Teatteriohjaaja toivoo, että Akilov voisi vielä joskus työskennellä kaupan kassana

0
29468505_2033012763379970_4924197187507611320_n.png
Oscarsson – Akilov
22.3.2018

Oikeudenkäynti Tukholman rekkaterroristi Rakhmat Akilovia vastaan jatkuu. Vasemmistolehti ETC kirjoittaa mielenkiintoisen artikkelin asian tiimoilta. Stina Oscarsson on kirjoittanut ETC:lle esseen, jossa käsitellään Akilovia.

Juttu alkaa sillä, että Oscarsson siteeraa syyttäjää, joka on kertonut julkisesti, että hänen tavoitteensa on, että Akilov ei enää koskaan kulje vapaana yhteiskunnassamme. Oscarsson on asiasta täysin eri mieltä:

– Se on asia, jota en tue.

Oscarsson kirjoittaa:

– Minun tavoitteeni olisi yhteiskunta, jossa Rakhmat Akilov on jonain päivänä suorittanut rangaistuksensa ja hän voisi työskennellä Citymarketin kassalla. Että hän olisi siellä ja tervehtisi asiakkaita kunnioittaen. Ja toisaalta me – minun pitää nyt vetää syvään henkeä, jotta voin edes kirjoittaa tämän – me muut, täysin tietoisena siitä kuka hän on ja mitä hän on tehnyt, tervehtisimme häntä takaisin.

Niin ikään Oscarsson kirjoittaa:

– Kuinka oppisimme historiasta? Ja kuka on oikeastaan terroristi? Se riippuu siitä kuka istuu vallassa. Katsokaa vaikka Euroopan yli. Akilovilta emme tule saamaan vastauksia.

Stina Oscarsson on teatteriohjaaja, kirjailija ja yhteiskuntakeskustelija.

Advertisements

About Pt-media.org toimitus

View all posts by Pt-media.org toimitus →

35 thoughts on “Teatteriohjaaja toivoo, että Akilov voisi vielä joskus työskennellä kaupan kassana

  1. Eipä hätäillä. Täällä Suomessa nimenomaan K-ryhmän kauppa olisi se paras valinta. Nimittäin viereisellä kassalla töissä oleva, meidän K-kaupan Anna tempasis kultamunaa höskiin ennen kun matuloinen kerkeisi silmäänsä räpsäyttää. Siis jos tarvetta ilmenisi.

  2. Mitä vittua ruattalaaset odottava,tuollahan on jo nyt kaikki valmiudet kaupan kassalle töihin.
   Sillähän niin rehellisen afkaanin katsekkin,kyllä on pitkä suvakkiakkojen jono tiedossa sille
   kassalle missä tämä entinen rekkamies palvelee.Oooooola laaaaaa.

  3. Täytyy ottaa huomioon että afkaania kaupankassalle toivonut oli” tetterijohtaja nainen” Akka meinaa ,että teatterin on jatkuttava:

    1. Eikun polkupyörä-/joogalesbon.
     Rekkalesbot on vähän vankempia. 😉

 1. Tottakai.Uskonnollisesti motivoituneen joukkomurhaajan ihmisoikeus on päästä töihin ja mädättäjien paapottavaksi tunnettuna ja palvottuna,lähes rocktähtenä.Minä sen sijaan kirjoitttaessani tällaisen halveksuvan vihaviestin kuulun keskitysleirille ja uuniin koska rasismi.

 2. Ei helvetti, nyt olen sanaton niin ja lievässä shokissa. Magneettikuvaus voisi paljastaa jotain näiden tyyppien aivoista.

 3. Voisiko joku ystävällisesti käydä moikkaamassa terroristia vankilassa kameran kanssa, haluaisin nähdä hänen ilmeensä kun saa kuulla että suvakkilesbo haluaa hänet markettiin duuniin. Nää jutut on niin kreisiä Sverige-shittiä, ihan kultaa!

 4. Tuo huora kuuluu samaan monttuun ton mutiaisen kanssa, ja sinnehän ne päätyy kun puhdistukset alkavat. Toivottavasti piakkoin.

 5. Vahvistaa käsitystäni että Ruotsi ansaitsee kaikki mahdolliset toiseuden aiheuttamat vitsaukset ja vielä enemmän. Odotan jo innolla kun tuleva kalifaatti alkaa listiä näitä sairaita hyviä ihmisiä™. Silloin on rasisminvastusteluviikko todellinen kansanjuhla kivityksineen ja kaulankatkontanäytöksiä riittää kaikille toiseudenpalvojille.

 6. Entä jos olisi Stinan lapsi rekan alla. Ai niin sehän olisi vain ”unelmaa”. Tuskin tälläkään tuholaisella on jälkipolvea…

 7. Yrittihän Stalinkin biologi Ilja Ivanovitš Ivanovin avustuksella risteyttää ihmisen ja apinan keskenään (n.1926), saadakseen aikaan vahvan ja kuuliaisen uuden ihmislajin. No, eihän siitä mitään tullut. Tämä umpitollojen uus-stalinistien globaali keinosiemennys-projekti terroristien avulla saattaa onnistuakkin, jollei näitä uus-stalinistisia mielenterveyspotilaista saada pikimiten takaisin laitoshoidon piiriin.

 8. Kulttuuri ja taide on ollut merkittävässä asemassa fennomanian nousussa ja sitä kautta Suomen itsenäistymisessä. Taitelijat puhalsivat yhteishenkeä, loivat omanarvontuntoa, kritisoivat valtaapitäviä ja ovat luoneet huikeita ja vähemmän-huikeita kulttuurielämyksiä. Samanlaisia tehtäviä heillä on ollut historiassa monissa maissa.

  Nykyisin on päästy tilanteeseen, jossa taidepiirit ovat tiukasti moralisoimassa kansaa: Ateneum vetää seinälleen tukilakanoita afgaaneille, Tervo vittuilee kaikille eri mieltä oleville. Oscarsson vittuilee uhrien omaisille koettaessaan olla uusi Gandhi. Taiteilijat ovat pitkälti valtaapitävien puolella, omissa verotuetuissa norsunluutorneissaan, josta ylimielisesti kerrotaan junteille, miten juntteja he ovatkaan.

  Oscarssonille olisi yksi kysymys: Mikä ihmeen kaupan kassa, jos mies on Rekkamies?!

  1. Kulttuuria, sano Väänänen kun …itun näki. Tämän vuoksi valtion kannattaakin tukea apurahoilla ns. taidetta. Kukapa sitä syöttävää kättä purisi. Jos taiteen tukeminen lopettaisiin, niin taitelijatkin saisivat parempaa tuntumaa reaalimaailmaan. Voisi olla jopa vuosisadan piristävin kulttuuriteko.

 9. typerä itsetuhonen kotka vaan sitte majottaa omassa kämpässään näitä vitun sekopäälahkolaisia, täysin tietoisena siitä, mitä ne on tehnyt… ai jumalauta että on nää vasurit sekasin

 10. Kommunistiflatoja, joilla psykkisiä ongelmia ja suuri hinku julkisuuteen, on valitettavasti aivan liian monta. Kuin myös matulääkäreitä ghettoalueiden terveyskeskuksissa. Juoksettavat matuja ilman syytä lääkärissä ja käärivät isot rahat omaan karvaiseen pussiinsa. Nämäkin lypsivät ainakin 5,4 milj. kr valtiolta:

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/asylsokande-bokades-in-pa-standiga-aterbesok

  https://www.allabolag.se/5569176679/verksamhet

 11. Vihahikeä tihkuva terroristi menee töihin?😂Meizi voip järkkää hommia Tsadista. Ois mukavaa vaihtelua kaupankassalla.
  Rekanpuikkoihin en kande päästää.

   1. Kyllä minäkin katkeroituisin ja vituttaisi, jos antaisivat minulle nimeksi Stina vaikka olen miesoletettu.

 12. Stina on ruma, kasvoiltaan miestä muistuttava, kauniin ruotsalaisen naisen irvikuva.

  Mistä Stinan viha ja katkeruus muita, häntä paremmannäköisiä ruotsalaisia naisia kohtaan kumpuaa?
  – Peilistä.

  Stinan peilistä ei katso kaunis vaalea ruotsalainen nainen, vaan ruma epänaisellinen hirviö jota kukaan komea mies ei halua nussia.

  Aidon kommunistin tavoin Stina ei voi koskaan myöntää olevansa ruma, alempiarvoinen turhake. Siksi tämä katkera rumilus toivoo muslimeita Ruotsiin sankoin joukoin tekemään kaikkea sitä pahaa mitä katkera Stina toivoo kadehtimilleen ruotsalaisille.

 13. Itse toivon sellaista yhteiskuntaa, jossa Akilov operoi Scanian ratissa ja torilla palloilee pelkkiä suvakkiötököitä. Voimallisella Allahu akbar-huudolla reipas kuormuripoika tervehtisi vetelehtijöitä ja hyönteiset tervehtisivät takaisin asettumalla parijonoon Scanian keulan eteen. Ihanaa monikulttuurinvaihtoa.

 14. Miksi vain kassaksi. Stina Oscarsson olisi voinut toivoa, että Akilovista tulee hänen esimiehensä. Vähätteleekö Oscarsson rasistisesti Akilovin potentiaalia.

  Asiasta toiseen. Näin hiljattain eräässä julkisessa tilassa siivousrobotin. Siinä se puhdisti lattiaa, väisteli esteitä ja ihmisiä. Ei ollut karvaisia käsiä ja ”vielä-minä-sinut-tapan”-ilmettä. Robotisoituminen tarkoittaa keharien kysynnän vähenemistä siivousalalla suorittavassa portaassa. Keharit saanevat sitten muita tehtäviä esimerkiksi johtajina, erityisasiantuntijoina ja koordinaattoreina.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.