Ruotsissa useita varhaisteinejä raskaana joko raiskauksista tai avioliitoista

0

Kuvakaappaus 2018-03-22 15-50-33

22.3.2018

Skaraborgin käräjäoikeudessa alkoi tänään oikeudenkäynti 60-vuotiasta miestä vastaan, joka oli raiskannut säännöllisesti 12-vuotiasta tyttöä, joka lopulta tuli myös raskaaksi.

Raiskaudet tapahtuivat säännöllisesti alkaen 1. kesäkuuta 2016 aina viime vuoden jouluun asti. Teot tapahtuivat miehen kotona. Mies itse kiistää teot, mutta isyystesti osoittaa, että hän on nyt jo syntyneen lapsen isä. Syyttäjällä oli käräjillä useita lääkäreitä asiantuntijaominaisuudessa, joiden mukaan miehen kertomus siitä, että tyttö on voinut tulla raskaaksi ikäänkuin saaden vahingossa miehen spermaa, on lähinnä hypoteettinen.

Fyysisten todisteiden lisäksi oikeudessa esitettiin Messenger-viestejä miehen ja tytön välillä ja useita todistajia, jotka kertoivat tytön kertoneen, että on ollut yhdynnässä miehen kanssa.

Kun poliisi haki miestä kuulusteluun hän tappeli vastaan reilunpuoleisesti ja sanoi, että ampuu poliiseilta päät irti heti kun tilaisuus tulee.

Nyt Shala, Daniel Ismetiä, syntynyt 29.9.1959, syytetään lapseen kohdistuneesta raiskauksesta ja virkamiehen uhkaamisesta.

Skaraborgs TR B373-18 Aktbil 23

 

 

Kuvakaappaus 2018-03-22 14-41-05.png
ÖSN kirjoittaa allaolevasta tapauksesta.

Mielenkiintoinen detaljee on, että kun aloin etsimään tämän jutun taustoja niin arkistosta löytyi toinen samanlainen, mutta hieman erilainen tapaus viime vuodelta.

Mönsteråsin kunnassa asui hieman… hmm erilainen perhe. 13-vuotias tyttö asui yhdessä tätinsä, tämän miehen ja heidän lastensa kanssa, joiden joukossa 20 vuotias mies. Aikuiset asuivat jo ennestään Ruotsissa kunnes tyttökin saapui Ruotsiin hakien turvapaikkaa. Tullessaan maahan tyttö ilmoitti, että 20-vuotias mies oli hänen vihitty puolisonsa. Ja tietenkin siis serkku.

Sosiaalitoimistosta tehtiin hetituimaan vierailu ”onnellisessa perheessä” ja kerrottiin, että Ruotsin lakien mukaan 13-vuotiaan kanssa ei saa olla aviossa eikä harrastaa seksiä. Nyt perheestä ilmoitettiin, että eivät he oikeastaan taida ollakaan aviossa.

Sosiaalitoimi yritti monin eri tavoin saada tilannetta ratkeamaan ja he sanoivat mm. että 20-vuotias ei voi asua saman katon alla tytön kanssa. Siitä huolimatta, että sosiaali vieraili perheessä usein, syksyllä 2016 tuli ilmi, että tyttö oli raskaana. Nyt perheestä ilmoitettiin, että 13-vuotias ja 20-vuotias olivat tosiasiassa aviossa.

Sosiaali yritti useaan otteeseen puhua tyttöä ympäri, jotta tämä lähtisi sosiaalin mukaan, mutta tyttö kertoi, että jos ei saa elää perheessä, hän ei halua elää ollenkaan.

Advertisements

7 thoughts on “Ruotsissa useita varhaisteinejä raskaana joko raiskauksista tai avioliitoista

 1. Ja 10 vuoden päästä kun noita sisäsiittoisia vajaita lapsukaisia pitäisi alkaa kouluttamaan.. niin Ruotsi alentaa taas kaikkien lasten rimaa, etteivät pikkuiset vaan syrjäydy! Tämä loppuu oikein hyvin!

 2. Täällä Suomessakin Salossa viisinkertaisesti raiskatun ja paritetun tytön raiskari sai lyhyen ehdollisen tuomion käsittämätöntä luulisi vähintään 10v kun katseli kavereita oikeuteen menossa ei enää kummastuttanutkaan ulkonäöstä päätellen mamuja kuinkas muutenkaan yrittäjiä oliko pizzeria vai mikä yritys lasketaanko ilotalo yritykseksi.

 3. Törkeää rikkomusta uskonrauhaa kohtaan kieltää muslimeilta lastenraiskaaminen. Ei natseja minnekään!

 4. Lasten siittäminen tiineeksi on monikulttuurista rikkautta ja kaikki kulttuurithan ovat yhtä hienoja. Monikulttuuri pani ( nimenomaan ) jopa Salea paremmaksi. Nyt on syytä juhlia. Tämä oli suuri voitto suvaitsevaiselle ja edistysmieliselle väelle. Ihmettelen silti miksi liki 60 vuotias kiisti tekonsa ? Luulisi pröystäilevän helvetintavalla. Mahtisonni muu muu ja rispektiä rispektiä. Näin meidän kulttuurissa pannaan kun sattuu huvittamaan ja vääräuskoiset pottunokat hiljaa.

  1. Tähän on todettava paremmalla ja kultturellimmalla herrakansan kielellä.

   Så där jag – nu börjar det fungera hursom det har planerats av de politiska eliten. Efter lång arbetet ska vi egentligen ha ett rigtig multikulturalism.

   Ursäktä för det där.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.