotka sitten mellakoivat ja rikkoivat paikkoja. Kannattaa huomata filmiltä, että mellakoitsijoiden joukossa oli myös muslimivaatteisiin pukeutuneita miehiä. Kyse ei siis ollut ihan mistä tahansa mielenilmauksesta vaan seassa oli muslimeja, jotka osoittivat mieltään kristittyjä vastaan. Ranskan poliisi ei kuitenkaan harrastanut dialogia vaan antoi pamppua.

 

Toinen filmi eri nurkalta. Huomatkaa tässäkin muslimiasuihin pukeutuneet miehet-

Advertisements

16 thoughts on “Muslimit tunkeutuivat Pariisissa kirkkoon mellakoimaan

 1. Ai helevetti et silmä lepää kun noille mustapäille näytetään kaapin paikka!
  Ajatelkaa jos Suomen poliisi olisi yhtä jämäkkä!

  1. Samalla nautin siitä kun Ranskalaiset joutuvat huomaan mitä kääremeitä on päästetty maahan…liikaa. Samaa toivon kaikille maille jotka ovat ottaneet liikaa mulimeja maihinsa. Tämä tilanne alkaa kulminoitua muutaman vuoden sisään oikein kunnolla.Julkiset rakennukset palvat ja ruumiita alkaa tulemaan liukuhihnalla, koska edes isot poliisijoukot eivät voi hillitä sataojatuhansia kiihkomuslimeja vaatimuksineen. Sitten kun tilanne on siinä pisteessä että tarvitaan armeijan apua, tilanne on lähellä sisällissodan kaltaista tilannetta ja rintamalinjoa ei voi määrittää vaan alkaa valtava sekasorto. Vesitykit ja kumiluodit eivät tehoa vaan tarvitaan kunnon messinkivaippaisia ja lyijytäytteisiä.

  2. Vaatimattomaksi jäi minusta kaapinpaikan näyttö ranskalaisillaki.Kerran taisi poliisi lyä pampulla jättikokoista riehuvaa neekeriä tuossa videolla.
   Mutta ei Suomessa senkään vertaa! ”MEILLÄ ON UNELMA”

  3. No siksi ne suomeen tulee kun täällä annetaan kaikki tarjottimella ja ollaan niin saatanan suvakkeja . Ja se tutkimus missä suomi oli onnellisin kansa oli väärin piti olla että suomi on tyhmin kansa

  4. Poliisejakin ihan selvästi vituttaa, kun heidän kulttuurihistoriansa kimppuun hyökätään.

   Suomessa ryntääjien kärjessä olisivat olleet Askola ja Toiviainen selittämässä jotain sekavaa hätähuudosta. Tuomiokirkkojen torneista olisi alkanut kuulumaan resitointia

   Omalla tavallaan on aika hurjaa, että vain viisi vuotta sitten olin suht myönteinen pakolaisia kohtaan, vaikka pidinkin toimintaa aika pitkälti omantunnon hiljentämisenä. Ongelmaratkaisun kanssahan asialla ei ole mitään tekemistä, vaikka onkin toki ihan nättiä pelastaa ihmishenkiä. Mutta sitten paikalla täräyttivät wanna-be-maailmanpelastajat ja alpakat – eikä ketään tolkuissaan olevaa voisi maailmassa vähempää kiinnostaa pakolaisasiat – paitsi vastustamismielessä.

   Mitä yhteistä on Sunniva Drakella, Outi Poppilla ja Tsingis-kaanilla? Yhdenkään jäljestä ei ruohu kasva ja jälkeen jää vain ruumisvana.

   1. Aika moni heräsi 2vuotta sitten lopullisesti. Kuin myös. Alkoi kiinnostamaan ketkä tätä kaikkea pyörittävät. Kyllähän se löytyy kun tonkii . .

 2. Mitä nuo punaiset käsivarsinauhat ovat? Kuvittelevatko discogeelit olevansa joku puna-armeija? Saako sillä ranskattarelta pilpendaalia jotenkin helpommin?

  1. Katsopas tarkemmin, pamppuahan ne heiluttaa. Siviilipukuisia poliiseja jotka ovat laittaneet punaisen ”police”-nauhan, ettei virkapukuiset toverit antaisi pamppua omille…

 3. Mmmummmummmutta ristiretket,rasismi ja orjalaivojen terva.Suomen on nyt pikaisesti annettava turvapaikka noille lapsosille koska ihmisoikeudet ja kansainväliset sopimukset.

 4. Suomessa poliiisi ei ole enää voimankäytön taitoinen, poliisijohto on munatonta feministiporukkaa vaikka vielä jollakin tavalla julkisuudessa yrittävät muuta väittää. Jyväskylässä poliisi haki palautettavaa ja turvapaikanhakijat estivät sen, mitä teki poliiisi, vetäytyi huoneeseen turvaan ja joutui kutsumaan apuvoimia. Paikalle saapuneet lisäpartiot olivat yhtä avuttomia, kukaan ei uskaltanut käyttää voimakeinoja näitä viranomaista vastustavia kohtaan.
  Aivan ensimmäiseksi poliisin pitää palauttaa kyky ja halu hallita tilanne, jos ei muuten, voimankäytöllä eikä suinkaan antaa singnaalia siitä, että riehukaa ja vastusteltaa rauhassa, ei poliisi teitä lyö eikä tee muutakaan pahaa teille, odotamme teidän rauhoittuvan omatoimisesti. JUMALAUTA!
  Jyväskylän tapauksessa olisi pitänyt antaa keppiä heti ensimmäiselle vastaan hangoittelevalle välittömästi ja kaikille jotka eivät tottele määräyksiä. Nämä Lähi-idän ihmeet eivät kunnioita suomalaisia, yhteiskuntarauhaa, lakia ja järjestystä, ainoa mitä ne kunnioittaa on raaka voima. Tästä voimakulttuurista esimerkkeinä edesmenneen Irakin presidentin Saddam Husseinin, Libyan Muamar Gaddafin ja muiden kovaa hallintotapaa harjoittaaneen johtajan menetelmät, he tiesivät mitkä keinot ovat ainoat oikeat saada suhteellinen rauha säilymään, vaikka se vaatii ns. ihmisoikeuksien laiminlyöntiä on voimankäyttö ainoa oikea tapa hallita näitä villieläinten tasolla olevia ihmisiä.

 5. Ranskassa poliisi osaa vielä hommansa ja pakko on osata kun maa on täynnä rupusakkia. Meillä poliisit osaavat vain keittää kaffetta ja tarjoilla halalmakkaraa.

 6. Oliko noilla jokin erityinen syy mennä mellakoimaan tuonne? Jokin protestin aihe? Toki muslimit voivat käydä kristittyjen seurakuntien kimppuun täysin spontaanistikin, mutta yleensä noilla rähinää masinoivilla RHC-tantoilla on sentään jokin syy siihen. Onko kyseinen kirkkoyhteisö ollut esim. jonkinlaisen kohun keskellä lähiaikoina?

  1. Nuila on jatkuva ”erityinen syy” rähinöintiin,ikämä ne ei ole muuta tehneet kun räshisseet muille ja keskenään.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.